
تاكيد هيات دولت بر حمايت از نخبگان و پژوهشگران نمونه
هيات دولت با حمايت از نخبگان و پژوهشگران نمونه ايراني در داخل و خارج كشور ، بستر سازي براي اشتغال آنان را مورد تاكيد قرار داد .
در جلسه هيات وزيران كه صبح امروز (چهارشنبه) به رياست دكتر محمود احمدي نژاد برگزار شد ، اعضاي هيات دولت با قدرداني از زحمات و اقدامات بنياد ملي نخبگان بر ضرورت حمايت هر چه بيشتر از استعدادهاي برتر تاكيد كردند .
هيات دولت با اشاره به لزوم شناسايي و حمايت از نوآوران ، پژوهشگران و شخصيت هاي جامع الشرايط علمي ايراني در داخل و خارج كشور، خواستار تقويت موسسات دانش بنيان به عنوان بستر اشتغال نخبگان شدند.
در اين جلسه، دكتر واعظ زاده معاون علمي و فناوري رييس جمهور و رييس بنياد ملي نخبگان ، در گزارشي از برنامه ها و فعاليت هاي اين بنياد با اشاره به اينكه از زمان تشكيل بنياد ملي نخبگان در يك سال گذشته براي 4500 نفر پرونده تشكيل شده است، گفت : در سطوح دانش آموزي و دانشجويي نيز بيش از دو هزار نفر از نخبگان جوان شناسايي شده و مورد حمايت هاي تحصيلي ، علمي و پژوهشي قرار گرفته اند و همچنين تسهيلات انجام خدمت نظام وظيفه در رقابت انجام پژوهش هاي علمي به آنان اعطا شده است .
دكتر واعظ زاده طرح شناسايي و حمايت از اساتيد برگزيده ، پژوهشگران نمونه و شخصيت هاي جامع الشرايط علمي كشور را از برنامه هايي دانست كه به زودي به اجرا درخواهدآمد .
وي تاسيس خانه نخبگان كه با مديريت و مباشرت خود آنان اداره خواهد شد و نيز ايجاد بنياد نخبگان استاني را از برنامه هاي آينده بنياد نخبگان اعلام كرد .