Mail to President ارتباط به رئیس جمهور العربية English  به پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خوش آمديد جمعه 12 شهريور 1389
 رییس جمهور    
 صفحه اول
 زندگینامه
 دیدگاه ها
 عناوین اخبار RSS
 عکس
 وظایف و اختیارات
 ارتباط با رئیس جمهور
 معاون اول    
 صفحه اول
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 دفتر رئیس‌جمهور    
 صفحه اول
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 معرفی دفتر
 انتشارات
 موزه هدایا
 نهاد رياست‌جمهوري    
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 دولت    
 پایگاه اطلاع رسانی دولت
 منشور دولت نهم
 کابینه دولت
 پیوند ها
 سفرهای استانی    
 سفرهای استانی دور اول
 سفرهای استانی دور دوم
 سفرهای استانی دور سوم
 آرشیو    
 آرشیو سایت










  آرشیو - سفرهای استانی دور سوم
پنج شنبه 20 اسفند 1388 - 19:54

پنج شنبه 20 اسفند 1388 - 19:54 
رييس جمهور در جمع خانواده شهدا و ايثارگران :
راه رسيدن به عزت و بزرگي صيانت از فرهنگ ايثار و خط ولايت است

استان هرمزگان - ديدار با ايثارگران
     

رييس جمهور پيوستگي به خط امامت و ولايت را رمزماندگاري و اثر‌گذاري ملت ايران بر جهان دانست و گفت: راه رسيدن به عزت و بزرگي صيانت از فرهنگ ايثار و پيوستگي به خط امامت و ولايت و عشق به ارزشهاي الهي است .
دكتر محمود احمدي نژاد عصر امروز پنج شنبه در ديدار خانواده شهدا و ايثارگران استان هرمزگان با اشاره به اهميت صيانت از روحيه ايثارگري اظهار داشت: روحيه ايثارگري دروازه اتصال به آسمان و سلسله آسمانيان است. همه زيبايي‌ها و ارزش‌هايي كه در طول تاريخ از ناحيه بشريت رخ داده است به واسطه روحيه ايثارگري است چرا كه بدون ايثار و ايثارگري عزت ، افتخار و اعتلايي اتفاق نمي افتاد.
رييس جمهور خاطر نشان كرد : اگر امروز حتي ياد و نامي از اسلام ، خداپرستي ، عدالت و پاكي مانده است بخاطر ايثارگري هاي بزرگان ديني مي باشد . چنانچه اگر آن ايثار عظيم در صحنه كربلا اتفاق نمي افتاد امروز هيچ اثري از انسانيت در عالم باقي نمي ماند و همه هويت انساني نابود شده بود .
وي گفت: اگر امروز ايران اسلامي، عزيز و مقتدر است و از استقلال و امنيت برخوردار است و فضاي كشور انقلابي و آرماني است و كسي در كشورمان پيدا نمي شود كه از هيمنه دروغين استكبار هراسي به دل راه دهد همگي به واسطه وجود روحيه ايثار و ايثارگري در بين ملت ايران است .
رييس جمهور خاطر نشان كرد: امروز نقاط مختلف دنيا در آتش خودخواهي و برتري جويي ها مي سوزد و ايران اسلامي مانند گلستاني در ميان آتش حضور دارد كه اين امر حاصل ايثارگري ايثارگران كشورمان است.
دكتر احمدي نژاد گفت : كاري كه در ايران اتفاق افتاد و بشريت را زنده كرد گسترده ترين حادثه تاريخي بود، البته به لحاظ كيفي بالاترين اتفاق تاريخي متعلق به پيامبران و ائمه اطهار (ع) است، اما از نظر گستره يعني تعداد ايثارگران ، ايثاري كه در ايران اتفاق افتاد بي نظير است . شهدا و جانبازان انقلاب اسلامي بيش از شهدا و جانبازان جبهه توحيد در طول تاريخ هستند و اين همان چيزي است كه سرنوشت بشر را تغيير داد.
وي خطاب به خانواده شهدا و ايثارگران گفت : حاصل ايثار شما تنها حفظ استقلال ، عظمت و شرف ايران زمين نبود بلكه آنچنان عظمتي در دنيا داشت كه همه عالم را متحول كرد .
رييس جمهور گفت : بزرگترين مانع در برابر آرزوي تاريخي بشر وجود مستكبران زمان است و شيطان به معناي كامل در وجود آنها متجلي شده است و فرماندهي مي‌كند .
دكتر احمدي نژاد افزود : نظام سلطه به نام دمكراسي، آزادي و حقوق بشر به قدري پيچيده و شيطاني عمل مي كند كه بسياري ازملت ها و انسان ها را به واسطه آن فريب داده است آنها علمكردهاي شيطاني صهيونيست هاي جنايتكار كه شصت سال مردم مظلوم فلسطين را قتل عام مي كنند ، حمايت مي‌كنند.
وي خاطر نشان كرد : امروز به فضل الهي نظام سلطه به پايان خط رسيده است و رسوايي هايي كه به واسطه ايثار ملت ايران متحمل شده اند در تاريخ بي نظير است .
**رييس جمهور با اشاره به موضوع هسته اي كشورمان گفت : شش سال پيش در موضوع هسته اي عده اي كه از طرف ايران براي مذاكره رفته بودند به قدرت هاي زورگو اصرار مي كردند كه آنها اجازه فعاليت هاي تحقيقاتي در اين زمينه را به كشورمان بدهند اما زياده خواهان به شدت مخالفت مي كردند، اما در دوره دولت نهم روابط ظالمانه كنار گذاشته شد و جواب ما به رفتارهاي زياده خواهانه آنها همان جوابي بود كه اگر شهدا بودند چنين جوابي مي دادند.
وي گفت : دنيا در حال تغييرات بزرگ است و مستكبران رفتني هستند و راه براي حكومت جهاني امام عصر (عج) بازخواهد شد .
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد امروز همه بشريت مديون ايثارگران كشورمان هستند ، امروز در آمريكاي جنوبي كه 200 سال حيات خلوت مستكبرين بود نظام سلطه نگران حضور فرهنگي ايران در اين منطقه است و اين نشان مي دهد كه فرهنگ كشورمان كاملا به اين منطقه مسلط شده است .
رييس جمهور با بيان اينكه امروز نظام سلطه بر افغانستان و عراق نه راه پيش دارد و نه راه پس اظهار داشت : آنها اخيرا به دنبال ايجاد فضاي مسموم بين ايران و كشورهاي منطقه برآمده اند اين در حالي است كه كشورهاي منطقه با هم برادرند و هيچ عاملي نمي تواند روابط برادرانه موجود بين كشورهاي منطقه را خدشه دار كند . بيگانگان از اين ناراحت هستند كه ايران اسلامي ماهيت سلطه آنها را در منطقه زير سوال برده‌ است.
وي افزود : امروز اركان استقرار نظام سلطه متضرر شده و دوره شكوفايي ملت ها فرا رسيده است .
رييس جمهور در ادامه به حضور باشكوه ملت ايران در راهپيمايي 22 بهمن اشاره كرد و گفت : عظمت حضور گسترده مردم ايران در اين راهپيمايي بدخواهان را دچار بهت و حيرت كرده است . آنها كه خيال مي كردند ملت ايران امسال ضعيف شده است در اين راهپيمايي سيلي الهي را از دستان ملت ايران دريافت كرده‌اند.
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد : امروز ملت ايران و ايثارگران مقاومت تر ، محكم تر ، آگاه تر و مصمم تر از سالهاي گذشته در راه دفاع از آرمانهاي انقلاب اسلامي در صحنه حضور دارند و بر دهان دشمنان و بدخواهان خود خواهند زد .
رييس جمهور در اين مراسم از محمود گلزاري فرزند شهيده فاطمه نيك كه سه برادرش نيز به شهادت رسيده‌اند با اعطاي نشان ملي ايثار تجليل كرد .
 


اخبار مرتبط :

چند رسانه ای مرتبط:
قابل چاپ [بدون تصویر]
از سوي دكتر احمدي‌نژاد در كنفرانس بازنگري N.P.T صورت گرفت؛ تشريح مواضع و پيشنهادات ايران در زمينه خلع سلاح و استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي از سوي دكتر احمدي‌نژاد در كنفرانس بازنگري N.P.T صورت گرفت؛  تشريح مواضع و پيشنهادات ايران در زمينه خلع سلاح و استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي
رييس‌جمهور در پيام نوروزي: سال 89، سال اخبار شادي‌آفرين‌تر و اقتدار ملت ايران خواهد بود رييس‌جمهور در پيام نوروزي: سال 89، سال اخبار شادي‌آفرين‌تر و اقتدار ملت ايران خواهد بود
رييس جمهور در نشست خبري با حضور نمايندگان رسانه هاي داخلي و خارجي؛ اميد به اصلاح حقيقي، برپايي عدالت و امنيت پايدار روز افزون شده است رييس جمهور در نشست خبري با حضور نمايندگان رسانه هاي داخلي و خارجي؛ اميد به اصلاح حقيقي، برپايي عدالت و امنيت پايدار روز افزون شده است

صفحه اول فارسي | صفحه اول انگليسي | صفحه اول عربی
©1387 رياست جمهوري اسلامي ايران ©2008 Presidency of The Islamic Republic of Iran
آدرس: تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور تلفن: +98(21)64451