
رييس جمهور درمراسم تجليل از برگزيدگان بيست و پنجمين دوره كتاب سال جمهوري اسلامي ايران ملت ايران پرچمدار عزت شرف و همبستگي ميان بشريت است
رييس جمهور با بيان اينكه امام خميني(ره) به عنوان محصول تمدن ايراني و اسلامي سرمنشأ مهمترين تحولات معاصر است، تصريح كرد: ملت ايران امروز در سايه رهنمودهاي امام راحل مبتني بر اسلام ناب، پرچمدار عزت، شرف، كرامت انساني و همبستگي ميان بشريت است.
دكتر محمود احمدينژاد شنبه شب در مراسم تجليل از برگزيدگان بيست و پنجمين دوره كتاب سال جمهوري اسلامي ايران در سال 86 و پانزدهمين دوره جايزه جهاني كتاب جمهوري اسلامي ايران با تأكيد بر اينكه امام خميني(ره) بدون ترديد بعد از صدر اسلام تحولي آفريد كه در طول 14 قرن كمنظير بود، اظهار داشت: امام خميني انسانهايي را تربيت كرد كه از بذل جان و مال خود، براي رشد و تعالي انسان دريغ نكردند.
رئيسجمهور با بيان اينكه سياهكاران، بيفرهنگها و بيتمدنها هم در ميدان هشت سال جنگ تحميلي و هم در عرصه ايدئولوژي و فرهنگ از ملت ايران شكست خوردهاند، خاطر نشان كرد: امروز از درخت پرثمري كه امام خميني غرس كرد نهالهاي فراوان روييده كه ثمرات آن در علم و ادب و فنآوري هر روز در حال نمایان شدن است.
وي با اشاره اينكه ايران از مهدهاي تمدن و فرهنگ بشري است، تأكيد كرد: توحيد و خداپرستي شيرازه تمدن اسلام است.
دكتر احمدينژاد با اشاره به اينكه بعد از اسلام بالندگي سرزمين ايران، افتخار بشريت است، خاطر نشان كرد: ملت ايران با آثار كمنظير و بينظير فرهنگ و تمدن بشري را ارتقا بخشيده و جلو برده است.
رئيسجمهور با اشاره به اينكه نهجالبلاغه، كتاب حی و ماندگار است، تأكيد كرد: مؤلف نهجالبلاغه در بالاترين مقام و مروج معرفت، معيار و ميزان است، زيرا كلام مسطور در آن از ناحيه معلمي است كه معلم پاكيها، مروج همه نيكيها، معيار حق و مدار حقيقت است.
دكتر احمدينژاد بيان اينكه امروز در دنيا كتابهاي زيادي در نفي حقايق و ترویج بديها نوشته ميشود، گفت: در مقابل كتابهايي نوشته ميشود كه مشكلات را حل ميكند و چراغي برميافروزد و حقيقتي را بيان ميكند و يا تراوشي از ادب، ذوق و استعدادهاي بشري است و يا اثري ارزشمند به فرهنگ و تمدن انسانی ميافزايد.
رئيسجمهور با بيان اينكه انتخاب كتاب سال جمهوري اسلامي ايران ميعادگاه و نقطه تلاقي انديشههاي پاك است، تأكيد كرد: كتاب سال محل گردآمدن انسانهاي پاك، دلهاي خدايي، انديشههاي سازنده و قلمهاي پرتوان است و در واقع تجليل از پديدآوردندگان كتاب، تجليل از هنر ساختن، عشقورزيدن و هدايت انسانها به قلههاي كمال است.
دكتر احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه كتاب، ظرف علم و معرفت حقايق است، خاطر نشان كرد: همچنانكه كتاب نفس با پاكي و تزكيه درخشش پيدا ميكند كتاب مسطوري كه با قلم نگاشته ميشود آنگاه اثربخش است كه پاك و منزه باشد كه به پاكي مؤلف و مصنف آن برميگردد.
وي با بيان اينكه جوهر كتاب، آموختن و تعليم است اظهار داشت: كتابي بالاتر از كتاب شناخت نفس نيست و انسان آينه جمال حق است البته هنگامي كه روح را از بديها پاك كند.
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه تمام آفرينش يك كتاب مفتوح است كه هر برگ آن دليلي بر معانی بلند و هر سطرش منقوش به آيات الهي است، تأكيد كرد: انسان بزرگترين و بالاترين كتاب الهي است زيرا هركس نفس خويش را بشناسد خدا را شناخته است.
رئيسجمهور در پايان با اشاره به اينكه خدا را سپاسگزارم كه امسال شاهد پررونق شدن اين حركت هستيم، تصريح كرد: با همت اهل انديشه و قلم است كه علم و هنر و عشق و محبت در مسير بالندگي به تكامل خويش ادامه ميدهد.
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه با برگزاري كتاب سال اميد به اصلاح، پاكي، برقراري عدالت و عشق و محبت در انسانها وجود دارد و شعلهور ميشود، خاطر نشان كرد: با قلم نويسندگان متعهد است كه جوانان و نسلهاي پي در پي در مسير علم و معرفت قرار ميگيرند.
رئيسجمهور از برگزيدگان و كساني كه با ارائه آثار به اين حركت وحدتآفرين سازنده، انساني و الهي رونق ميبخشند به طور ويژه قدرداني و تشكر كرد.