- سخنراني در ديدار با مردم راور
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 16:22

بسم الله الرحمن الرحيم

سخنراني در ديدار با مردم راور

بسم الله الرحمن الرحيم

شناسه خبر: 7851 - 

جمعه 14 ارديبهشت 1386 - 14:59

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافية والنصر و اجعلنا من‌ خير انصاره و اعوانه ‌والمستشهدين‌ بين‌ يديه‌



خداي بزرگ را سپاسگزارم كه در ساعات مياني عيد جمعه توفيق زيارت جمعي از بهترين، مؤمن ترين و با صفا ترين ملت ايران يعني مردم راور را نصيبم كرد.

[حضار: احمدي دوستت داريم.]

من هم شما را دوست دارم و به همه شما از صميم دل عشق مي ورزم.

راورگذرگاه آستان قدس رضوي است و مردمان اين ديار خادمان هميشگي زائران حضرت رضا (ع) بوده اند. مردم راور هميشه در خدمت رساني و كار خير پيشقدم بوده اند. خدا را سپاسگزارم توفيق ديدار با شما را نصيبم كرد.

سلام خدا بر مردم مؤمن راور. سلام بر پدران و مادران نيك انديش شما كه در طول تاريخ همواره منشأ خدمت، خير و بركت بوده اند.سلام بر دستان پرتوان كشاورزان، باغداران، دامداران و كسبه. سلام بر انديشه بلند فرهنگيان و دانش آموزان عزيز راور.

سلام بر شهيدان، جانبازان و آزادگان و سلام بر جوانان راوري، دختران هنرمند، عفيف و مؤمن و پسران شجاع و انقلابي و غيرتمند.

در محضر شما دو مطلب را عرض خواهم كرد: مطلب اول درسي از مكتب پيامبر عزيز اسلام و مطلب دوم دربارة سازندگي و كارهايي است كه بايد در راور قهرمان و سرفراز انجام بشود. اما مي دانيد كه پيامبر عزيز اسلام بهترين الگو براي بشر است. بالاترين نعمت الهي براي بشريت وجود نازنين پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد مصطفي(ص) است. درسي كه در محضر شما مرور مي كنم خطاب به همه بشريت است. عنوان درس اين است: مؤمنان با دوستان خدا دوست اند و با دشمنان خدا دشمن اند.

عزيزان من! مؤمن همواره در مسير جلب رضايت خداي متعال حركت مي كند. جلب رضاي خدا با اطاعت از پيامبر و اجراي دستورات الهي ميسر است. مؤمنان از آنجا كه در مسير حق هستند در مسير اطاعت از خدا تلاش مي كنند. همة خداپرستان و مؤمنان عالم حامي يكديگرند. كساني كه در مسير خدا حركت مي كنند و مؤمن اند، همة اجزاي آفرينش پشتيبان آنها هستند. همة قوانين و سنتهاي عالم همة مؤمنين پشتيبان يكديگرند. همة عوامل عالم دست به دست هم مي دهند تا از مؤمنين حمايت بكنند. همة عالم هم جهت، همراه و دوست انسانهاي مؤمن است. مؤمنان به اتفاق هم، با ياري و كمك هم در مسير حق و هدايت الهي حركت و تلاش مي كنند. مؤمنان در مسير اخوت و برادري گام بر مي دارند. پشتيبان هم هستند. عاشق و دلدادة هم هستند، نسبت به يكديگر محبت دارند و علاقه مندند. هركس كه مؤمن است در اين مسير است و بايد مورد حمايت باشد.

شما نگاه كنيد در جامعة ايماني و در بين مسلمانان مؤمن هيچ گاه

كينه ورزي، خودخواهي، انحصار طلبي و برتري جويي وجود ندارد. همه با هم برادر، دوستدار، همكار، هم هدف و هم آرمان اند. البته دايره محبت و رأفت اسلامي وسيع تر و گسترده تر از جامعه مسلمانان است. همة خداپرستان در اصل توحيد مشترك اند و حول ايمان به خدا با هم و در كنار هم هستند. اسلام از موحدين و اهل كتاب دعوت مي كند كه بياييد حول محور خداپرستي با هم باشيم، يكديگر را دوست داشته باشيم و به اتفاق هم براي پيشرفت و تعالي جامعه اسلامي تلاش بكنيم. يك كلمه مشترك كلمة توحيد است كه همة موحدين به آن اعتقاد دارند، اما كساني كه در اين مسير نيستند، به خداي يگانه ايمان ندارند، با خدا و راه خدا و احكام خدا و مؤمنين به خدا دشمني مي كنند، آنها از دايره محبت و دوستي مؤمنان خارج اند. اسلام عزيز البته آنها را هم دعوت به پذيرش حق مي كند.

اسلام همه را دعوت به مسير درست، مسير هدايت و تبعيت از حق مي كند. البته براي همه خير و بهترين در اين است كه به دايره حق وارد بشوند، خداي يگانه را بپرستند و از دستورات خداي بزرگ تبعيت كنند. اما كساني كه لجاجت مي ورزند، در برابر مؤمنين صف آرايي مي كنند آنها سر و كاري با حق ندارند. آنها در زمرة ستمكاران وظالمين اند. آنها

نمي توانند دوست مؤمنين باشند. نمي توانند مورد اعتماد مؤمنين باشند. البته از منظر اسلام همة انسانها محترم اند. خداوند به همة انسانها كرامت داده است، اما اگر از مسير انسانيت، از حق و عدالت خارج بشوند و بر انحراف خود پافشاري كنند طبيعي است كه آنها نه مفهوم دوستي و نه مفهوم محبت را مي فهمند و آنها دشمنان ملتها هستند و طبيعي است كه مؤمنان نمي توانند با منحرفين و لجبازان و معاندان دوست و همكار و صميمي باشند.

من خداي بزرگ را سپاسگزارم كه ملت عزيز ايران و مردم شريف راور، مردمي اهل ايمان، دوستدار مؤمنان و دشمن ظالمان اند. خدا را سپاسگزارم كه مردم راور پرچمدار محبت، برادري، وحدت و يكپارچگي در جبهه مؤمنين و خداپرستان هستند.

عزيزان! توحيد كلمه و كلمة توحيد بزرگ ترين سرمايه موحدان است و اتفاقاً ستمكاران، متجاوزان و خودخواهان به شدت از توحيد كلمه و كلمة توحيد در هراس هستند. آنها از كلمة متعالي لااله الاالله در وحشت اند و مخالف برافراشته شدن پرچم توحيد در سرار عالم اند.

عزيزان من! موحدان و مؤمنان حقوق يكديگر را رعايت مي كنند. به آبرو و جان و مال يكديگر احترام مي گذارند و حافظ شأن و كرامت يكديگرند. اما غير مؤمنان و غير موحدان دشمن كرامت انسانها و حقوق همة انسانها هستند. آنها مخالف ترقي، تعالي و پيشرفت مؤمنان و موحدان اند. اينكه مي بينيد امروز قدرتهاي ظالم، زورگو و غير موحد و فاسد عالم در مقابل ملت ايران صف آرايي كرده اند و با پيشرفتهاي علمي و فناوري ما مخالفت مي كنند، به دليل اين است كه اصولاً آنها با مؤمنان و روندگان راه حق، با تلاشگران در راه خدا مخالف اند. آنها با پيشرفت مؤمنان مخالف اند. آنها مي خواهند همة ثروتها و امكانات عالم در دست فاسدان، غير موحدان، زورگويان و چپاولگران باشد و الا كيست كه نداند انبارهاي آنها پر است از پيچيده ترين و خطرناك ترين و كشنده ترين سلاحها؛ آنها هستند كه درصدها سال اخير همواره سلاح ساخته اند و عليه ملتها به كار گرفته اند. شما در تاريخ نگاه بكنيد. اولين كساني كه تفنگ، توپ، بمب، موشك، سلاح شيميايي، ميكروبي و اتمي را ساخته اند و عليه ملتها به كار گرفته اند، همين كساني هستند كه امروز به دروغ شعار صلح طلبي و مخالفت با سلاحهاي كشتار جمعي مي دهند. نيت اصلي آنها مخالفت با پيشرفت ملتهاست.

اما من از زبان شما مردم راور مي خواهم به آنها چند نصيحت بكنم. به آنها بگويم به راه ايمان و توحيد برگرديد و با مؤمنان همراه و همصدا بشويد. بدانيد اين مسيري كه شما انتخاب كرده ايد به سمت سقوط و هلاكت و جهنم سوزان خواهد بود. نصيحت ما به شما اين است، حقوق ملتها را به رسميت بشناسيد، به ملتها احترام بگذاريد، كرامت انسانها را به رسميت بشناسيد، به قانون، همان قانوني كه خودتان نوشتيد پايبند باشيد. به مقررات و سازمانهاي جهاني اي كه خودتان درست كرده ايد احترام بگذاريد. اما بدانيد اگر به اين دعوت پاسخ ندهيد ملت شجاع ايران ايستاده است، از همه حقوق خود دفاع مي كند و در اين مسير سر سوزني هم عقب نشيني نخواهد كرد. شما بدانيد خواسته استفاده كامل از همه ظرفيت انرژي هسته اي متعلق به آحاد ملت ايران است و هيچ كسي حق ندارد سر سوزني از حقوق ملت ايران عقب نشيني كند و اين ملت در هر اجتماعي با مشتهاي گره كرده و فرياد بلند بر اين حق مسلم خودپافشاري مي كند.

و اما درباره سازندگي و كارهايي كه بايد در راور سرفراز انجام بشود. دولت امروز به فضل الهي تصميمات مهمي براي اين شهرستان خواهد گرفت. يكي از تصميمات دولت ان شاءالله بخشودگي جرايم وامهاي كشاورزي و خود اشتغالي است. براي اينكه اين وامها مانع از اخذ وامهاي بعدي كه عرض مي كنم نشود، دولت جرائم و وامهاي قبلي را مي بخشيد و امهال مي كند تا مانع ادامة كار شما نشود.

دستور كار بعدي دولت ساماندهي تلاشها و امكانات براي ايجاد اشتغال و رفع بيكاري جوانان عزيز خواهد بود.

[حضار: احمدي دوستت داريم.]

اين محبت و عشق الهي و دو طرفه است.

موضوع ديگر سهم جوانان راور از تسهيلات ارزان زودبازده، اشتغالزا در سال جاري بيش از بيست ميليارد تومان است كه مسئولين استان بايد به سرعت و بدون مانع تراشي و خداي نكرده بدون تبعيض و پارتي بازي اين را در اختيار شما قرار بدهند و جوانهاي عزيز هم بايد آستين همت را بالا بزنيد با برپايي مزارع و كارخانجات راور عزيز را بسازيد و به جايگاه شايستة خودش برسانيد.

موضوع ديگري كه در دستور كار دولت است تخصيص اعتبار براي تسريع در تكميل سد قدروني خواهد بود.

موضوع ديگري كه در دستور كار دولت است. ان شاءالله تسريع در آبرساني به شهر راور خواهد بود. موضوع ديگري كه در دستور كار دولت است تصويب يك منطقه نمونه گردشگري براي راور خواهد بود.

موضوع ديگر تأسيس يك مجتمع بزرگ كشاورزي براي جوانان راور خواهد بود.

از تصميمات ديگر دولت ان شاءالله تخصيص اعتبار براي بافتهاي فرسودة شهري و تأمين مسكن جوانان خواهد بود.

اينجا مركز هنر ايران زمين است. فرش راور افتخار فرش ايران و هنرمندان ايران زمين است. هديه دولت به جوانان تأسيس يك واحد آموزش عالي تخصصي فرش براي شهرستان راور خواهد بود.

و اما مورد ديگر مربوط به جوانان است عرض مي كنم، بقيه را از اخبار بشنويد. يك مجموعه ورزشي مجهز مخصوص دخترخانمهاي مؤمن و عفيف و يك مجموعه مجهز هم براي آقا پسرهاي شجاع و غيرتمند خواهد بود. مي خواهم از شما به خاطر اين حضور حماسي تشكر كنم؛ آمديد خادمان خود را به خدمت بيشتر تشويق كرديد.

اي خداي بزرگ اي خداي مهربان روز به روز بر عزت اين مردم بيفزا!

اي خداي مقتدر جوانان عزيز ما را حفظ كن و آنان را به اوج پيشرفت، علم و عمل صالح برسان!

اي خداي بزرگ همة آرزوهاي نيك جوانان را برآورده ساز!

اي خداي مقتدر موانع پيشرفت جوانان ما را برطرف كن!

اي خداي بزرگ دلهاي ما را متحدتر كن!

اي خداي بزرگ لطفت را بر اين مردم ما مستدام بدار!

اي خداي مقتدر دشمنان ملت ايران را منكوب كن!

اي خداي مهربان اي خداي رازق باران رحمتت را بر اين مردم مؤمن و اين ميهمان نوازان زائران حرم رضوي ببار!



عزيز و سربلند و پيروز باشيد

شناسه خبر: 7851  

- سفرهای استانی دور اول

, سخنراني ها

, متن کامل سخنرانی