- رييس جمهور در جمع علما و روحانيون استان اردبيل شناخت عنصر حركتي پيامبر و امام لازمه تربيت انسان است
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 20:12
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

دکتر محمود احمدی نژاد موضوع فرهنگ را يكي از دغدغه هاي اصلي دولت توصيف كرد و گفت: اگر امروز تلاش هاي در بخش اقتصاد و توسعه كشور صورت مي گيرد مقدمه اي براي تربيت انسان است .

رييس جمهور در جمع علما و روحانيون استان اردبيل شناخت عنصر حركتي پيامبر و امام لازمه تربيت انسان است

دکتر محمود احمدی نژاد موضوع فرهنگ را يكي از دغدغه هاي اصلي دولت توصيف كرد و گفت: اگر امروز تلاش هاي در بخش اقتصاد و توسعه كشور صورت مي گيرد مقدمه اي براي تربيت انسان است .

شناسه خبر: 7423 - 

پنج‌شنبه 1 آذر 1386 - 10:30

رييس جمهور در دومين روز از سفر به استان اردبيل صبح امروز در ديدار علما و روحانيون استان اظهار داشت:بزرگاني كه در ديار اردبيل طلوع كرده اند مثل خورشيدي در جهان اسلام مي درخشند.

دكتر احمدي نژاد با تبريك ميلاد امام رضا(ع) ياد علما و مراجع عظيم الشأن استان اردبيل را گرامي داشت و خاطر نشان كرد: امروز اگر مردم اين استان با همه وجود حسيني و كربلايي هستند بخش اصلي آن حاصل تربيت علما و بزرگان اين ديار است.

وي با اشاره به اينكه مهم ترين و اصلي ترين دغدغه همه انبياء و اوليا موضوع فرهنگ است، گفت: همه آنها آمده اند تا دست انسانها را بگيرند و از ميان جاذبه هاي مادي، انسان را به كمال مطلوب سوق دهند.

رييس جمهور دغدغه فرهنگ را، دغدغه هميشه مصلحان و انسانهاي خداجو دانست و تاكيد كرد: اگر امروز تلاش هايي در بخش اقتصاد و ديگر حوزه ها براي توسعه كشور صورت مي گيرد مقدمه اي براي تربيت انسان است.

دكتر احمدي نژاد با ابراز تاسف از اينكه بعضاً اسباب رسيدن انسان به كمال هستي به موضوع ودغدغه اصلي انسانها تبديل مي شود، اظهار داشت: خطر اين غفلت، هميشه انسان را تهديد كرده است، اگر بنا است جامعه سعادتمندي برپا شود بايد انسان را از غفلت بيرون آورده و او را متوجه اولويت اصلي هستي كرد.

رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه پيچيدگي و گستردگي ابزارهاي تهاجم فرهنگي و فتنه گري هاي دشمنان را مورد اشاره قرار داد و گفت: به همان نسبت كه ابزار هجوم فرهنگي گسترده شده، خطر هم بزرگ تر است.

وي با اشاره به اينكه افق نگاه انسان امروز با انسان دويست سال قبل متفاوت است، خاطر نشان كرد: شايد در آن دوران، عموم مردم با يك جمله قانع مي شدند اما امروز آگاهي انسانها در عرصه هاي انديشه بيشتر شده و با گسترش ارتباطات، افق نگاه نيز عوض شده است.

رييس جمهور اضافه كرد: دوران امروز عرصه ديگري است و پاسخ ديگري مي طلبد و ما بايد خودمان را براي پاسخ به سوالات اين دوره آماده كنيم.

رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي اقدامات دولت دربخش كلان فرهنگ را مثبت ارزيابي كرد و گفت: روح ايمان ، شجاعت، قدرت تشخيص جبهه باطل از جبهه حق و روح نشاط در جامعه تقويت شده است ، اما در ميدان هاي جزيي، هنوز در ابتداي راه هستيم و گام به گام در جهت رفع ايرادات قدم برمي داريم.

رييس جمهور در ادامه با مقايسه جامعه دوران پيامبر اسلام و ايران قبل از انقلاب خاطر نشان كرد، جامعه امروز متعصب و عقب افتاده تر است يا جامعه زمان پيامبر (ص) و دوران ايران قبل از انقلاب؟ قطعاً فسادي كه در آن دوران بود با شرايط فعلي قابل مقايسه نيست، اما چه ويژگي و عنصري در حركت پيامبر گرامي اسلام و امام راحل وجود داشت كه انسانها را متحول كرد؟ امروز هم براي اصلاح جامعه و تربيت انسان نيازمند شناسايي و به كارگيري آن ويژگي ها هستيم.

دكتر احمدي نژاد مهم ترين و كليدي ترين اقدام را شناخت ويژگي هاي رفتاري پيامبر (ص) و امام راحل دانست و گفت: اگر اين ويژگي ها را بشناسيم و به كار گيريم در آن صورت آن معجزات دوران ما هم اتفاق خواهد افتاد، ولي اگر آن عنصر را نشناسيم بايد نگران باشيم.

رييس جمهور با اشاره به عنصر حركتي پيامبر و امام راحل و دعوت مردم به سوي حق، اظهار داشت: اولين ويژگي اين است كه خود دعوت كننده با همه وجود به آن معتقد است و ويژگي دوم آن كانوني در وجود انسان است كه توسط پيامبر اسلام و امام هدف قرار گرفته است.

وي اضافه كرد: دنياي كفر همواره دو كانون را در وجود انسان مورد حمله قرار مي دهند ، يكي چشم و ديگري شهوات است ، ولي آن كانوني كه ما بايد هدف قرار دهيم فطرت الهي انسانها است.

دكتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه ولايت امير المومنين علي (ع) ولايت جاري در هستي است و امروز در وجود نوراني امام عصر(عج) متجلي است، خاطر نشان كرد: تمسك به اين ولايت ريسمان محكمي است كه اگر انسان به آن وصل شود ديگر سقوط و خطري او را تهديد نخواهد كرد.

وي با اشاره به اينكه اگر كسي دلش از عشق ولايت لبريز شد، دشمنان نمي توانند در آن نفوذ كنند ، تصريح كرد: آيا در دوران غيبت، ماموريتي جز دعوت مردم به امام عصر داريم ؟ همه نماد و همه عبادات براي اين است كه متصل به ريسماني شويم كه به خدا وصل است و امروز ماموريتي جز متصل كردن مردم به امام نداريم.

رييس جمهور خاطر نشان كرد: همه اصالت و مشروعيت نظام ولايت فقيه، اتصال مردم به رودخانه زلال هستي است.

دكتر احمدي نژاد اضافه كرد. وجود امام (عج) خزانه بي پاياني است كه خداوند در اختيار ما قرار داده كه متاسفانه از آن غافل هستيم .

وي با تاكيد بر اينكه اگر دل كسي از مهر امام لبريز نباشد كلام او در بين مردم اثر سازنده اي ندارد گفت: امام واسطه فيض الهي است و همه عالم جلوه فيض الهي و به واسطه اين فيض است كه ايمان در دل انسانها جاري مي شود. ماموريت اصلي ما اين است كه انسانها را به سوي امام عصر دعوت كنيم و گر نه اقدامات و سخنان ما بركت و تاثيري نخواهد داشت.

رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر اينكه امام عصر حضور دارد و جاري در هستي است و بر امورات عالم مديريت دارد و همه موجودات هستي درجهت تحقق هدف نهايي درحركت هستند، تصريح كرد: تا زماني كه اتصال به امام برقرار نشود فطرت ها بيدار نخواهد شد و عنصري كه فطرتها را بيدار مي كند اتصال به امام است ، محور اصلي كارفرهنگي هم اين است كه اولاً با تمام وجود به امام ايمان داشته باشيم و بعد هم خالصانه مردم را به ايشان دعوت كنيم.

رييس جمهور خاطر نشان كرد: از محورهاي اصلي و تبليغي دشمن اين است كه انسانها را از مسير شناخت امام حق غافل كند.

شناسه خبر: 7423  

- سفرهای استانی دور دوم