- سخنراني در ديدار با مردم بافت
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 16:23

بسم الله الرحمن الرحيم

سخنراني در ديدار با مردم بافت

بسم الله الرحمن الرحيم

شناسه خبر: 7854 - 

شنبه 15 ارديبهشت 1386 - 10:59

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافية والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ وانصاره‌ والمستشهدين‌ بين‌ يديه‌



خداي بزرگ را سپاسگزارم كه در اين صبح زيبا و هواي بسيار لطيف توفيق ديدار مردم نجيب، صبور، مؤمن و با صفاي بافت را نصيبم كرد.

سلام بر مردم سرافراز بافت. سلام بر پدران و مادران خوب شما، سلام بر بزرگان اين ديار. سلام خدا بر اساتيد و دانشجويان بافت و فرهنگيان و دانش آموزان عزيز بافتي. سلام بر كشاورزان سختكوش و دامداران پرتلاش و اصناف و كسبه. سلام بر شهيدان، جانبازان و آزادگان و سلام خدا بر جوانان عزيز اين ديار دختران هنرمند و مومن و عفيف و پسران انقلابي و شجاع و غيرتمند بافت.

بافت كانون خيرخواهي، تدين و نجابت است و من خدا را سپاسگزارم كه توفيق داد امروز به زيارت مردم بافت بيايم.

عزيزان من در حضور شما دو مطلب را عرض خواهم كرد. مطلب اول درسي از مكتب پيامبر عزيز اسلام و مطلب دوم درباره سازندگي و كارهاي فراواني است. كه بايد در بافت عزيز انجام بشود.

و اما درسي از مكتب پيامبر، عزيزان من، خدا فرمود: ولكم في رسول الله اسوه حسنه، رسول الله حضرت محمد مصطفي (ص) بهترين الگو و سرمشق براي بشريت تا آخر خواهد بود.

عنوان درس خطاب به همه ملتها و بشريت، عنايت كنيد: خدا نزديك است و صداي بندگان را مي شنود.

عزيزان من، از تعليمات انبيا و پيامبر گرامي اسلام اين است كه خداوند متعال در همه جا حاضر و ناظر و شاهد است. همه چيز را مي بيند و به همه چيز آگاه است. آگاهي او منحصر به ظواهر نيست بلكه باطن همه چيز و اشيا را هم مي داند. آنچه در قلبها و ذهنها مي گذرد همه را مي داند. او نزديك است، به همه نزديك است و از هركسي نزديكتر است. خود او فرمود: و نحن اقرب اليكم من حبل الوريد، ما از رگ گردن به شما نزديكتر هستيم. تمام عالم جلوه اي از خداست و در مقابل خداست؛ از كوچكترين ذرات عالم تا بزرگترين اجرام اين جهان همه در مقابل خدا و نزد خدا حاضر است. براي خداي متعال كوچك و بزرگ، مخفي و آشكار، دور و نزديك، گذشته و آينده فرقي نمي كند. همه در محضر خدا و محاط در علم الهي است.

از اين روست كه خدا به انسانها نزديك است، صداي آنان را مي شنود، دعاي بندگان را مي شنود و پاسخ مي دهد. خود خدا فرمود: و اذا سألك عبادي عني فأني قريب اجيب دعوه الداع اذا دعان. هرگاه بندگان من از من سؤال كنند، بدانند كه من به آنان نزديك هستم و دعاي دعا كنندگان را اجابت مي كنم.

عزيزان، در مكتب پيامبر عزيز اسلام ، انسان رها شدة در اين عالم نيست. ما صاحب داريم. مولي و صاحب ما خداي بزرگ است. همان كسي كه خالق و رازق ماست. كريم و بخشنده است و چه مولا و صاحبي بهتر و مهربان تر و بخشنده تر از خداي متعال، نعم المولي و نعم النصير، بهترين مولي و بهترين ياور خداي متعال است.

عزيزان من، انسان مؤمن در اين عالم بي پناه و بي ياور نيست، مؤمن هميشه متكي و اميدوار به خداست. با همين اعتقاد بود كه پيامبر عزيز اسلام بيست و سه سال تك و تنها مبارزه كرد، سختيها را تحمل كرد، توهينها را تحمل كرد، اما با توكل بر خدا ايستاد و بر همة قدرتها غلبه كرد چرا كه يار و مولاي او خدا بود و خدا از همة قدرتها برتر است و خدا بهترين يار و صاحب و رهبر است.

ما خدا را سپاسگزاريم كه امروز ملت عزيز ايران و مردم بزرگوار بافت، مردمي مؤمن و متوكل به خدا و چشم اميدشان به خداي بزرگ و متعال است. ما خدا را سپاسگزاريم كه ملت عزيز ايران با توكل و اعتماد به خدا در وسط صحنه هاي سرنوشت ساز جهاني ايستاده است و ضعفي به خودش راه نمي دهد و تا فتح قله هاي بلند با اقتدار پيش خواهد رفت.

عزيزان من، مشكل امروز جهان اين است كه عده اي از اين انديشه پيامبران فاصله گرفته اند. تصور مي كنند كه خدا بشر را رها كرده است و ملتها بي يار و ياورند.

آنها به خاطر فاصله گرفتن از ايمان به خدا سرتاسر زندگي و عملشان از بدخواهي، كينه ورزي، دروغگويي، دشمني، چپاول، تجاوز و اشغال سرزمين ديگران پر شده است.

امروز مشكل بشريت اين است كه قدرتها و افرادي به جاي اينكه خدا را ناظر ببينند و به سمت عمل صالح و عشق به انسانها و خدمت به انسانها قدم بردارند، به دنبال تسلط بر ملتها و تأمين منافع گروه، حزب و دسته خودشان هستند. اگر فرصتي براي حكومت پيدا مي كنند از اين فرصت براي تبعيض چپاول، پركردن جيبها و ارضاي تمايلات شخصي و

گروهي شان استفاده مي كنند.

اينكه مي بينيد امروز برخي از قدرتهاي عالم خودشان را صاحب و مالك دنيا مي دانند و براي ساير ملتها حق حيات، پيشرفت، علم و فناوري قائل نيستند به خاطر اين است كه از ياد خدا، ايمان به خدا، و ايمان به اينكه خدا ناظر است، اعمال آنها را ثبت مي كند، سرنوشت آنان در دست خداست و خداي بزرگ بيني قدرتمندان و زورگويان را به خاك خواهد ماليد، [غافل شده اند.]

آنها امروز با همين انديشه در تلاش اند كه در مقابل حركت پرشتاب ملت ايران به سمت قله هاي ترقي مانع ايجاد بكنند؛ هر زماني به يك بهانه اي . امروز هم با همه توان به ميدان آمده اند بلكه بتوانند جلوي بهره مندي ملت ايران از انرژي هسته اي را سد كنند. من در محضر شما مردم بافت مي خواهم از زبان شما به آنها يك پيامي بدهم. گوشهايتان را باز كنيد، بشنويد اين پيام مردم بافت است. شما بيست و هشت سال عليه ملت ما فتنه انگيزي كرديد امروز چه دستاوردي داريد. ملت ايران روز به روز جلوتر، مقتدرتر و پيشرفته تر و شما روز به روز ضعيف تر و حقيرتر و رسواتريد. بدانيد در موضوع هسته اي هم ملت ايران ايستاده است و حتي يك قدم از حقوق خود عقب نشيني نخواهد كرد.

بدانيد حق استفاده كامل از همه ظرفيت هسته اي متعلق به آحاد ملت ايران است و اين مردم در هر اجتماعي با مشتهاي گره كرده و فرياد بلند بر اين حق مسلم خود پافشاري مي كنند.

[حضار: انرژي هسته اي حق مسلم ماست.]

و اما درباره سازندگي و كارهايي كه بايد در بافت قهرمان انجام بشود. عزيزان، ما از بالا [كه تماشا كرديم] زيباييها و استعدادها و صفاي منطقه بافت را به طور كامل ديديم. اما من مي خواهم اينجا بگويم اهميت بافت صرفاً به طبيعت زيبا، هواي لطيف، دامداري و كشاورزي آن نيست. بلكه اهميت بافت به مردم مومن و جوانان خلاق و شجاع آن است. مردم بافت به نجابت، فرهيختگي، ايمان و تلاشگري مشهور هستند.

اما درباره سازندگي، همان طور كه قبل از من اشاره كردند متأسفانه در گذشته آن طوركه بايد و شايد استعدادها و خلاقيت مردم اين ديار شكوفا نشده است. به همين دليل دولت در جلسة شب گذشته تصميمات بسيار مهمي براي شهرستان سرفراز بافت اتخاذ كرد. من به بعضي از اينها اشاره مي كنم ان شاء الله كامل آن را از خبر دولت خواهيد شنيد. خواهش مي كنم حوصله كنيد اخبار خوبي است ان شاء الله موجب شادماني و نشاط شما مردم عزيز خواهد شد.

از مهمترين تصميمات و اقدامات ساماندهي تلاش همه جانبه براي ايجاد اشتغال و رفع بيكاري جوانان عزيز است. سهم جوانان خلاق بافت از تسهيلات ارزان قيمت زود بازده اقتصادي در سال جاري صد ميليارد تومان است. من همين جا از مسئولين استان و شهرستان مي خواهم اين بودجه و اعتبار را به سرعت، بدون مانع تراشي و معطلي و بدون تبعيض و پارتي بازي در اختيار جوانان قرار بدهند. و از جوانان عزيز هم مي خواهم آستين همت بالا بزنيد با برپايي مزارع و دامداريها و كارخانجات بافت عزيز را بسازيد و همان طوركه [بافت] به لحاظ ارتفاع بر بام استان نشسته است به لحاظ عمراني هم بر بام استان كرمان بنشانيد.

موضوع ديگري كه تصميم گرفته شد، ان شاء الله احداث يك كارخانه پتروشيمي در بافت خواهد بود. اينها كه مي گويم مال شهرستان است، يعني بافت و ارزوئيه بخشها و كل شهرستان است.

موضوع ديگري كه تصويب شد ان شاء الله مطالعه براي احداث يك مجتمع 800 هزار تني فولاد خواهد بود.

موضوع ديگري كه به تصويب دولت رسيد، ايجاد يك مجتمع بزرگ كشاورزي براي جوانان عزيز بافت خواهد بود.

موضوع ديگري كه به تصويب دولت رسيد، ايجاد يك منطقه نمونه گردشگري براي شهرستان بافت خواهد بود.

موضوع ديگري كه به تصويب دولت رسيد، ايجاد تجهيز و تكميل بيمارستان بافت خواهد بود.

موضوع ديگري كه به تصويب دولت رسيد، تخصيص بودجه براي تسريع در ساخت سد بافت و صفا رود خواهد بود.

موضوع ديگري هم به تصويب رسيد، كه به خاطر هنرمندي زنان و دختران بافت است و آن هم تأسيس يك مركز آموزش فرش است.

ديشب در دولت علاوه بر بودجه استاني براي دو بانده كردن راه كرمان به بافت و بافت به ارزوئيه و حاجي آباد ده ميليارد تومان اعتبار داده شد.

باز هم هست ديگر من سينه ام ياري نمي كند. بعداً از خبر خواهيد شنيد مركز تحقيقات گردو، مبارزه با آفات گياهي، افزايش بيمه كشاورزي و همين طور بيش از هفت ميليارد تومان براي راههاي عشايري اينها را از اخبار خواهيد شنيد.

اجازه بدهيد دو مورد مربوط به جوانان است. مورد اول ان شاء الله كمك به ساختمان آموزش عالي براي جوانان بافت خواهد بود و موضوع دوم و آخري كه عرض مي كنم باز مربوط به جوانهاست. ان شاء الله يك سالن مجهز ورزشي مخصوص دخترخانمهاي مؤمن و عفيف و ان شاء الله يك سالن مجهز هم براي آقا پسرهاي شجاع و غيرتمند خواهد بود. بقيه اش را از اخبار بشنويد؛ امام جمعه محترم، فرماندار، استاندار، نماينده تشريح خواهند كرد. صدا و سيماي استان هم خواهد گفت.

در پايان مي خواهم تشكر كنم. آمديد با اين حضور پرشكوه فرزندان خودتان را به خدمت بيشتر تشويق كرديد.

اي خداي بزرگ مهربان، اي خداي عزيز، روز به روز بر عزت اين مردم بيفزا!

اي خداي مقتدر، اين مردم را بام عزت جهان بنشان!

اي خداي عزيز، جوانان ما را حفظ كن و آنان را به قله هاي پيشرفت برسان!

اي خداي مقتدر، موانع پيشرفت جوانان ما را برطرف كن!

اي خداي رحمان و رحيم، همه آرزوهاي خوب جوانان ما را برآورده ساز!

اي خداي مهربان، اي خداي مقتدر عزيز، دشمنان ملت ما را منكوب كن !

اي خداي رحيم، دلهاي ما را متحد تر كن!

اي خداي يگانه مهربان، باران رحمتت را بر اين مردم خوب ببار.



عزيز و سربلند و پيروز باشيد



شناسه خبر: 7854  

- سفرهای استانی دور اول

, سخنراني ها

, متن کامل سخنرانی