به نکتهای هم میخواهم تاکید کنم. مقام معظم رهبری در بیاناتی که روز یکشنبه به مناسبت هفته دولت داشتند روی مساله خامفروشی دومرتبه تاکید کردند قبلا هم روی این مساله چون همواره تاکید میکردند و از سنگهای قیمتی و از زعفران اسم بردند.
من اینجا میخواهم از وزارت صمت در این دو مورد خاص که رهبری نام بردند حتما یک تلاش ویژهای انجام، بدهند دولت آماده است، همین الان اعلام میکنم در زمینه بستهبندی، حال کل صنعت بستهبندی برای ما بسیار اهمیت دارد به ویژه در بخش زعفران که طلای قرمز است و همچنین در سنگهای قیمتی که مقام معظم رهبری تاکید کردند یک کار ویژهای انجام بگیرد.
همینجا اعلام میکنم که ما از لحاظ سرمایه گذاری لازم کمک خواهیم کرد، قاعدتا بخش خصوصی باید اینها را سرمایهگذاری کند و ما باید کمک کنیم در همه جهات که مردم بتوانند در این زمینه فعالیت مضاعفی را انجام بدهند.
در آیین بهره برداری از 3 طرح ملی وزارت صنعت، معدن و تجارت:
شناسه خبر: 116997 -
سه شنبه 4 شهريور 1399 - 11:21
شناسه خبر: 116997
- دولت یادهم و دوازدهم
- جلسات