- سخنراني در ديدار با مردم كهنوج
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 16:19

بسم الله الرحمن الرحيم

سخنراني در ديدار با مردم كهنوج

بسم الله الرحمن الرحيم

شناسه خبر: 7843 - 

پنج‌شنبه 13 ارديبهشت 1386 - 13:17

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافية والنصر واجعلنا من‌ خير انصاره و اعوانه ‌والمستشهدين‌ بين‌ يديه‌



خداي بزرگ و مهربان را صميمانه سپاسگزارم كه امروز توفيق زيارت

چهره هاي نوراني مردم مؤمن، وفادار و سختكوش كهنوج را نصيبم كرد. مردمي كه بدون ترديد جمعي از بهترين ملت ايران هستند.

سلام خدا بر شما و بر پدران و مادران مؤمن شما. سلام خدا بر بزرگان اين ديار. سلام خدا بر معلمان و فرهنگيان و دانش آموزان كهنوجي. سلام بر اساتيد و دانشجويان، كارگران، كشاورزان، اصناف و كسبه و دامداران. سلام بر شهيدان، جانبازان و آزادگان و سلام بر جوانان صميمي و مؤمن كهنوجي، دختران عفيف و مؤمن و پسران شجاع و غيرتمند كهنوجي و سلام خدا بر بسيجي دلاور، شهسواري عزيز كه در نوجواني و در اسارت دشمن غدار ستمگر فرياد آزادگي و شجاعت را در دفاع از حق و حقيقت سرداد و عليه ظالم سخن گفت.

ديار كهنوج، دياري با سابقة طولاني تاريخي است. دياري كه نشانه هاي متعددي از تمدن اين سرزمين را در دل خود جاي داده است. دياري كه هزاران سال ميراث فرهنگ و تمدن ايران زمين را مانند اميني وفادار و صادق حفظ كرده و به نسلهاي پي در پي سپرده است.

مردم عزيز كهنوج نمونة مردم سختكوش و پر تلاشي هستند كه در طول تاريخ علي رغم سختي طبيعت با همت بلند پرچم حيات، عزت و ايمان را در اين ديار بر افراشته اند و نشان داد ه اند كه همواره قادرند كارهاي بزرگي را به سامان برسانند. تاريخ بداند حضور گستردة جوانان غيور كهنوج در جبهه هاي دفاع از حق در مقابل قدرتهاي جهاني نشانة ايمان، سلحشوري و وفاداري مردم كهنوج است. اگر مردم سرفراز كهنوج كه گذشته آنان سرشار از خدمت به ايران و فرهنگ و تمدن ايران است، هيچ خدمتي به ايران نمي كردند و فقط و فقط عزيزي مثل شهسواري را در دامان خود تربيت كرده و به بشريت عرضه مي كردند، جا داشت كه ملت ايران تا آخر مديون كهنوجيان بماند و كهنوجيان بخش مهمي از رسالت خود را انجام داده بودند، چه رسد به اينكه امروز دامان مردم اين ديار مهد پرورش صدها و هزاران نوجوان و جوان برومند، شجاع و مؤمن همچون شهسواري است.

جوانان كهنوجي جواناني خلاق، مبتكر و شجاع اند و اين سرماية اصلي مردم كهنوج در ادامة راه طولاني رسيدن به قله هاي افتخار و كمال است. امروز منطقة كهنوج با سرزمين وسيع، با جوانان برومند با سابقة تمدني و با مردماني سختكوش و صميمي و همدل، همة زمينه هاي پيشرفت و ترقي را در اختيار دارد.

عزيزان! بايد دست به دست هم بدهيم و كهنوج را بسازيم. كهنوج بايد با همت شما و با كمك دولت در تراز مردم مؤمن و انقلابي كهنوج ساخته بشود. كهنوج بايد همسان و بلكه بالاتر از ساير نقاط كشور ساخته بشود و در قلب شرق كشور بدرخشد.

عزيزان من! امروز مأموريت بزرگ ما ساختن است. برپايي يك جامعة پيشرفته، مقتدر، مرفه و نمونة اسلامي مأموريت امروز من و شماست. بياييد دست به دست هم بدهيم و اين آرزوي تاريخي ملت ايران را از همة كشور و از كهنوج برآورده سازيم.

عزيزان من! امروز كشور ما آمادة يك جهش بلند است. اما دشمنان و بدخواهان، قدرتهاي خودخواه و استكباري مخالف پيشرفت، آباداني و رفاه ملت ما هستند. در طول 150 سال اخير حضور دشمنان در اين سرزمين و بعد از انقلاب هم استمرار دشمنيهاي آنها از بيرون و تهاجمات آنها همواره يك نقطة كليدي را هدف قرار داده است و آن هم جلوگيري از برپا شدن ايران سربلند، آباد و ايران مستقل و اسلامي است. آنها در طول 150 سال اخير همواره و همواره با هر نوع پيشرفت علمي ما، با دستاوردها و فناوريهاي ما و با فتح قله ها توسط جوانان ما مخالفت

كرده اند. در دوران حاكميت طاغوت كه امور كشور به دست آنها بود، سعي كردند ما را در انتهاي قافلة عقب ماندگي نگه دارند. ثروتهاي ما را غارت بكنند و به جاي آن فقر، عقب ماندگي و خودخواهي و فساد را ترويج كنند و پس از پيروزي انقلاب هم هر روز به بهانه اي تلاش كرده اند جلوي پيشرفت، سازندگي و عزت ما را بگيرند. آنها خيرخواه هيچ كس نيستند. حتي خيرخواه ملتهاي خودشان هم نيستند. شما رفتار اين قدرتها را نگاه بكنيد كأنَّه هيچ راه درستي را از غلط نمي توانند تشخيص بدهند. قادر به تشخيص منافع خودشان و ملتهاي خودشان هم نيستند. هر جا كه مي روند، فقر و عقب ماندگي مي آورند و آنجايي هم مثل ملت ما كه قادر نيستند در سرزمين مقدس ما حضور پيدا كنند، با سوء استفاده از سازمانهاي جهاني، با جوسازي، با جنگ رواني و به قول خودشان با محاصرة اقتصادي و تحريم تلاش مي كنند جلوي پيشرفت ملت ما را بگيرند. بيست و هشت سال است كه ما در يك محاصرة اعلام شده و اعلام نشدة اقتصادي هستيم. به دروغ مي گويند مخالف جنگ، سلاح و كينه ورزي اند. اما هرچه جنگ، كينه ورزي و هرچه اصطلاح پيچيدة براي آدمكشي است مي سازند، در انبارها ذخيره مي كنند و عليه ملتها به كار

مي گيرند. آنها با دستاورد بمب براي هيچ ملتي مخالف نيستند، اما با پيشرفت علمي ملتها از جمله ملت ايران مخالف اند.

من مي خواهم از زبان شما مردم كهنوج به نمايندگي از همة ملت ايران كلماتي را خطاب به آنها بگويم. من به شما مي گويم دوران امپراتوري شما به پايان رسيده است، دوران تحميلها، غير قانوني كاركردنها، زورگوييها، سوء استفاده از سازمانهاي بين المللي به پايان رسيده است. ملت ايران امروز يكدل و يكپارچه وسط ميدان ايستاده است. اين ملت اهل صلح، گفتگو، منطق و قانون است. اين ملت اهل تجاوز، زورگويي و

زياده خواهي نيست، اما بدانيد اين ملت سرسوزني از حقوق خود عقب نشيني نخواهد كرد. بدانيد حق استفادة كامل از همة ظرفيتهاي انرژي هسته اي متعلق به آحاد اين ملت است و احدي در اين سرزمين حق ندارد از اين حقوق مسلم كوتاه بيايد و نخواهد آمد و اين مردم در هر اجتماعي با مشتهاي گره كرده و فرياد بلند بر حق مسلم خود پافشاري مي كنند.

[حضار: انرژي هسته اي حق مسلم ماست.]

نصيحت ما به شما اين است، به نفع شماست كه راه منطق، قانون و تسليم شدن در مقابل حق ملتها و حق ملت ايران را در پيش بگيريد. دوستي ملت ايران به نفع شما و ملتهاي شماست. ملت ايران غمخوار و دوستدار همة ملتهاست. شما هم مي توانيد در ساية لطف و رحمت ملت ايران قرار بگيريد و به جاي مسير گمراهي و ضلالت مسير هدايت و كمال را انتخاب كنيد.

اما عزيزان امروز مأموريت ما ساختن است؛ ساختن علمي، فرهنگي، صنعتي، كشاورزي و ساختن شهرها و روستاهاست. امروز ما و شما بايد دست به دست هم بدهيم، همه جاي ايران را بسازيم و از جمله كهنوج عزيز را بسازيم و بر بام ايران عزيز بنشانيم.

عزيزان من! براي ساختن كهنوج دولت وظايفي دارد و شما هم وظايفي داريد. وظيفة دولت برنامه ريزي، طراحي، رفع موانع، توزيع عادلانة امكانات، منابع، بودجه و حتي وقت وزيران و رئيس جمهور و مسئولين و پشتيباني از تلاشهاي مردم است و مأموريت شما كار و تلاش و همت است. بايد دست به دست هم بدهيم با همدلي، وحدت و توكل بر خدا و كار و تلاش و مجاهدت ايران و كهنوج سرفراز را بسازيم و به الگوي آباداني براي ايران تبديل بكنيم.

اما دولت در جلسة فردا به فضل الهي تصميمات مهمي براي اين شهرستان سرفراز اتخاذ خواهد كرد. من به بعضي از آنها اشاره مي كنم، مابقي را از خبر دولت خواهيد شنيد. يكي از تصميمات دولت ان شاءالله بخشودگي جرايم كشاورزي و مهلت دادن به كشاورزان و رفع مانع براي دريافت وام جديد از بانكها خواهد بود.

موضوع ديگري كه از مهم ترين موضوعات است، سازماندهي و تلاش

همه جانبه براي ايجاد اشتغال و رفع بيكاري جوانان عزيز خواهد بود. سهم جوانان برومند كهنوجي از تسهيلات زودبازده اقتصادي اشتغالزا در سال جاري بيش از 50 ميليارد تومان است. من همين جا از مسئولين استان و شهرستان مي خواهم به سرعت و بدون پيچ و خمهاي زائد اداري اين بودجه و اعتبار را در اختيار جوانهاي عزيز قرار بدهند و جوانها هم آستين همت بالا بزنند و مزارع و كارخانجات را در كهنوج برپا كنند.

موضوع ديگري كه در دستور كار دولت است، ان شاءالله صدور مجوز قطعي براي اجراي كامل طرح تيتانيوم خواهد بود. موضوع ديگري كه در دستور كار دولت است اتخاذ تصميم براي ايجاد واحدهاي صنايع تبديلي كشاورزي براي شهرستان كهنوج خواهد بود.

موضوع ديگري كه در دستور كار دولت است، ان شاءالله احداث مجتمع كشاورزي براي مردم عزيز كهنوج خواهد بود.

خب، دربارة راهها و برق و فاضلاب و ... و پايگاههاي درماني و انتقال خون ان شاءالله از خبر دولت خواهيد شنيد.

يك موردي كه مخصوص جوانهاست عرض مي كنم، مابقي طلبتان از خبر دولت بشنويد. ان شاءالله يك مجموعة ورزشي مجهز مخصوص دختر خانمهاي مؤمن و عفيف و يك مجموعة مجهز هم مخصوص آقا پسرهاي شجاع و غيرتمند خواهد بود.

در پايان مي خواهم از شما به خاطر اين حضور حماسي تشكر كنم. يك بار ديگر عزت و عظمت كهنوج را به رخ جهانيان كشانديد.

اي خداي بزرگ اي خداي مقتدر عزيز روز به روز بر عزت مردم كهنوج بيفزا!

اي خداي عزيز جوانان ما را حفظ كن!

اي خداي مقتدر كريم جوانان ما را به قله هاي پيشرفت و علم و عمل صالح برسان!

اي خداي بزرگ موانع پيشرفت جوانان را برطرف كن! دشمنان ملت ما را منكوب كن! دلهاي ما را متحدتر كن و همواره لطفت را بر اين مردم خوب بدار!

اي خداي كريم رحيم باران رحمتت را بر اين مردم صميمي و مؤمن و پاك ببار!



عزيز و سربلند و پيروز باشيد

شناسه خبر: 7843  

- سفرهای استانی دور اول

, سخنراني ها

, متن کامل سخنرانی