- دكتر احمدي نژاد در ديدار اعضاي ستاد بزرگداشت دهه فجر دهه فجر جشن آغاز دوراني جديد در مسير كمال بشريت است
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 14:30
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس جمهور با بيان اينكه دهه فجر جشن بزرگ بشري است تصريح كرد: انقلاب اسلامي و دهه فجر تولد انسان امروز و جشن آغاز دوران جديد در مسير كمال بشريت است.

دكتر احمدي نژاد در ديدار اعضاي ستاد بزرگداشت دهه فجر دهه فجر جشن آغاز دوراني جديد در مسير كمال بشريت است

رييس جمهور با بيان اينكه دهه فجر جشن بزرگ بشري است تصريح كرد: انقلاب اسلامي و دهه فجر تولد انسان امروز و جشن آغاز دوران جديد در مسير كمال بشريت است.

شناسه خبر: 8101 - 

سه‌شنبه 9 بهمن 1386 - 17:37

دكتر محمود احمدي‌نژاد عصر امروز در جمع اعضاي ستاد مركزي بزرگداشت دهه فجر با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي در شرايطي به وقوع پيوست كه بشريت در آستانه يأس كامل قرار داشت زيرا از هويت و كرامت انسان چيزي باقي نمانده بود، اظهار داشت: هركس به دنبال خداپرستي، پاكي، عدالت و حيات طيبه انساني است در جشن انقلاب اسلامي شريك مي‌باشد.

رئيس‌جمهور با بيان اينكه در دوران وقوع انقلاب اسلامي، ماركسيسم و نظام سرمايه‌داري جايگاه و شأني براي انسان قائل نشده و آن را به عنوان موجودي لجام گسيخته معرفي كرده بودند، تأكيد كرد: با وقوع انقلاب اسلامي انسان خودش را در هزار توي سياست‌هاي انسان‌كش و استعمارگر دوباره پيدا كرد و انسان پس از پيدا كردن خودش خدا را پيدا مي‌كند و راه كمال را مي‌پيمايد.

دكتر احمدي‌نژاد با تأكيد بر اينكه همگان را به شناختن انقلاب اسلامي ملت ايران و ابعادش به عنوان حادثه‌اي بزرگ فرامي‌خوانم، گفت: ستاد دهه فجر بايد بخش اعظمي از فعاليت‌هاي خود را براي شناساندن اين حادثه بزرگ اختصاص ‌دهد.

رئيس‌جمهور انقلاب اسلامي و دهه فجر را متعلق به همه مردم دانست و خاطر نشان كرد: مردم همواره خودشان پاسدار دستاوردها و اصل انقلاب بوده‌ و خواهند بود.

دكتر احمدي‌نژاد در پايان سخنان خود ياد و خاطره امام خميني(ره) و همه شهيدان و جانبازان به ويژه شهداي دوران انقلاب اسلامي را گراميداشت و بر ادامه راه اين بزرگواران تأكيد كرد.

شناسه خبر: 8101  

- دیدارهای داخلی