- رييس جمهور درجلسه دولت گامهاي بلندي براي پيشرفت اردبيل برداشته شده است
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 20:14
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رئیس جمهور گفت: گامهای بلندی برای پیشرفت، عمران و توسعه استان اردبیل برداشته شده است.

رييس جمهور درجلسه دولت گامهاي بلندي براي پيشرفت اردبيل برداشته شده است

رئیس جمهور گفت: گامهای بلندی برای پیشرفت، عمران و توسعه استان اردبیل برداشته شده است.

شناسه خبر: 7443 - 

پنج‌شنبه 1 آذر 1386 - 18:27

دکتر محمود احمدی‌نژاد عصر امروز در ابتدای جلسه استانی هیئت دولت در اردبیل افزود: امروز می‌توان آثار این پیشرفت را در زندگی مردم این استان مشاهده کرد.

وی با قدردانی از استقبال حماسی و باشکوه مردم اردبیل خاطرنشان کرد: اگر قرار بود صحنه سیاسی تدارک و کمر دشمن شکسته شود، مردم اردبیل با آگاهی و ایمان خود این صحنه را خلق کردند.

رئیس جمهور امواج انسانی استان اردبیل را یک دل و یک دست خواند و گفت: مردم اردبیل با حضور خود باقیمانده امید دشمن را به یاس تبدیل کرده و با مشت‌های گره کرده عزت و سرافرازی ملت ایران را فریاد زدند.

احمدی‌نژاد با اشاره به شعور و آگاهی عموم مردم اردبیل اظهارداشت: ما در شعارهای مردم مطالب عادی ندیدیم بلکه همه آنها آرمانی بود و این مسئولیت دولت برای خدمت بیشتر را سنگین‌تر می‌کند.

رئیس جمهور مردم اردبیل را صمیمی‌ترین، کم توقع‌ترین و خیرترین انسانها ذکر کرد و افزود: خدا را سپاسگزاریم که به فاصله 15 ماه با همت و تلاش مسئولان و مردم این استان اقدامات زیاد و گام‌های بلندی در راه پیشرفت استان برداشته شده است

شناسه خبر: 7443  

- سفرهای استانی دور دوم