Mail to President ارتباط به رئیس جمهور العربية English  به پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خوش آمديد شنبه 20 شهريور 1389
 رییس جمهور    
 صفحه اول
 زندگینامه
 دیدگاه ها
 عناوین اخبار RSS
 عکس
 وظایف و اختیارات
 ارتباط با رئیس جمهور
 معاون اول    
 صفحه اول
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 دفتر رئیس‌جمهور    
 صفحه اول
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 معرفی دفتر
 انتشارات
 موزه هدایا
 نهاد رياست‌جمهوري    
 عناوين اخبار RSS
 عکس
 دولت    
 پایگاه اطلاع رسانی دولت
 منشور دولت نهم
 کابینه دولت
 پیوند ها
 سفرهای استانی    
 سفرهای استانی دور اول
 سفرهای استانی دور دوم
 سفرهای استانی دور سوم
 آرشیو    
 آرشیو سایت










  آرشیو - سفرهای خارجی
شنبه 7 مهر 1386 - 02:05

شنبه 7 مهر 1386 - 02:05 
رييس جمهور پس از بازگشت از سفر به نيويورك اعلام كرد ارايه پيام ملت ايران به جهانيان مهمترين دستاورد سفر به نيويورک است

     

رييس جمهور مهمترین دستاورد سفر به نیویورک را بیان مواضع و پیام ملت ایران به جهانیان دانست و اظهار امیدواری کرد دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران موجب شود تا دیدگاه ها و آرمانهای ملت ایران هرچه بیشتر به جهانیان معرفی شود.
دكتر محمود احمدی نژاد پس از بازگشت از سفر نیویورک در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه ملت ایران برای حل و فصل مشکلات بشریت راهکارهای ارزشمند و متعالی دارد ، گفت‌: اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد بهترین فرصت برای طرح دیدگاه ملتی است که ریشه در تاریخ دارد و پرچمدار عدالتخواهی و صلح طلبی است .
وی افزود: سخنان برآمده از انقلاب و ملت مسلمان مورد توجه موحدان جهان و خداپرستان قرار گرفت و فرصتی پیدا شد تا به عنوان عضو کوچک همه ملت ایران در آنجا حضور یابم و مواضع و پیام این ملت بزرگ را به گوش جهانیان برسانم .
دكتر احمدی نژاد با اشاره با به اينكه در این سفر فرصت ترسیم چهره حقیقی و برجستگی های شخصیت ملت بزرگ ایران فراهم شده است ، يادآورشد: حضور در مجمع عمومی سازمان ملل و اعلام مواضع ملت و طرح راه حل های مشکلات امروز بشر مورد استقبال فراوان قرار گرفت .
رييس جمهور ملاقات با بيش از ‪ ۱۵‬رييس كشور شركت‌كننده در مجمع عمومي سازمان ملل را از ديگر برنامه‌هاي خود در اين سفر اعلام كرد و گفت: اين ديدارها فرصت خوبي بود تا روابط با اين كشورها را بار ديگر مرور كنيم .
وی خاطرنشان کرد: در محافل دیپلماتیک دیدگاه های ملت ایران همچنان مورد بحث و تبادل نظرقرار می گیرد و امیدواریم بررسی این دیدگاه ها همچنان ادامه یابد .
رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه دیدار و ارتباط با مردم و گروه های مردمی بخش دیگری از برنامه هاي این سفر بود، گفت: من برای حضور و سخنرانی در دانشگاه کلمبیا دعوت شده بودم که حوادث گوناگونی اتفاق افتاد و به نظر من این یک اتفاق بزرگ بود که خدای متعال صحنه ای را ترسیم کرد که دو موضوع به نمایش درآمد یک طرف همه گرایش های مادی و خباثت آلود و زیاده طلب و غیر موحد و درطرف دیگر مظلومیت و پاکی ملت ایران و پیام انسان ساز اسلامی قرار داشت .
وی افزود : جالب است که همه این صحنه ها را به لحاظ مادی ، بدخواهان ملت ایران با همه امکاناتشان طراحی کرده بودند و آنان تلاش کردند یا این دیدار یا حضور در دانشگاه کلمبیا لغو یا اگر برگزار شد به صحنه محاکمه و تخریب چهره ملت ایران تبدیل شود .
رئیس جمهور ادامه داد : سه شبکه رسانه ای سراسری در جهان از یک هفته پیش به طور مستمر برنامه جنگ روانی و تخریبی گسترده به راه انداختند و شخصیت و تاریخ و عظمت ملت ایران را نشانه رفتند و با حرف هایی که خودشان شایسته آن بودند متهم کردند .
دكتر احمدی نژاد گفت: آنها یک هفته از مخالفان ملت ایران دعوت کردند برای تظاهرات و برخورد با نماینده این ملت بزرگ اجتماع کنند و صحنه هم به گونه ای تیره و تار و یکطرفه طر احی شده بود و تعدادی هم برای همراهی با خود جمع کرده بودند اما صحنه کاملا معکوس شد و برخلاف آنچه تصور می کردند کمتر از 200 نفر از کشورهای امریکایی و اروپایی گرد آوردند که حتی برخی از آنان نمی دانستند برای چه آمده اند.
رئیس جمهور افزود: در این سو هزاران انسان فهمیده آمدند وحرف های ملت ایران را شنیدند و از مواضع جمهوری اسلامی ایران حمایت کردند .
وی گفت : آنها حتی از طریق شماره تلفن هایی که برای اعلام حضور مردم در جلسه و گرفتن کارت در نظر گرفته بودند وقتی افراد تماس می گرفتند از طریق نواری علیه ما تهمت های خود را تکرار می کردند .
دكتر احمدی نژاد تصریح کرد‌: آنان اشتباه بزرگی را مرتکب شدند و حیثیت و ادعای نظام سلطه و دموکراسی مبتنی بر مادی گری را با همه امکانات به صحنه آوردند و حیثیت رسانه ها و دانشگاه و مرکز علمی را هم قربانی کردند و رئیس دانشگاه را تحت فشار قرار دادند تا برای تامین منافع صهیونیست ها آن سخنان را بیان کند .
رئیس جمهور افزود: 10 نفر از سران جهان و ده ها نفر از مردم معمولی و دیپلمات ها و اصحاب رسانه با گفتن یک جمله پیام ایران را شنیدند و می گفتند ما با شما هستیم و آنان با ملت بزرگ ایران رفتار زشتی کردند .
وی به برگزاری نشست های علمی با دانشگاهیان و مسئولان دانشگاه کلمبیا و دانشگاهیان برجسته امریکا و کانادا اشاره کرد و گفت : در این نشست ها هم دیدگاه های آنان و هم دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران مطرح و بخشی از نشست ها به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد .
دكتر احمدی نژاد در ادامه با اشاره به دیدار خود با خاخام های یهودی ، گفت : آنان آمده بودند برای تشکر از ملت ایران و قدردانی می کردند که جمهوری اسلامی ایران حساب صهیونیست ها را از یهودیان جدا کرده است و از برنامه های سیاسی و فرهنگی ملت ایران حمایت کردند .
وی افزود: علاوه بر اصحاب رسانه با ایرانیان هم که هر کدامشان در سطوح گوناگون تخصصی در بخش های اقتصادی ، علمی ، پزشکی و صنعتی در امریکا مشغول به کار هستند دیدار و گفتگو کردیم ، سال گذشته هم آنها برای ابراز محبت به ملت و این سرزمین مقدس جلسات پرشوری تشکیل دادند که امسال هم بسیار پرشورتر بود.
رئیس جمهور گفت : در این نشست ها مسائل مطرح شد و آنان بطور یکپارچه به نمایندگی ازبیش از یک میلیون ایرانی مقیم امریکا با سلایق گوناگون و سرشار از عشق به ایران با ملت ایران اعلام همبستگی و آمادگی خود را برای فداکاری در راه آرمان های ایران اسلامی به این ملت بزرگ اعلام کردند .
دكتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنانش به حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و همچنین وزیر دادگستری و رئیس اداره نظام وظیفه در این سفر اشاره کرد و گفت: آنان نیز با نشست های مختلف مسائل و مشکلات هموطنان ایرانی را بررسی و درباره برخی مسائل همانجا تصمیم گیری کردند و بخش دیگر را در ایران پیگیری خواهند کرد .
رئیس جمهور با اشاره به سفرش به کشور بولیوی گفت‌: بولیوی یک کشور بزرگ با مساحت یک میلیون مترمربع است که 9 میلیون نفر جمعیت دارد که اکثریت مردم آن سرخپوست ، صمیمی ، صبور ، پاک و دوست داشتنی هستند .
رئیس جمهور گفت : بولیوی کشوری بسیار ثروتمند با منابع طبیعی فراوان است اما متاسفانه حضور 200 سال استعمار این مردم را به خاک سیاه نشانده است و چهره فقر را در رفتار و چهره مردم می توان دید .
دكتر احمدی نژاد ادامه داد : مردم بولیوی خودشان را پیدا کرده اند و رئیس جمهور جوانی را از متن خود برگزیده اند که اونیز زندگی خود را وقف خدمت به این مردم کرده است و برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران بسیار علاقه مند است .
وی گفت : غربی ها در بخش های نفت و گاز ثروت این ملت را غارت کرده اند و رئیس جمهور جدید موفق شده است صنعت نفت و گاز بولیوی را ملی کند .
رئیس جمهور با اشاره به اینکه غربی ها حتی اجازه نداده اند حتی به اندازه نیاز بولیوی ، کارشناس در بخش نفت و گاز نیروی انسانی تربیت شود ، گفت : ایران و بولیوی در زمینه سرمایه گذاری مشترک و تربیت و آموزش کارشناسان و متخصصان بخش صنعت نفت و گاز این کشور با کمک ایران قراردادی امضا کردندو یک قرارداد نیز در زمینه سرمایه گذاری در صنایع گوناگون امضا و یک بیانیه اعلام روابط سیاسی دو کشور منتشر شد .
دكتر احمدی نژاد گفت : رئیس جمهور بولیوی تاکید کرد ما قبلا از مردم دعوت نکرده بودیم اما از نقطه ورود هیات جمهوری اسلامی ایران به فرودگاه تا مرکز شهر انبوه جمعیت اجتماع کرده و با فریادهای زنده باد ایران از هیات جمهوری اسلامی ایران استقبال کردند این درحالی بود که رسانه های بولیوی در اختیار مخالفان دولت این کشور است و این رسانه ها بر ضد ایران سیاه پراکنی و سیاست مجموعه فاسدهای عالم را اجرا می کردند اما مردم چون پاک هستند حقایق را دریافت می کنند و کاملا خودجوش برای استقبال آمده بودند که با دیدن این صحنه ها بارها اشک در چشمان من به عنوان یک فرد کوچک و عضو خانواده بزرگ ملت ایران جمع شد .
وی خاطر نشان کرد : آنها خطاب به ایرانی ها فریاد می زدند بایستید ما با شما هستیم .
رئیس جمهور گفت : نخستین بار مراسم امضای قراردادها با بولیوی کاملا مردمی بود و ده ها هزار نفر آمده بودند که به اندازه گنجایش سالن جمعیت زیادی هنگام امضای اسناد در محل حضور داشتند .
رئیس جمهور با اشاره به دیدار کوتاهش از ونزوئلا گفت : در این کشور نیز قراردهایی از جمله در زمینه احداث کارخانه قطعه سازی خودرو و ساخت شبکه کارخانه های آرد سازی در بخش خصوصی و همچنین سرمایه گذاری مشترک در پتروشیمی امضاء‌ شد .
رئیس جمهور گفت‌: من کاری انجام ندادم و این عظمت ، صداقت و حقانیت ملت ایران است که راه خود را پیدا می کند و پیش می رود .
رئیس جمهور از پیام های ملت ایران و سایر ملت های جهان که بوسیله ابزارهای رسانه ای یا نامه و پیام الکترونیک در زمینه حمایت از مواضع ملت ایران دریافت می شد قدردانی کرد و افزود : حتی برخی از مردم امریکا با ارسال گل و کارت از رفتار زشتی که به نام مردم امریکا در دانشگاه کلمبیا صورت گرفت عذرخواهی کرده و ابراز می داشتند که شما ما را بیدار کردید .
دكتر احمدي نژاد در پايان از استقبال‌كنندگان از جمله روساي قوه مقننه، قضاييه، دبير شوراي نگهبان، رييس دفتر مقام معظم رهبري و مشاور بين‌الملل مقام معظم رهبري و ديگر مسوولان قدرداني كرد.


اخبار مرتبط :

چند رسانه ای مرتبط:
قابل چاپ [بدون تصویر]
از سوي دكتر احمدي‌نژاد در كنفرانس بازنگري N.P.T صورت گرفت؛ تشريح مواضع و پيشنهادات ايران در زمينه خلع سلاح و استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي از سوي دكتر احمدي‌نژاد در كنفرانس بازنگري N.P.T صورت گرفت؛  تشريح مواضع و پيشنهادات ايران در زمينه خلع سلاح و استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي
رييس‌جمهور در پيام نوروزي: سال 89، سال اخبار شادي‌آفرين‌تر و اقتدار ملت ايران خواهد بود رييس‌جمهور در پيام نوروزي: سال 89، سال اخبار شادي‌آفرين‌تر و اقتدار ملت ايران خواهد بود
رييس جمهور در نشست خبري با حضور نمايندگان رسانه هاي داخلي و خارجي؛ اميد به اصلاح حقيقي، برپايي عدالت و امنيت پايدار روز افزون شده است رييس جمهور در نشست خبري با حضور نمايندگان رسانه هاي داخلي و خارجي؛ اميد به اصلاح حقيقي، برپايي عدالت و امنيت پايدار روز افزون شده است

صفحه اول فارسي | صفحه اول انگليسي | صفحه اول عربی
©1387 رياست جمهوري اسلامي ايران ©2008 Presidency of The Islamic Republic of Iran
آدرس: تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور تلفن: +98(21)64451