Mail to President ارتباط به رئیس جمهور العربية English  به پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خوش آمديد جمعه 12 شهريور 1389
 رییس جمهور    
 صفحه اول
 زندگینامه
 دیدگاه ها
 عناوین اخبار RSS
 عکس
 وظایف و اختیارات
 ارتباط با رئیس جمهور
 معاون اول    
 صفحه اول
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 دفتر رئیس‌جمهور    
 صفحه اول
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 معرفی دفتر
 انتشارات
 موزه هدایا
 نهاد رياست‌جمهوري    
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 دولت    
 پایگاه اطلاع رسانی دولت
 منشور دولت نهم
 کابینه دولت
 پیوند ها
 سفرهای استانی    
 سفرهای استانی دور اول
 سفرهای استانی دور دوم
 سفرهای استانی دور سوم
 آرشیو    
 آرشیو سایت










  آرشیو - سفرهای استانی دور اول - استان گيلان
چهارشنبه 2 اسفند 1385 - 13:11

چهارشنبه 2 اسفند 1385 - 13:11 
رييس جمهور در جمع مردم مشتاق شهرستان سياهكل شدت مخالفت قدرتهاي فاسد نشان دهنده اهميت دستيابي به فن اوري صلح اميز هسته اي است

     

دکتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور با اشاره به مسئله انرژي هسته‌اي و اهميت آن براي پيشرفت و عزت ملت ايران تاکید کرد: دولت و ملت دست دردست هم براي استفاده از انرژي هسته‌اي تلاش خواهند كرد چرا كه استفاده از انرژي حداقل ملت ما را 50 سال جلو خواهد انداخت.
رئيس جمهور صبح امروز چهارشنبه در دومين روز از سفر استاني هيئت دولت به استان گيلان در جمع پر شور مردم شهرستان سياهكل با بيان اين كه اهميت اين موضوع را بايد از شدت مخالفت قدرتهاي فاسد درخصوص استفاده ايران از انرژي صلح‌آميز هسته‌اي دانست گفت: باید تلاش کنیم کشور را در همه عرصه ها ‌بساریم
و به الگوی کشورهای جهان تبدیل شویم .
بگزارش خبرگزاریها رئيس شوراي عالي امنيت ملي علت اصلي مخالفت دشمنان ملت ايران را عقب نگه داشتن از پيشرفت دانست و افزود: علت اصلي مخالفت آنها با پيشرفت ملت ايران به اين دليل است كه آنها در قعر تاريكي هستند و نمي‌توانند پيشرفتهاي علمي و فناوري ملت ما را نگاه كنند.
رئيس جمهور تصریح کردحكومت‌هاي فاسدي كه داعيه مالكيت بر جهان را دارند هر كجا كه پا مي‌گذارند جز فقر و فساد و تبعيض كشتار و جهل چيزي به ارمغان نمي‌آورند و نمونه بارز آن را مي‌توان در عراق مشاهده كرد كه اشغال گران با شعار دموكراسي و پيشرفت وارد شده‌اند، ولي امروز بيش از 600 هزار كشته و مجروح حاصل كار آنها بوده است.
دکتر احمدی نژاد با اشاره به اين كه كساني كه از مسير انبياء دور شده‌اند به سمت ظلمت و تاريكي در حركت هستند تصريح كرد: به آنها نصيحت‌ مي‌كنيم از اين مسير غلط برگردند و به سمت مسير خدا پرستي و دوستي با انسانها بروند و بدانند كه از فرعون و نمرود قوي‌تر نيستند و سرنوشت آنها بدتر از فرعون و نمرود خواهد بود.
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر تلاش دولت بر سازندگي كشور گفت:سهم تسهيلات ارزان قيمت جوانان شهرستان سياهكل در سال جاري 22 ميليون تومان است كه من از مسئولان مي‌خواهم اعتباراتي را كه به سختي فراهم مي‌شود،به سرعت و بدون مانع و پارتي بازي در اختيار جوانان قرار دهند.
دکتر احمدي نژاد با اشاره به جلسه پنج شنبه شب هيئت دولت در رشت گفت: احداث بيمارستان، احداث سه منطقه نمونه گردشگري، مطالعه و طراحي جاده سياهكل به ديلمان و احداث دو مجموعه ورزشي مجهز و مجزا براي بانوان و آقايان از جمله مصوبات دولت براي مردم اين شهرستان خواهد بود.
رئيس جمهور همچنین نقش مردم شهرستان سياهكل را در ترويج انديشه‌هاي اسلام ناب محمدي فراموش نشدني خواند و گفت: اين ديار صد ها سال پناهگاه فرزندان رسول الله و مجاهدان خدا پرست بوده و سهم برجسته‌اي در استقلال و عظمت امروز ايران اسلامي دارد.


اخبار مرتبط :
قابل چاپ [بدون تصویر]
از سوي دكتر احمدي‌نژاد در كنفرانس بازنگري N.P.T صورت گرفت؛ تشريح مواضع و پيشنهادات ايران در زمينه خلع سلاح و استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي از سوي دكتر احمدي‌نژاد در كنفرانس بازنگري N.P.T صورت گرفت؛  تشريح مواضع و پيشنهادات ايران در زمينه خلع سلاح و استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي
رييس‌جمهور در پيام نوروزي: سال 89، سال اخبار شادي‌آفرين‌تر و اقتدار ملت ايران خواهد بود رييس‌جمهور در پيام نوروزي: سال 89، سال اخبار شادي‌آفرين‌تر و اقتدار ملت ايران خواهد بود
رييس جمهور در نشست خبري با حضور نمايندگان رسانه هاي داخلي و خارجي؛ اميد به اصلاح حقيقي، برپايي عدالت و امنيت پايدار روز افزون شده است رييس جمهور در نشست خبري با حضور نمايندگان رسانه هاي داخلي و خارجي؛ اميد به اصلاح حقيقي، برپايي عدالت و امنيت پايدار روز افزون شده است

صفحه اول فارسي | صفحه اول انگليسي | صفحه اول عربی
©1387 رياست جمهوري اسلامي ايران ©2008 Presidency of The Islamic Republic of Iran
آدرس: تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور تلفن: +98(21)64451