
دکتر احمدی نژاد رئيس جمهور با بيان اينكه اگر ايمان پايدار ملت ايران نبود امروز از عزت، عظمت و سرافراري ملت ايران خبري نبود تصریح کرد مردم ايران امروز تاثير گذارترين مردم در همه معادلات جهاني است.
به گزارش خبرگزاري فارس رئيس جمهور عصر پنج شنبه در جمع مردم شهرستان بافق با بیان اینکه
پيامبران الهي آمدند تا بشر را به ايمان دعوت كنند و ايمان حافظ وحدت يكپارچگي و حقوق افراد است گفت:انسان مومن حافظ آبرو وحيثيت ديگران است وايمان حافظ مرزهاي استقلال وآزادي يك ملت است
دکتر احمدي نژاد با بيان اينكه اگر ايمان پايدار ملت ايران نبود امروز از عزت، عظمت و سرافراري ملت ايران خبري نبود تصريح كرد: اگر اين ايستادگي ملت ايران نبود امروز از امنيت نيز خبري نبود و امروز ملت ايران يك ملت زنده و سرافراز است چرا كه ملتي مومن است.
رئیس جمهور پيام ملت ايران به جهانيان را وحدت، برادري، خدا پرستي ،صلح و مهر ورزي عنوان كرد و گفت: پيام قدرتهاي بيمار فقط و فقط كينه تجاوز، اشغال و غارتگري است.
دکتر احمدی نژاد با بيان اينكه امروز ما آثار دوري از خدا را در رفتار و گفتار قدرتهاي زورگوي جهان مشاهده ميكنيم تصريح كرد: كساني كه به خدا ايمان نداشته باشند حتي منافع ملت خود را نيز در نظر نميگيرند و قدرت و ثروت خود را صرف كارهاي خير خواهان نميكنند.
رئیس جمهور با تاكيد بر اينكه ملت ايران امروز به واسطه ايمان خود به الگوي ملتهاي آزاده خواه جهان تبديل شده است گفت: به همين دليل است كه قدرتهاي فاسد ميخواهند جلوي ملت ايران را بگيرند.
رئيس قوه مجريه با اشاره به سابقه حضور بيگانگان در طي پنجاه سال گذشته در ايران گفت: آنان در دوران قبل از انقلاب و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در مقابل ملت ما قرار گرفتهاند. تا جلوي پيشرفت ما را بگيرند و شعار آزادي و دمكراتيك تنها بهانهاي براي آنها است .
دکتر احمدي نژاد در بخش ديگر از سخنان خود خطاب به دشمنان ملت ايران گفت: شما بيست و هشت سال در مقابل ملت ما ايستادهايد اما چيزي جز بد نامي و رسوايي و منزوي شدن در دنيا و عزت و سرافرازي براي ملت ايران به دست نياورديد.
رئيس جمهور با تاكيد بر سازندگي ايران اسلامي، وظيفه تمام مردم و مسئولان را تلاش براي رفع بيكاري دانست و افزود: دولت در اين راستا تسهيلات ارزان قيمت اشتغالزايي را در نظر گرفته است كه سهم جوانان بافقي از اين تسهيلات به خاطر استعدادهاي فراوان اين منطقه نامحدود خواهد بود.
دکتر احمدی نژاد با اشاره به جلسه هيئت دولت برای استان یزد گفت: دولت در نشست امشب خود تصميماتي خوبي از جمله تاسيس مجتمع فولاد در بافق، اختصاص درصدي از در آمد معادن بافق براي عمران و آباداني اين منطقه، احداث يك منطقه نمونه گردشگري تصويب مطالعه و طراحي جدا سازي راه بافق به يزد، تصميم براي آبرساني به شهرهاي بافق و اطراف آن و احداث دو سالن مجهز و مجزا براي آقايان و بانوان خواهد گرفت.
|