- سخنراني در جمع ايرانيان مقيم امارات
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 16:30

بسم الله الرحمن الرحيم

سخنراني در جمع ايرانيان مقيم امارات

بسم الله الرحمن الرحيم

شناسه خبر: 6646 - 

يکشنبه 23 ارديبهشت 1386 - 14:33

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافية والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ وانصاره‌ والمستشهدين‌ بين‌ يديه‌




خداي بزرگ را سپاسگزارم و با همة وجود خوشحال و شادمان كه توفيق ديدار با جمعي از هموطنان عزيز، ايرانيان سرافراز و پرشور را نصيبم كرد. شما امشب خيلي معطل شديد، من مي‌خواهم صحبتهايم را كوتاه كنم و در دو بخش مطالبي را به عرض شما برسانم. بخش اول عرايضم، درس‌آموزي از مكتب پيامبر گرامي اسلام است، با نگاهي به مسائل منطقه و موضوعات روز جهان و عرض دومم دربارة شما عزيزان و روابط دو كشور ايران و امارات و كارهايي كه بايد با هم انجام بدهيم.

اما بحث اولم، عزيزان من! اولين و بالاترين درس پيامبر گرامي اسلام و همة پيامبران عبارت از توحيد است. توحيد ستون اصلي عالم خلقت است. يگانه حقيقت جاري در همة هستي است. توحيد يعني يك وجود يگانه و قدرتمند بر همة عالم حاكم است. همة قدرتها، علمها، نعمتها، توانمنديها، عشقها و محبتها از ناحية خداوند متعال است. همة قدرتها در مقابل قدرت خدا خاضع و خاشع‌اند. همة علمها و توانمنديها از ناحية علم و توانايي خداي متعال است. او مالك همة آفرينش است، مالك آسمانها و زمين است، مالك آنچه در آسمانها و زمين است، خالق و رازق انسانهاست، مي‌ميراند، زنده مي‌كند، حيات و مرگ به دست اوست و هيچ كس در برابر خدا از خود چيزي ندارد. توحيد موجب وحدت، همدلي، عشق و محبت بين انسانهاست.

انسانهاي موحد و پيرو انبيا، داراي ويژگيهاي منحصر به خودشان مي‌شوند. از مهم‌ترين ويژگي انسانهاي موحد اين است كه جز خدا را در اين عالم مؤثر نمي‌شناسند، جز از قدرت خدا نمي‌ترسند و در مقابل همة قدرتهاي زورگوي عالم ترسي به دل راه نمي‌دهند. انسانهاي موحد جز خدا را نمي‌پرستند و جز در برابر قدرت خدا زانو نمي‌زنند و سر تعظيم فرود نمي‌آورند. ويژگي ديگر انسانهاي موحد اين است كه به ساير انسانها عشق مي‌ورزند، عاشق ساير انسانها هستند، از زحمت، رنج، جهل و عقب‌ماندگي ساير انسانها رنج مي‌برند، علاقه‌مندند كه همة انسانها در سعادت، پيشرفت و در كمال زندگي كنند. شما زندگي پيامبر عزيز ما را نگاه كنيد. چه قدر غصه مي‌خورد از اينكه عده‌اي در فقر بودند. چه قدر غصه مي‌خورد از اينكه تبعيض در جامعه بود، چه قدر غصه مي‌خورد كه عده‌اي در جهل بودند و چه قدر تلاش مي‌كرد كه انسانها را از گمراهي، تعصب، كينه‌ورزي، جنگها و تعصبات قبيلگي كه مخل به حال انسانها بود و زندگي را به كامشان تلخ كرده و جهنمي براي آنها را از آن وضعيت پديد آورده بود، نجات بدهد و به زندگي سعادتمند وارد كند.

انسانهاي موحد خير همة ملتها را مي‌خواهند. در دلشان ذره‌اي كدورت، كينه و بدخواهي نسبت به ديگران وجود ندارد. انسانهاي موحد آن چيزي از نعمتهاي خدا را كه به آنها ارزاني شده به ديگران مي‌بخشند و در اختيار ديگران قرار مي‌دهند. انسانهاي موحد از پيشرفت و سعادت ديگران خوشحال و شادمان مي‌شوند. انسانهاي موحد از فقر و عقب‌ماندگي ديگران در ناراحتي و غم هستند. انسانهاي موحد طالب صلح و برادري براي همة ملتها هستند. انسانهاي موحد خواهان عدالت براي همة انسانها هستند. يك انسان خداپرست به حرمت ديگران و كرامت انسانها احترام مي‌گذارد و از حريم انسانيت دفاع مي‌كند.

عزيزان من! شما به تاريخ بشر و وضعيت امروز دنيا نگاه كنيد، هر چه مشكل، بدبختي، سختي و هر چه ظلم، جنگ، كدورت و تبعيض در عالم است، به خاطر وجود انسانهاي غيرموحد، حكومتهاي غيرموحد و ناصالح و به خاطر قدرتهايي است كه از مسير خداپرستي، يگانه‌پرستي و انبياي الهي فاصله گرفته‌‌اند. شما تاريخ را ببينيد هر جا كشتار عظيمي بوده، يك طرف يا دو طرف انسانهاي ناصالح، خودپرست و تابع شيطانها و خواسته‌هاي شيطاني قرار داشته‌اند. همين امروز شما وضعيت جهان را ببينيد، آفريقا را نگاه كنيد، فقري كه در آفريقاست حاصل چيست؟ حاصل حاكميت قدرتهاي فاسد، ناصالح، خودخواه و چپاولگري است كه حاضر شده‌اند جان، مال، حيثيت، امنيت و عزت ملتها را پايمال كنند تا جيبهاي گشاد و پرنشدني خود و ياران هم‌حزبي خود را پر كنند. ملتهايي كه به لحاظ معدن و ثروتهاي طبيعي بسيار غني هستند و اگر فرصت در اختيار آنها بود تا از ثروتهاي ملي خودشان استفاده كنند، امروز يك كشور و ملت پيشرو، پيشرفته و مرفه بودند. اما مي‌بينيم قدرتهاي خودخواه، هواپرست، ناصالح آمدند و بر آنها مسلط شدند و جنگ، درگيري، فاصله، تفرقه و كينه را به آنها تحميل كردند، آنها را در عقب‌ماندگي نگه داشتند، در عوض ثروتهاي آنها را چپاول كردند و براي خودشان كاخهاي بلند برافراشتند.

امروز هر جاي دنيا كه مي‌رويد اگر اختلاف، تبعيض و تهديدي است، حاصل همين انسانهاي ناصالح است. انسانهاي صالح اگر علمي و پيشرفتي هست، براي همه مي‌خواهند. اما مي‌بينيد قدرتهاي فاسد علم، رفاه، ثروت و پيشرفت را در انحصار خودشان مي‌خواهند، حتي آزادي و عزت را فقط و فقط براي خودشان و گروه خودشان مي‌خواهند، حتي براي ملتهاي خودشان هم اين چيزها را نمي‌خواهند. شما مي‌بينيد اين قدرتهايي كه امروز سردمدار ظلمها، تبعيضها و بداخلاقيها در دنيا هستند، حتي ملت خودشان را در سختي و عذاب نگه مي‌دارند.

نگاهي كنيم ببينيم چه وضعيتي است؟ وضعيت عراق را ببينيد، با شعار آزاد كردن مردم عراق آمدند، ‌اما چه كردند؟ در كم‌تر از چهار سال بيش از 600 هزار نفر از مردم مظلوم عراق را كشته و زخمي كرده اند. امنيت و آرامش را از زندگي مردم عراق برده اند، چند ميليون نفر مردم عراق را از خانه و كاشانة خود آواره كرده اند، چه قدر استعداد، انسانهاي برجسته و آرزوها زير پاي اين اشغالگران لگدمال شد. براي چه آمدند؟ آمده اند ملت عراق را نجات دهند؟ اين يك دروغ بزرگ است. آمده اند امنيت و آرامش را برقرار كنند؟‌ يك دروغ بزرگ است. آنها آمده اند بر ملتهاي منطقه مسلط شوند، آنها آمدند به نفت منطقه مسلط شوند، آنها آمده اند با زور سرنيزه ثروت ملتهاي منطقه را چپاول كنند و به جيب كمپانيهاي استعماري خود بريزند.

به لبنان و فلسطين نگاه كنيد. آمدند با شعار دروغين حمايت از يهوديان آسيب ديده در جنگ دوم جهاني يك مشت صهيونيست و انسانهاي خشن را از اقصي نقاط عالم جمع و ملت فلسطين را آواره كردند و در حدود 60 سال سخت‌ترين شكنجه‌ها و رنجها را بر ملت فلسطين تحميل نمودند. چه مادران، فرزندان و همسراني كه از هم جدا شدند، ميليونها نفر در آوارگي از دنيا رفتند و آرزوي بازگشت به وطن را با خودشان بردند و همين امروز هم مي‌بينيد روزانه، كودكان و نوجوانان در راه مدرسه در شهر، روستا و خيابان خودشان آماج گلوله‌هاي صهيونيستهاي خشن و بي‌فرهنگ قرار مي‌گيرند. اينهايي كه شعار دادند مي‌خواهند به يهوديان كمك كنند، همان كساني بودند كه با نقشه و طراحي اسباب فرار يهوديان را از كشورهاي اروپايي و غيراروپايي فراهم كردند. آنها براي اينكه بيايند يك نقطة كينه، تجاوز و تهديد را در قلب ملتهاي منطقه ايجاد كنند، اين سناريوي قلابي و دروغين را طراحي و اجرا كردند. آنها نه مسيحي‌، نه مسلمان و نه يهودي‌اند. كساني كه اين بساط را در دنيا درست كرده اند، به هيچ ديني پاي‌بند نيستند. اِشكال آنها اين است كه اصلاً ديندار نيستند. كساني كه ديندارند، خداپرستند اهل عدالت، پاكي و صداقت هستند. اينها يك كلمة درست بر زبانشان جاري نمي‌شود. هر چيزي كه مي‌گويند دروغ است. مي‌بينيد چه بساطي درست كرده‌اند.

اينها ظلمهاي آشكارشان است. ظلمهاي غيرآشكاري هم دارند. از ظلمهاي غيرآشكار آنها اين است كه علم و فناوري را فقط براي خود و گروه خود مي‌خواهند. آنها مي‌خواهند پيشرفتهاي پزشكي، داروهاي مهم، پيشرفتهاي فيزيكي، شيميايي و فناوري فقط در اختيار خودشان باشد تا به وسيله آنها بر ملتها مسلط شوند و ثروت ملتها را چپاول كنند. مي‌بينيد آنها حتي مي‌خواهند پيش پاافتاده‌ترين علوم و صنعت را در انحصار خودشان داشته باشند تا براي فروش هر يك پيچ، موتور، دستگاه و حتي يك امكان پيش پاافتاده ارادة خودشان را بر ملتها تحميل و آنها را تحقير و اسير خودشان كنند.‌ رمز اينكه مي‌بينيد امروز با پيشرفت هسته‌اي ملت ايران مخالف اند، در همين مسئله نهفته است. آنها به دروغ مي‌گويند مخالف توسعة سلاحهاي هسته‌اي هستند. مي‌بينيد اولين كساني كه سلاح هسته‌اي را ساختند و ناجوانمردانه عليه ملتها استفاده كردند، خود اينها هستند. انبارهايشان پر از سلاح هسته‌اي است، ملتها را با سلاح هسته‌اي تهديد مي‌كنند، بعد هم مدعي‌اند كه مخالف توسعة سلاح هسته‌اي هستند. شما اگر مخالف سلاح هسته‌اي هستيد، سلاحهاي هسته‌اي كه در اختيارتان هست را از بين ببريد تا در جهان آرامش و امنيت برقرار شود. مگر مي‌شود يك گروهي كه خودشان از قانون، عدالت و حق منحرف شده‌اند امروز يك پرچمي بلند كنند و بگويند ما خواهان قانون هستيم. ما مي‌خواهيم كسي منحرف نشود، ما مي‌خواهيم برويم مراقب باشيم كه ديگران منحرف نشوند. مگر مي‌شود يك انسان خطاكار را بگذاريم سرپرست مردم بعد بگوييم تو مراقب باش كسي خطا نكند. اگر بناست خطايي اتفاق نيفتد، اولين گام اين است كه شما خطاكارها از عرصة مديريت سازمانهاي جهاني كنار برويد و ملتها را رها كنيد آن وقت همه چيز درست خواهد شد. براي ملت ما، براي ايرانيها و براي همة ملتهاي دنيا امروز روشن شده كه ادعاي آنها در مخالفت با سلاح هسته‌اي براي جلوگيري از پيشرفت ملت ايران و يك ادعاي دروغ است. آنها مخالف سلاح نيستند، آنها مخالف پيشرفت ملت ايران هستند. آنها نمي‌خواهند ملت ايران پيشرفت كند.

[حضار: انرژي هسته اي حق مسلم ماست. ]

منطق ملت ما در مقابل منطق اينها، منطق بسيار روشني است. ملت ما مي‌گويد قانون، عدالت، حق، علم و فناوري و پيشرفت براي همه. اگر انرژي هسته‌اي چيز خوبي است، همه داشته باشند و اگر بد است، هيچ كس نداشته باشد. چرا شما داشته باشيد، ساير ملتها نداشته باشند؟ چرا شما سالانه دهها نيروگاه هسته‌اي بسازيد و از انرژي پرارزش هسته‌اي استفاده كنيد،‌ اما ساير ملتها نداشته باشند؟ به ما مي‌گويند شما نفت داريد، پس حق نداريد انرژي هسته‌اي داشته باشيد، ما مي‌گوييم شما هم هزار تا چيز ديگر داريد، ما كه اين نفت را داريم به قيمت مناسب به شما مي‌فروشيم، خب شما به چه حقي از انرژي هسته‌اي استفاده مي‌كنيد، بياييد اين نفت را ببريد. شما كه از خليج فارس روزي چند ده ميليون نفت داريد مي‌بريد، چرا پس از انرژي هسته‌اي استفاده مي‌كنيد؟ اگر شما داريد، خب همه بايد داشته باشند، اين قانون است. اين يك انرژي پاكي است كه همة ملتها بايد داشته باشند، آن كساني هم كه نفت دارند، به زودي به اين نياز پيدا مي‌كنند، چون نفت رو به پايان است. همة كشورها لازم دارند، امارات، عربستان، كويت، قطر و... همه لازم دارند و بايد از اين انرژي پاك بهره‌ ببرند. آنها نبايد اين را در انحصار خودشان قرار بدهند.

ملت ايران امروز با اتكاء به جوانان و با استعداد خود و با ايمان به خدا و بدون كمك آنها اين انرژي را دراختيار گرفته است و ملت ايران ارزش اين دستاورد را به خوبي مي‌شناسد و از آن پاسداري مي‌كند. آنها بايد بدانند ملت ايران يك ملت نجيب و صلح‌طلب است، ملت ايران دوست همة ملتهاست، ملت ايران علاقه‌مند به آرامش، امنيت و صلح براي همة ملتهاست، در طول تاريخ ملت ايران هيچ گاه به حقوق هيچ ملتي تجاوز نكرده است و از اين به بعد هم تجاوز نخواهد كرد، اما دنيا بداند ملت ايران در هر كجاي عالم كه هست‌ روي حقوق خودش محكم مي‌ايستد و از حقوق قانوني خودش يك قدم هم عقب‌نشيني نخواهد كرد. آنها بدانند ملت ايران و ايرانيان سرافراز در هر كجاي عالم كه هستند، انرژي هسته‌اي را حق خودشان مي‌دانند، اين متعلق به ملت ايران است. ملت ايران با وحدت، ايستادگي و تلاش اين فناوري را به دست آورده و ايرانيها در هر اجتماعي كه هستند، با مشتهاي گره كرده و با فرياد بلند بر اين حق مسلم خود در استفاده از انرژي هسته‌اي پافشاري مي‌كند.

[حضار : انرژي هسته اي حق مسلم ماست.]

متأسفانه اين قدرتهاي بزرگ در هر منطقه‌ و در هر جايي كه وارد

شده اند دنبال ايجاد تفرقه، جدا كردن ملتها از يكديگر، فساد و كينه‌ورزي هستند. من بايد در اينجا اعلام كنم ملتهاي اطراف خليج فارس ملتهايي هستند برادر، دوست و صميمي و داراي تاريخ، فرهنگ، ارزشها و سنتهاي مشترك. صدها سال ما در كمال برادري، دوستي، صلح و محبت با هم زندگي كرديم. هيچ ملتي چشم به سرمايه و حقوق ملت‌ ديگر نداشته است. صدها سال در غم و شادي هم شريك بوديم، دوست و برادر هم بوديم، از پيشرفتهاي يكديگر خوشحال شديم و در سختيها يار هم بوديم. از روزي كه پاي اين قدرتها بزرگ به منطقه ما باز شد هر روز تلاش كردند با يك فتنه و طراحي بين ملتها، حتي در داخل يك ملت و بين اقشار گوناگون فاصله ايجاد كنند. ملتهاي منطقه با هم مشكلي ندارند. ما چه مشكلي با هم داريم؟ ايران، امارات، بحرين، قطر، كويت، عربستان،‌ عراق، عمان همه برادر و دوست هم هستيم. مي‌آيند با فتنه‌گري تلاش مي‌كنند تفرقه ايجاد كنند تا از رهگذر تفرقه، بر ثروتها و استعدادهاي منطقه مسلط شوند. ملتها را عقب نگه دارند و فرصتها را از ملتها بگيرند.

من مي‌خواهم به آنها بگويم دوران تفرقه‌اندازي، فتنه‌گري و تسلط شما بر منطقة خليج فارس به پايان رسيده است. امروز، روز دوستي، همدلي و اتحاد ملتها و دولتهاي منطقه است. شما بدانيد ملتها و دولتهاي منطقه با همدلي و همراهي ان‌شاءالله فضا را به نقطه‌اي خواهند رساند كه شما منطقة ما را ترك كنيد. آن ضرب‌المثل و شعر زيباي ايراني كه مي‌گويد ما را به خير تو اميد نيست شر مرسان. ما از شما اميد خير نداريم. به شما نصيحت مي‌كنيم كه هر چه زودتر بساطتان را از منطقة ما جمع كنيد و بيرون برويد. اين به نفع خود شما و به نفع ملتهاي شماست. بدانيد ملتهاي منطقه ديگر و بيش از اين زورگوييها، خودخواهيها، زياده‌طلبيها و دست‌اندازيهاي شما را تحمل نمي‌كند. به نفع خودتان است كه دست از شرارت برداريد و منطقه را ترك كنيد، مطمئناً ملتها و دولتهاي منطقه بهتر از شما مي‌توانند امنيت، صلح و برادري را در منطقه پياده كنند. ما همگان را دعوت مي‌كنيم كه به مسير انبياي الهي، توحيد و خداپرستي، عدالت و دوستي ملتها برگردند. اين چه بساطي است كه در دنيا درست كرده‌اند كه هر موقع اسم اين قدرتها مي‌آيد ملتها مشمئز و متنفر مي شوند، دلهايشان چركين مي‌شود و ياد كينه، تفرقه و بداخلاقي مي‌افتند؟ خودتان را اصلاح كنيد. اين نصيحت ملت ايران به شماست. دست از خودخواهي و لجاجت برداريد. برگرديد و برويد كشورهاي خودتان را آباد كنيد. ملتهاي منطقه از شما هيچ انتظاري ندارند. برويد كشورهاي خودتان را آباد كنيد، بگذاريد ملتها در آرامش باشند.

اما يك جمله هم در بارة پيشرفت ايران و خطاب به شما ايرانيان عزيز. شما مي‌دانيد كه ايران عزيز امروز به سرعت در مسير پيشرفت قدم برمي‌دارد. شما هر روز اخبار پيشرفت ايران عزيز را مي‌شنويد. مي شنويد يا نمي شنويد؟

[حضار: بله]

درود و صلوات خدا بر شما عزيزان كه اصالت خودتان را حفظ كرديد و دلهايتان به عشق ايران عزيز مي‌تپد.

[حضار: احمدي دوستت داريم. ]

من هم شما را دوست دارم و به همة شما عشق مي‌ورزم. امروز بحمدالله ايران عزيز در عرصه پزشكي، كشاورزي، صنعت و علوم گوناگون هر روز يك قله‌اي را فتح مي‌كند. اين موجب افتخار همة ملت ماست. البته ملت ايران همواره علم، فناوري و پيشرفت را در خدمت همة ملتها مي‌خواهد. ايران اقتدار خودش را در خدمت ملتهاي همسايه، ملتهاي برادر و ساير ملتها مي‌خواهد. ايران هيچ گاه پيشرفت خودش را ابزاري براي تحميل بر ديگران قرار نخواهد داد. ما فكر مي‌كنيم پيشرفت ما، پيشرفت ديگران و پيشرفت ديگران پيشرفت ماست. امروز بدانيد در عرصة صنعت، دستاوردهاي صنعتي ايران در تمام منطقه حرف اول را مي‌زند. در بخشهاي گوناگون، دانشمندان و متخصصان ما هر روز يك دستاورد جديدي را در اختيار ملت ما قرار مي‌دهند. امروز در درمان ضايعات نخاعي، ملت ايران به يك پيشرفت بي‌نظير دسترسي پيدا كرده است. در درمان بيماريهاي لاعلاج پيشرفتهاي ملت ايران در صدر پيشرفتهاي جهاني و در عرض چند كشور پيشرفته جهان است. در عمران و سازندگي كارهايي كه در ايران انجام مي‌شود بي‌نظير و كم‌نظير است و در عرصة فرهنگي و علوم گوناگون كه جاي ذكر آنها اينجا نيست.

اما مي‌خواهم چند كلمه‌اي راجع به شما صحبت كنم. عزيزان من! ايرانيها هر جا كه هستند ماية رحمت،‌ رأفت و دوستي هستند. هر كجاي دنيا مي‌رويم، هر جا يك ايراني است آنجا صفا، صميميت، دوستي، عشق و مهرورزي موج مي‌زند. هر جا ايرانيها هستند همدلي، فرهنگ و برادري هست. هر كجاي دنيا كه مي‌رويم ايرانيها در هر جايي كه قرار گرفته‌اند منشأ خدمت،‌ كار و پيشرفت بوده‌اند. ايرانيها هيچ گاه نگاه نكرده‌اند كه در كجا، در كدام كشور، بين كدام ملت، كدام رنگ، كدام نژاد و كدام مذهب هستند. هر جا كه بوده اند سعي كردند خدمت كنند و كمك حال مردم آن ديار باشند. ملت ايران و ايرانيها هر جايي كه بوده اند پرچم و نماد اخلاق، ادب و قانون‌پذيري بوده اند. جامعة ايرانيان ساكن امارات هم يكي از بهترين جوامع ايراني در تمام جهان هستند. اخباري كه از پشتكار، تلاشگري، خوبيها، پاكيها،‌ ايمان،‌ صميمت و دلسوزي شما داريم، موجب افتخار ماست.

من مي‌خواهم يكي دو تا سفارش به شما بكنم. البته به نظرم سفارش لازم نيست اما مي‌خواهم براي خودم يادآوري كنم. عزيزان من! هر ايراني در هر كجاي عالم كه هست سفير و نمايندة فرهنگ و تمدن ملت ايران است. هر ايراني هر كجاي دنيا كه هست ‌سفير ملت ايران است و بايد انديشه‌، رفتار، كار،‌ صداقت، دلسوزي و پاكي‌اش پاسدار نام ايران و ملت ايران باشد. بايد پاسدار فرهنگ و تمدن ايران باشد. فرهنگ و تمدني كه سرشار از ايمان، خداپرستي و دلسوزي براي ملتهاست.

عزيزان من! شما امروز يك حلقة پيوند بسيار مستحكم بين دو كشور دوست و برادر يعني امارات عربي متحده و جمهوري اسلامي ايران هستيد. شما نقطة پيوند دو ملت هستيد، بايد اين پيوندها و ارتباط برادرانه را هر روز عميق‌تر و گسترده‌تر كنيد. هر جا كه هستيد مي‌دانم كه خدمتگزاريد، خدمتگزار باشيد. امروز از نگاه ملت ايران پيشرفت كشور امارات، پيشرفت ايران و پيشرفت ايران، پيشرفت امارات است. خوشبختانه روابط بين دو كشور هر روز بهتر، دوستانه‌تر، ‌برادرانه‌تر و گسترده‌تر مي‌شود. ما فكر مي‌كنيم برادران ما در امارات هم نسبت به ملت ايران همين نگاه را دارند و از پيشرفت، اقتدار و عزت ايران خوشحال مي‌شوند و علاقه‌مند به پيشرفت ايران هستند.

من از همة شما كه صميمانه و با آگاهي در اين كشور ايستاده‌ايد و كار و ‌خدمت مي‌كنيد و پشتوانة فرهنگ و عظمت ايران هستيد، تشكر مي‌كنم. امروز دولت خادم شما برنامه‌هاي گسترده‌اي را براي پيشرفت ايران تنظيم كرده، هر ايراني در هر جايي كه هست مي‌تواند در ساختن و پيشرفت ايران مشاركت كند. آن كساني كه مي‌توانند مستقيم چه به لحاظ سرمايه و چه به لحاظ انديشه و چه به لحاظ كار كمك كنند تا جغرافياي ايران پيشرفت كند و آبادتر از گذشته شود، راه براي آنها باز است و كساني كه چنين امكاني را در اختيار ندارند هر جايي در هر نقطة دنيا كه هستند، به آباداني همان نقطه كمك كنند. ما فكر مي‌كنيم هر جاي دنيا كه آباد بشود، ايران و انديشة ايراني و فرهنگ ايراني آباد شده و پيشرفت كرده است.

آقاي سفير گزارشي از كارها و مسائل شما به من ارايه دادند. در بخشهاي گوناگون در رابطه با كارتان، رفت و آمدتان به ايران، مدارس ايراني، فضاهاي فرهنگي و مساجد ايراني،‌ بيمه و بازنشستگي و ساير مسائل گزارشي را دادند. بنا بر اين شد كه يك كارگروه ويژه‌اي تشكيل شود و با حضور خود ايرانيها، سفير، بعضي از مديران ارشد در ايران و با كمك عزيزمان حاج آقاي شاه چراغي ان‌شاءالله كمك كنيم هم برخي از مسائل به سرعت حل شود و هم به هر چه برادرانه‌تر شدن و آسان‌تر شدن روابط بين دو ملت و دو كشور كمك كنيم. در پايان مي‌خواهم از همة شما به خاطر اين حضور باصفا، صميمي و پرشكوه تشكر كنم. ساعتها معطل شديد. به من گفتند شما از ساعت هشت به اينجا آمده‌ايد و منتظر مانده‌ايد. خسته شديد؟

[حضار : نه خير]

كي خسته است؟

[حضار : دشمن]

ايرانيها هيچ گاه خسته نمي‌شوند. آنهايي كه منتظر خسته شدن ايرانيها هستند بايد بدانند كه اين اميدشان به يأس تبديل خواهد شد. نصيحت مي‌كنيم كه زودتر دم و دستگاهشان را جمع كنند و از اين منطقه بيرون بروند.

مي‌خواهم تشكرم را با دو، سه دعا از شما ابراز كنم. اي خداي بزرگ، اي خداي مهربان؛ اي خداي عزيز مقتدر؛ تو را به دلهاي مؤمن و نوراني عزيزان حاضر در اين جلسه، قسمت مي‌دهم كه روز به روز به عزت اين مردم بيفزا!

اي خداي بزرگ، موانع پيشرفت ملت ما و همة ملتهاي خوب را برطرف كن!

اي خداي بزرگ، ملت ما و ملتهاي منطقه را به اوج پيشرفت و عزت برسان!

اي خداي بزرگ، جوانان خوب ايران زمين و ايرانيان را در همة نقاط دنيا حفظ كن و آنها را به اوج پيشرفت و ترقي برسان!

اي خداي مقتدر عزيز،‌ همه آرزوهاي خوب ايرانيان و جوانان خوب ايران زمين را برآورده ساز!

اي خداي بزرگ، دلهاي ما و دلهاي ملتها و دولتهاي منطقه را هر روز صميمي‌تر كن!

اي خداي بزرگ، بدخواهان و دشمنان ملتهاي منطقه را منكوب كن!

والسلام عليكم و رحمه‌الله و بركاته



شناسه خبر: 6646  

- سفرهای خارجی