- رييس جمهور در جلسه هيات دولت اعلام كرد آمادگي دولت براي تعامل و همكاري با مجلس هشتم
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 16:47

رئيس‌جمهور با قدرداني از حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: دولت مثل گذشته آمادگي دارد در تعامل و همكاري با مجلس هشتم به پيشرفت و اصلاح امور كشور سرعت بخشد.

رييس جمهور در جلسه هيات دولت اعلام كرد آمادگي دولت براي تعامل و همكاري با مجلس هشتم

رئيس‌جمهور با قدرداني از حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: دولت مثل گذشته آمادگي دارد در تعامل و همكاري با مجلس هشتم به پيشرفت و اصلاح امور كشور سرعت بخشد.

شناسه خبر: 9496 - 

يکشنبه 8 ارديبهشت 1387 - 19:03

دكتر محمود احمدي‌نژاد عصر امروز يك‌شنبه در جلسه هيأت وزيران با اشاره به اينكه مردم بزرگوار شهرهايي كه انتخابات آن به دور دوم كشيده شده بود با حضور خود انتخاب نمايندگان مجلس را تكميل كردند، ابراز اميدواري كرد: مجلس هشتم نيز با رويكرد خدمتگزاري و صيانت از عزت و حقوق ملت و آرمان‌هاي الهي به حركت خودش سازمان دهد.

رئيس‌جمهور هماهنگي و تعامل دولت و مجلس را مورد تأكيد قرار داد و گفت: بدون ترديد هماهنگي قواي مجريه و مقننه در تصميمات و برنامه‌ريزي‌ها عامل بسيار مهمي در سرعت بخشيدن به پيشرفت و اصلاح امور كشور خواهد بود.

رييس قوه مجريه روند برگزاري انتخابات مجلس هشتم را در هر دو مرحله مثبت ارزيابي كرد و با تشكر از زحمات دست‌اندركاران و مجريان اين انتخابات، اظهار داشت: انتخابات در هر دو مرحله بسيار خوب و پرشور برگزار شد و اين نشان‌دهنده بالندگي و نشاط مردم كشورمان است.

شناسه خبر: 9496  

- مصاحبه ها