- رييس جمهور فلسفه اصلي حج برپايي حکومت جهاني عدل است
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 20:34
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار برگزیده

رئيس جمهور گفت: فلسفه اصلي حج برپايي حکومت جهاني عدل است و برگزاري مناسک حج بدون توجه به مفهوم امامت و ولايت اعمالي بي هدف و بي معنا خواهد بود.

رييس جمهور فلسفه اصلي حج برپايي حکومت جهاني عدل است

رئيس جمهور گفت: فلسفه اصلي حج برپايي حکومت جهاني عدل است و برگزاري مناسک حج بدون توجه به مفهوم امامت و ولايت اعمالي بي هدف و بي معنا خواهد بود.

شناسه خبر: 7713 - 

پنج‌شنبه 29 آذر 1386 - 10:07

جشن عيد سعيد قربان چهارشنبه شب با حضور رئيس جمهوري اسلامي ايران در محل بعثه مقام معظم رهبري در سرزمين منا برگزارشد.

رئيس جمهور در اين مراسم که نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني ، جمعي از علما و روحانيون و حجاج ايراني حضور داشتند، با اشاره به اهداف انقلاب اسلامي ، حرکت عظيم مردم ايران و ارزشهاي والاي نظام جمهوري اسلامي ايران را منبعث از اتصال به مفهوم امامت و ولايت توصيف کرد.

دکتر احمدي نژاد افزود: خنثي شدن توطئه هاي پيچيده دشمنان ملت ايران برغم سرمايه گذاري عظيم و همچنين اقبال روز افزون ملت هاي جهان به سمت جمهوري اسلامي ايران ناشي از امداد و الطاف الهي و توجه و عنايات حضرت ولي عصر ( عج ) است.

وي گفت: رسالت امروز مردم ايران زمينه سازي براي تحقق حکومت عدل الهي است .

دكتر احمدي نژاد معناي برائت از مشرکين را در جهان معاصر بيزاري ازسياست هاي سلطه گرانه و استکباري آمريکا و رژيم صهيونيستي دانست و گفت: بيداري ملت هاي جهان ديگر اجازه پيشبرد اين سياست ها را نخواهد داد.

رئيس جمهور به تبيين پيوند ناگسستني فلسفه حج و امامت پرداخت و گفت: فلسفه اصلي حج برپايي حکومت جهاني عدل است و برگزاري مناسک حج بدون توجه به مفهوم امامت و ولايت اعمالي بي هدف و بي معنا خواهد بود.

وي با اشاره فراز و نشيب تاريخ و تحول حکومت ها و دولت ها، سير تاريخ را پيشرفت به سمت قله نوراني حاکميت امام عادل دانست وگفت: مديريت جهان هستي بدست امام و ولي الهي است و او واسطه فيض بين حق تعالي و ملت هاست هرچند که بشر هنوز به مرحله اي از تکامل نرسيده که بتواند از همه ابعاد وجودي امام بهره ببرد.

دكتر احمدي نژاد با دوستانه توصيف کردن روابط تهران و رياض ، پيام حضورش در حج را تقويت و تحکيم برادري بين کشورهاي اسلامي و رايزني درباره مسئوليت سنگين حکومت ها دانست.

رئيس جمهور در ادامه سخنان خود برائت از ظلم و بي‌عدالتي را از لوازم حج دانست و تاكيد كرد كه برائت مختص يك روز و يك حج نيست.

دكتر احمدي نژاد با ابراز مخالفت شديد ملت ايران با مديريت آمريكا برجهان ، تاكيد كرد كه با همه توان در برابر آن خواهيم ايستاد.

وي در پايان با تاكيد بر عدالت طلبي و صلح دوستي ملت ايران گفت: شعار امروز ملت ايران وحدت و انسجام و همدلي است و مردم ما پشت سر رهبر عزيز خود تا تحقق همه آرمانهاي الهي ايستاده و لحظه‌اي صحنه را به نفع قدرتهاي ظالم ترك نخواهد كرد.

شناسه خبر: 7713  

- سفرهای خارجی

, سخنراني ها