- رييس جمهور در بازديد سرزده از روستاي گورك كله بندي ملت ايران امروز عزتمند و شكست ناپذير است
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 14:31
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رييس جمهور با بيان اينكه هر ملتي براي خدا و در خط امام حسين(ع) يكپارچه و متحد بايستد، هميشه پيروز است، تصريح كرد: به فضل الهي ملت ايران امروز نه تنها يك ملت پيروز و عزيز بلكه شكست ناپذير است .

رييس جمهور در بازديد سرزده از روستاي گورك كله بندي ملت ايران امروز عزتمند و شكست ناپذير است

رييس جمهور با بيان اينكه هر ملتي براي خدا و در خط امام حسين(ع) يكپارچه و متحد بايستد، هميشه پيروز است، تصريح كرد: به فضل الهي ملت ايران امروز نه تنها يك ملت پيروز و عزيز بلكه شكست ناپذير است .

شناسه خبر: 8119 - 

چهارشنبه 10 بهمن 1386 - 16:35

دكتر محمود احمدي نژاد عصر امروز در جمع مردم روستاي «گورك كله بندي» با اشاره به اينكه طي سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي همه قدرت‌ها با هم متحد شده و عليه ملت ايران تبليغات ، فشار سياسي و تهديد نظامي اعمال كردند، اما موفق نشدند، اظهار داشت: امروز هيچ قدرتي توان و جرات جسارت به ملت ايران را ندارد زيرا هزاران «ريسعلي دلواري» آماده تر ، شجاع تر و مصمم تر وجود دارند.

رييس جمهور با بيان اينكه همه ملت ايران از جمله منطقه تنگستان و دلوار در طول تاريخ همواره در خط مقدم مبارزه با ظلم ايستاده و تن به ذلت نداده‌اند، گفت: در موضوع هسته‌اي فقط غني‌سازي اورانيوم براي ملت ايران مهم نبود، بلكه مهم تر از دستيابي به چرخه سوخت و غني سازي اورانيوم، عزت ملت ايران بوده است.

دكتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه قدرت‌هاي زورگو به بهانه انحراف در فعاليت‌هاي هسته‌اي مي‌خواستند عزت ملت ايران را لگد مال كنند، افزود: اولين عقب نشيني برابر با آخرين عقب‌نشيني است، زيرا اگر ملتي تحميل را بپذيرد و يك قدم عقب بگذارد، آنها رهايش نمي‌كنند.

رييس جمهور يادآور شد: بزرگترين پيروزي ملت ايران در موضوع هسته‌اي، غني‌سازي اورانيوم نبود، بلكه اين بود كه زير بار زورگويي‌ها نرفت.

دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه امام حسين(ع) و يارانش قطعه قطعه شدند اما زير بار زور نرفتند، اظهار كرد: مردم بوشهر و منطقه «گورك كله‌بندي» و همه ملت ايران در مقابل فشارها ايستادگي كردند و به تبعيت از فرهنگ حسيني، زير بار زورگويان جهاني نرفتند و دماغ دشمنان را به خاك ماليدند.

دكتر احمدي نژاد در بخش ديگري از سخنان خود عزت را بالاترين ارزش براي هر انسان برشمرد و با بيان اينكه همه پيامبران و صلحا دنبال حفظ عزت انسان بوده و در اين راه جان خود را فدا كرده‌اند، تاكيد كرد: از سوي ديگر مستكبران همواره دنبال ذليل كردن و ظلم به انسان‌ها بوده¬اند اما امام حسين(ع) به عنوان الگوي عزتمداري شعار «هيات منه ذله» سر داده است.

رييس جمهور با اشاره به اينكه حادثه عاشورا ايام يادآوري عزت انسان است، گفت: انساني كه قطعه قطعه شود اما عزتش لگد مال نشود، بهتر از انساني است كه همه چيز داشته باشد اما عزتمند نباشد.

دكتر احمدي نژاد در پايان سخنان خود با بيان اينكه دولت مصمم است جامعه‌اي به مانند گلستاني زيبا و در شأن ملت ايران برپا كند، تصريح كرد: همه بايد دست به دست هم دهيم و براي عمران و آبادي ايران عزيز تلاش كنيم.

رييس جمهور همچنين از اجراي طرح‌هادي گورك كله بندي ، آسفالت روستاهاي منطقه ، نوسازي خانه‌هاي روستايي و احداث يك سالن ورزشي ويژه دختران و پسران در اين در اسرع وقت در اين روستا خبر داد.

شناسه خبر: 8119  

- سفرهای استانی دور دوم