- دكتر احمدي نژاد در مراسم افتتاح سد و فاز اول نيروگاه گتوند: توانستن، نشانه آينده روشن، پيشرفت، كرامت و عظمت ملت ايران است

رييس جمهور با تأکيد بر اينکه توان داخلي نشان آينده روشن، توانستن و عظمت ملت ايران است،‌ گفت: معتقدم ملت ايران هر چيزي را که بخواهد مي‌تواند به دست آورده و از آن استفاده کند، چرا که امروز توانستن نشانه پيشرفت، کرامت و عظمت اين ملت است.

دكتر احمدي نژاد در مراسم افتتاح سد و فاز اول نيروگاه گتوند:

توانستن، نشانه آينده روشن، پيشرفت، كرامت و عظمت ملت ايران است

رييس جمهور با تأکيد بر اينکه توان داخلي نشان آينده روشن، توانستن و عظمت ملت ايران است،‌ گفت: معتقدم ملت ايران هر چيزي را که بخواهد مي‌تواند به دست آورده و از آن استفاده کند، چرا که امروز توانستن نشانه پيشرفت، کرامت و عظمت اين ملت است.

شناسه خبر: 47622 - 

دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 17:25

دكتر محمود احمدي نژاد بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در جريان افتتاح سد گتوند و فاز اول نيروگاه 2 هزار مگاواتي اين سد در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به پروژه‌هايي که امروز در سطح استان خوزستان افتتاح شد، از جمله جاده مهم و پرتردد آبادان به ماهشهر و 4 مجموعه پتروشيمي در اين شهرستان، گفت: سد گتوند بزرگترين سد خاکي کشور است که به لحاظ فني، زمين‌شناسي و مطالعات ساختار زمين‌ از پيچيدگي‌هاي خاصي برخوردار بوده و متخصصان ايراني توانستند اين کار بزرگ را به خوبي طراحي و اجرا کنند.

رييس جمهور با بيان اينکه با افتتاح اين سد، برنامه‌هاي اصلي مربوط به رودخانه کارون تکميل مي‌شود و سالانه 4.5 ميليون متر مکعب به حجم ذخيره آب کشور اضافه خواهد شد، تصريح کرد: ‌با اجرا و احداث اين سد، توليد برق و مصرف آب در تمام فصول سال هماهنگ خواهد شد.

دكتر احمدي نژاد با اشاره به اينکه درياچه سد گتوند داراي 90 کيلومتر طول است که مي‌تواند، موجب ايجاد منطقه گردشگري بسيار خوبي در اين منطقه شود، تصريح کرد: در کنار اين سد، پروژه نيروگاه 2 هزار مگاواتي گتوند قرار دارد که فاز اول آن با ظرفيت هزار مگاوات داراي 4 توربين 250 مگاواتي است.

رييس جمهور با بيان اينکه ايران کشوري در حال پيشرفت است و دائماً نياز به توليد برق دارد، توانمندي متخصصان کشور در طراحي توربين توليد برق 250 مگاواتي را مورد تأکيد قرار داد و گفت: پيش از اين توربين‌هاي مورد نياز در نيروگاه‌هاي برق‌آبي از خارج کشور تأمين مي‌شد و طي سال‌هاي اخير طراحي اين توربين‌ها در خارج از کشور و ساخت آن در داخل انجام مي ‌شد، ولي امروز با توانمندي متخصصان تمام مراحل طراحي و ساخت اين توربين‌ها در داخل کشور صورت خواهد گرفت.

دكتر احمدي نژاد اظهار اميدواري کرد که فاز بعدي نيروگاه گتوند توسط توربين‌هاي 100 درصد داخلي هر چه زودتر به بهره‌برداري برسد.

رييس جمهور همچنين ضمن تبريک ساخت اين سد به ملت ايران، متخصصان و همه کساني که در مسير احداث اين سد، تلاش کرده‌اند، گفت: ساخت سد گتوند و نيروگاه آن نشاني از توانمندي متخصصان داخلي کشور در انجام کارهاي بزرگ است.

دكتر احمدي نژاد همچنين با حضور در يادمان جانباختگان عرصه سازندگي به مقام شامخ همه کساني که در حوادث کاري سد گتوند جان خود را فدا کرده‌اند، اداي احترام کرد.

شناسه خبر: 47622  

- سفرهای استانی دور چهارم