- رحيمي در آيين افتتاح نخستين نمايشگاه تجهيزات و مواد آزمايشگاهي ساخت ايران: عدم وابستگي به صادرات منابع خام از مهمترين مصاديق اقتصاد مقاومتي است<br />

معاون اول رييس جمهور جلوگيري از خام فروشي و عدم وابستگي به صادرات منابع خام را از مهمترين مصاديق اقتصاد مقاومتي دانست و گفت: ايران کشوري سرشار از منابع غني مانند معادن، محصولات کشاورزي، نفت وگاز و همچنين متخصصان جوان و کارآمد است و ميتواند با فراوري منابع و توليد محصولات جديد سودهاي کلاني بدست بياورد تا علاوه بر تقويت بازارهاي داخلي، زمينه ارزآوري را نيز فراهم کند.

رحيمي در آيين افتتاح نخستين نمايشگاه تجهيزات و مواد آزمايشگاهي ساخت ايران:

عدم وابستگي به صادرات منابع خام از مهمترين مصاديق اقتصاد مقاومتي است

معاون اول رييس جمهور جلوگيري از خام فروشي و عدم وابستگي به صادرات منابع خام را از مهمترين مصاديق اقتصاد مقاومتي دانست و گفت: ايران کشوري سرشار از منابع غني مانند معادن، محصولات کشاورزي، نفت وگاز و همچنين متخصصان جوان و کارآمد است و ميتواند با فراوري منابع و توليد محصولات جديد سودهاي کلاني بدست بياورد تا علاوه بر تقويت بازارهاي داخلي، زمينه ارزآوري را نيز فراهم کند.

شناسه خبر: 48414 - 

سه‌شنبه 17 ارديبهشت 1392 - 11:24

  -  سید امیرحسین صفی زاده

محمدرضا رحيمي پيش از ظهر امروز(سه شنبه) در مراسم افتتاح نخستين نمايشگاه تجهيزات و مواد آزمايشگاهي ساخت ايران، اظهار داشت: جمهوري اسلامي با وجود محققان و پژوهشگران برتر داخلي توانسته بويژه در زمان فعاليت دولت نهم و دهم گامهاي بلندي را در حوزه سلامت جامعه بردارد و تاکنون تحريمها نه تنها مانعي براي اين حرکت شتابنده نبوده بلکه موجب سرعت بيشتر اين حرکتِ رو به جلو شده است.

معاون اول رييس جمهور افزود: دولت با اعتقاد راسخ، سياست حمايت از توليد را در رأس برنامه هاي اجرايي قرارداده و زمينه ارتقاي توان رقابت و افزايش كيفيت توليدات داخلي ملي را فراهم ساخته است.

رحيمي با بيان اينکه البته عواملي مانند تحريمها و كارشكني هاي دشمنان داخلي و خارجي براي ما مزاحمت و عوارضي ايجاد ميکنند، تصريح کرد: گاهي درعرصه رقابت، ديگراني وارد ميشوند و حمايتهاي بازارشکنانه‌اي صورت ميدهند که طبعاً حمايت از توليد ملي در برابر آنها ضروريست.

وي حمايت از توليد داخلي را نيازمند عزم ملي دانست و گفت: براي تحقق اين انقلابي عظيم، توليدكنندگان و مصرف كنندگان و نهادهاي ديگر بايد در كنار دولت قرار بگيرند تا اين امر مهم محقق شود.

معاون اول رييس جمهور حمايت از توليد کنندگان داخلي را از سياستهاي اصولي و حمايتي دولت دانست و خاطرنشان کرد: برگزاري نمايشگاه حاضر يكي از اقدامات مهم در حمايت از توليدكنندگان است و سبب مي شود اين عزيزان در فرهنگ عمومي جامعه بعنوان پيشتازان عزت و استقلال معرفي شوند.

رحيمي اظهار داشت: در كنار اين مباحث، چند موضوع بايد مورد توجه قرار گيرد؛ اول اين كه سطح کيفي توليد ملي همواره بايد افزايش يابد و دوم آن كه حمايت از نخبگان بايد به شکلي باشد که افراد مخترع و نوآور با آسودگي خاطر نسبت به دريافت حقوق مادي و معنوي خود، به فعاليت و ابتکار بپردازند.

وي در ادامه از رونق توليد داخلي و خودكفايي در تهيه نيازهاي اساسي كشور به عنوان مهمترين اصل در سال حماسة اقتصادي و سياسي يا کرد و گفت: در جهت گير‌يهاي كلي برنامه توسعه و نوسازي كشور همواره به مسألة توسعه مراكز علمي و تحقيقاتي بعنوان مهمترين عامل كسب خودكفايي و بازسازي توليدات داخلي تاكيد شده است.

معاون اول رييس جمهور ادامه داد: برنامه‌ريزي براي توسعه صادرات ، مبارزه با فرهنگ مصرفي و برپايي عدالت اجتماعي نيز از طريق توليدملي وحمايت از کار و سرمايه ايراني ميسر و محقق خواهد شد.

رحيمي با تاکيد بر اينکه بايد بتوانيم وابستگي آزمايشگاههاي داخلي به تجهيزات و مواد وارداتي را از بين ببريم، اظهار اميدواري کرد با برگزاري اين نمايشگاه و تجلي توانمنديهاي ساخت تجهيزات و مواد آزمايشگاهي، زمينة حمايت از توسعه دانش فنيِ بوميِ توليد اين محصولات بيش از پيش فراهم شده و افراد حقيقي و حقوقيِ توانمند داخلي فعال در اين عرصه شناسايي شوند.

گفتني است معاون اول رييس جمهور پس از پايان اين مراسم به همراه معاون علمي و فناوري رييس جمهور از غرفه هاي مختلف اولين نمايشگاه تجهيزات و مواد آزمايشگاهي ساخت ايران بازديد کرد و در جريان توليدات و توانمنديهاي متخصصين کشورمان قرار گرفت.



شناسه خبر: 48414  

- دیدارهای داخلی