- مصاحبه در بازديد از شبكه خبر
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 19:51
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

گزارشگر:

مصاحبه در بازديد از شبكه خبر

گزارشگر:

شناسه خبر: 5312 - 

يکشنبه 19 آذر 1385 - 10:22

به طور سر زده ميهمان ما شديد و باعث افتخار ماست. شبكه خبر آذرماه سال 1378 افتتاح شد. شما آن زمان كجا فعاليت

مي كرديد و آيا از همان ابتدا بيننده شبكه خبر بوديد يا نه؟

رئيس جمهور:

بسم الله الرحمن الرحيم اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافية والنصر و اجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين‌ يديه



اگر اجازه بدهيد من هم به ببينندگان عزيز سلامي عرض بكنم و سالروز تولد اين شبكه بسيار پويا و مفيد را تبريك بگويم. آن موقع من در دانشگاه بودم، يعني بيشترين وقت من در سال 1378 در دانشگاه

مي گذشت. خلأ چنين شبكه اي كاملاً احساس مي شد و من جزو كساني بودم كه از تولد اين شبكه بسيار خوشحال شدم. پيش بيني ما اين بود كه اين شبكه بتواند به سرعت رشد بكند و به يكي از بهترين شبكه ها تبديل بشود و خدا را شكر مي كنم كه امروز شاهد تحقق اين آرزويمان هستيم.

گزارشگر:

آقاي رئيس جمهور شما در ديداري كه چندي پيش از سازمان صدا و سيما داشتيد، اعلام كرديد كه همواره در اتاقتان شبكه خبر را از تلويزيون پيگيري مي كنيد. مي خواستم از حضرت عالي اين سؤال را داشته باشم كه اطلاع رساني و نحوة اطلاع رساني اين شبكه را چگونه مي بينيد و آيا بخش خاصي را از اين شبكه دنبال مي كنيد؟ البته آن زماني كه شما اين صحبت را اعلام كرديد اينجا واقعاً باعث خوشحالي تمامي كاركنان شبكه خبر شد و براي ما باعث افتخار بود كه رياست محترم جمهور هر لحظة شبكه خبر را دنبال مي كنند.

رئيس جمهور:

از همه شما خيلي متشكرم. در جمع همكاران شبكه خبر كه عرض كردم الان خبر مثل آب، هوا و غذاست. بدون اطلاعات درست حتي در دورترين نقاط كشور و در يك روستا هم نمي شود به درستي زندگي كرد و راه درست زندگي را انتخاب كرد. حتي در زندگي روز مره اگر اخبار درست نباشد دچار مشكل مي شود. امروزه هر كاري حتي تحصيل، كار، تجارت، كشاورزي، صنعت و تحقيق و پژوهش نيازمند اطلاعات است. اطلاع رساني به موقع خدمت بسيار ارزشمندي است. به نظر من الان شبكه خبر در مجموع به خاطر تنوع، غنا، سرعت و اطلاع رساني اش، شبكة بسيار خوبي است و گمانم اين است كه اكثر ملت ايران ـ البته آنجاها كه شبكه خبر مي گيرد، چون ما در كشور پوشش كامل نداريم ـ معمولاً تلويزيونشان روي شبكه خبر تنظيم است مگر اينكه يك موقع فيلمي، سريالي چيزي باشد كه علاقه مند باشند مي روند آن طرف و دوباره برمي گردند.

گزارشگر:

به ويژه هموطنان خارج از كشور بسيار شبكه خبر را دنبال مي كنند.

رئيس جمهور:

خارج از كشور كه در واقع تنها راه ارتباطي آنهاست با داخل كشور و جايي كه دوستش دارند و علاقه مندند كه لحظه به لحظه از احوالش مطلع بشوند. حتماً مي بينم، بيرون هم كه ما مي رويم نقطه ارتباطي ما با داخل ميهن شبكه خبر است.

گزارشگر:

آقاي احمدي نژاد خاطرتان هست چند شب پيش حدود ساعت دوازده شب بود كه گزارشي از شبكه خبر بخش شد مبني بر مشكل ورزشي در يكي از مناطق شهر تهران شما آن برنامه را ديده بوديد و بلافاصله دستور پيگيري آن را صادر كرديد. موافق هستيد تكه هاي از آن گزارش را دوباره ببينيم؟

رئيس جمهور:

در خدمتتان هستيم. بفرماييد.

گزارشگر:

آقاي رئيس جمهور اصولاً شما علاوه بر اينكه اخبار را از شبكه خبر يا بخشهاي مختلف خبري رسانه ملي پيگيري مي كنيد، براي مردم جالب است بدانند كه خارج از مجاري رسمي چگونه از اوضاع و احوال مردم خبردار مي شويد و اطلاعات و اخبار را دريافت مي كنيد؟

رئيس جمهور:

سؤال خوبي پرسيديد. يك بخش ثابت كه صدا و سيماست است و بقيه رسانه ها حتي خبرگزاريها و .... هستند، اما نقش اصلي را صدا و سيما دارد. واقعاً اطلاعاتي كه الان صدا وسيما منتشر مي كند، به لحاظ حجم، تنوع و سرعت منحصر به فرد است. يك بخش هم سازمانهاي رسمي هستنند يعني دستگاهها گزارش مي دهند، من مي پرسم از آنها، آنها گزارش نوبه اي و منظم مي دهند و برخي مواقع هم من خودم وارد مي شوم و سؤال مي كنم.

اما حداقل دو شبكه ديگر هست. حالا دستگاههايي كه گفتم دستگاههاي گوناگون هستند. بالاخره اطلاعات كارش اطلاع رساني است، دستگاهها هم گزارش كارشان را مي دهند. دو شبكه ديگر هم هستند كه براي من گزارش تهيه مي كنند. يك شبكه بازرسي ويژه در واقع غير عيان است. افرادي هستند در سراسر كشور كه اينها ناشناس هستند و عنواني ندارند، افتخاري كار مي كنند و اطلاعات را از موضوعات گوناگون به بنده مي رسانند. يك بخش هم ارتباط مستقيم با مردم است. بالاخره اين ارتباط كه با مردم هست، خيلي از مطالب را مردم منعكس مي كنند كه از طريق سازمانهاي رسمي و حتي از طريق صدا و سيما هم منتشر نمي شود. افرادي هستند كه از بعضي گره ها، گيرها يا خداي نكرده بعضي مشكلاتي كه به دليل بد عمل كردن بعضي از افراد قرار است بعداً اتفاق بيفتد، ما را در جريان مي گذارند، عده اي هم هستند از قديم تلفن ما را دارند و 24 ساعته زنگ مي زنند، البته من خودم نمي رسم بسياري از آنها را جواب بدهم؛ خيلي كم و موردي. بعضيها را اتفاقي جواب مي دهم، اما كسي در دفتر هست كه به اين شماره تلفن كه زنگ مي زنند يادداشت مي كند

مي آورد و من مي بينم.

گزارشگر:

پس آن موبايلي كه از زمان شهرداري داريد هنوز روشن است؟

رئيس جمهور:

روشن است، ولي خودم نمي توانم جواب بدهم. چون پيوسته 24 ساعت زنگ مي زند. ساعت يك دو سه بعد از نيمه شب، چهار سه، هر ساعت يعني هيچ وقت قطع نمي شود و زنگ روي زنگ است. اما دوستاني هستند كه پاسخ مي دهند. بعضيها را هم خودم اتفاقي جواب مي دهم. از شهرهاي گوناگون زنگ مي زنند. بعضي از آنها دوستان قديمي هستند. البته يك شبكه ويژه اي كه خارج از اينهاست و استثنايي است، شبكه دوستان قديمي است دوستان و بستگان ؛ دوستان خصوصاً تعدادشان خيلي زياد است. عمر آدم وقتي كه طولاني مي شود يكي از خواصش اين است كه شبكه دوستان آدم زياد مي شود.

گزارشگر:

آقاي احمدي نژاد گفتيد كه از نزديكان خودتان هم خبرها را دريافت مي كنيد. خانواده خودتان در داخل منزل هم ممكن است شبها كه دير وقت به منزل مي رويد خبرهايي را به شما ابلاغ بكنند؟

رئيس جمهور:

الان كه خانواده و بستگان خودشان هم محل رجوع هستند. هر جا كه مي رويم، خانة والده، برادران و خواهران هر پنج شنبه يا جمعه اي كه با هم ملاقات داريم، هركدام يك كيسه نامه به اضافة اطلاعات همراه دارند اما هم خانمم و هم بچه ها اخباري كه در سطح شهر هست مي آورند. خانمم وقتي مي رود خريد كند، اخبار بازار و غير بازار را آن مقداري كه مطلع

مي شود براي من مي آورد. باز است ديگر، هر چقدر ما ظرفيت داشته باشيم مي آيد ولي مثل شما نمي توانيم با يك شبكه گسترده همه اخبار را اين طور دسته بندي [در اختيار داشته باشيم] در حد توان خودمان بالاخره دسته بندي مي كنيم.

گزارشگر:

آقاي رئيس جمهور با اين وضعيت كاري كه شما داريد و با اين برنامه اي كه در دوران رياست جمهور براي خودتان داريد؛ سفرهاي استاني و كارهاي دولت و ... اين سؤال شايد مقداري خصوصي باشد آيا اصلاً به خانه و خانواده و فرزندان و .... مي رسيد؟

رئيس جمهور:

مي رسم، ولي نه آن طور كه دلم مي خواهد و حق است. طبيعي است ديگر. الان مسئوليت سنگين است، منتها خوشبختانه خانواده، هم فرزندان و هم همسرم خيلي همراه هستند؛ يعني بيش از آن چيزي كه من توقع دارم واقعاً من را همراهي مي كنند. تقاضاهاي خانواده از من تقريباً صفر است.

گزارشگر:

آقاي رئيس جمهور اجازه بدهيد از خانمها كمي طرفداري بكنم. پشت سر هر مرد موفقي يك خانم موفق هم هست.

رئيس جمهور:

حتماً همين طور است. اگر شما لحظه اي تأمل مي كرديد من مي خواستم همين را بگويم. اجازه بدهيد من يك جمله بسيار مهمي بگويم؛ موفقيت اصلاً جدا نيست و كار جمعي است و براي همه است. حتماً اگر مردم در عرصه هاي بيروني تلاش مي كند چند برابر اين تلاش را همسرش انجام مي دهد و قبل از آن مادر و پدرش انجام مي دهند. نقش همسري و مادري نقش ماندگاري است و با هيچ چيز قابل معاوضه نيست. يعني واقعاً كار آن قدر حساس، لطيف، ظريف و تأثيرگذار است كه اگر كسي خيال كند خودش است كه كارهايي دارد مي كند حتماً در اشتباه محض است. منتها بعضيها مي آيند مثل من مي نشينند پشت آنتن و اخبار از آنها داده مي شود، اما اكثريت كساني كه دارند پشت صحنه ـ مثل خانمها ـ كار

مي كنند هيچ وقت از آنها اخباري منتشر نمي شود. اين معنايش اين نيست كه آنها نقشي ندارند يا نقششان پايين است. به خصوص همسران ايراني به خاطر فرهنگي كه ما داريم نقششان حقيقتاً برجسته است. آن ميزان مسئوليت و باري كه بر دوش همسران است چندين برابر باري است كه روي دوش مردان است. من خودم كه روزي پانزده شانزده ساعت هفده ساعت مشغول هستم مي بينم آن كاري كه همسرم انجام مي دهد و تلاشهايي كه او مي كند حداقل دو برابر است. دو برابر به لحاظ احساس مسئوليت، به لحاظ كيفيت كار و بقيه خانمها هم همين طور هستند و من ترديد ندارم. اصلاً اگر خانمها نباشد و آن عاطفه، مهر و محبت آنها نباشد دنيايي بر پا نيست و همه ول معطل هستند.

[سوالات مردم از رئيس جمهور]

1. من اول خدمت ايشان و همه همكاران محترم عرض سلام دارم. سؤال من اين است كه با توجه به اينكه الان اكثريت مردم در كشور ما به خصوص جوانها درگير مسئله مسكن هستند، مي خواهم بدانم كه آقاي رئيس جمهور چه برنامه اي براي حل اين معضل در نظر گرفته اند. خيلي ممنون و سپاسگزارم .

2. با سلام خدمت رئيس جمهور محترم. سؤال من از ايشان اين است كه من به عنوان يك جوان ايراني قطعاً در انتخابات شركت مي كنم و دوست دارم از زبان ايشان بشنوم كه حضور مردم در اين انتخابات چه تأثير و اهميتي مي تواند داشته باشد؟

گزارشگر:

سؤال اين دوست عزيزمان را كامل كنم. آقاي دكتر احمدي نژاد

برنامه هاي دولت براي برگزاري هرچه بهتر و آمادگي هرچه بيشتر دولت براي انتخاباتي كه در پيش است و به هر حال برنامه هايي كه دولت قطعاً آن را پيگيري مي كند، چيست؟

رئيس جمهور:

من از هر دو همشهري عزيز تشكر مي كنم. سؤالهاي بسيار خوبي پرسيدند. هر دو سؤال، سؤال اجتماعي بود و اين هم خاصيت ما ايرانيها و مسلمانهاست كه هميشه فكر همه هستيم. هم سؤال اول كه آن عزيزمان بلافاصله مشكل جوانها و مشكل مسكن عده اي از هموطنان عزيزمان را مطرح كرد و هم سؤال دوم آن جوان برومندمان كه بحث انتخابات كه حادثه اي بسيار مهم است را مطرح كرد. بحث مسكن الان بحث درستي است. هم در روستاها و هم در شهرهاي ما به خصوص شهرهاي بزرگ هم اجاره مسكن و هم قيمت مسكن بخش مهمي از درآمد خانوارها را به خودش اختصاص داده و فشار سنگيني را وارد مي آورد. به خصوص براي كساني كه دستمزد ثابت دريافت مي كنند. طبيعي است كه دولت خدمتگزار مردم بايد به اين بينديشيد، يك برنامه ريزي مفصلي براي پاسخ دادن به اين نياز انجام شده، محورهاي گوناگوني دارد از تأمين زمين و از ساختن ساختمانهاي استيجاري. الان گام به گام داريم آنها را اجرا

مي كنيم. محور اقدامات دولت اين است كه ان شاء الله بتوانيم قيمت زمين را از هزينه تمام شده مسكن خارج كنيم. در شهرهاي زير 150 هزار نفر داريم نفر اين را به سرعت عملياتي مي كنيم.اميدواريم بتوانيم تا پايان سال اين را تمام كنيم و از سال آينده اين را عملياتي كنيم. نه اينكه قطعاً واگذار مي شود بلكه تكليف مردم در شهرهاي زير 150 هزار نفر با زمين و كساني كه در نوبت اند يا تعاوني تشكيل داده اند يا مي خواهند صاحب مسكن بشوند، معلوم بشود بعد ديگر بروند به سمت ساختن و ان شاء الله از اوايل سال آينده ما بياييم شهرهاي بزرگ تر، يعني شهرهاي بالاي 150 هزار نفر را در برنامه بياوريم و تا پايان سال آينده اين حلقه را تكميل كنيم. البته ساخت ساختمانهاي استيجاري، اجاره به شرط تمليك، مجتمعها، حمايت از انبوه سازي و برنامه هاي ديگري هم داريم كه ان شاء الله به مرور اعلام خواهيم كرد.

اما درباره سؤال دوم؛ ملت ما مي دانند كه در كشور ما انتخابات امر اصيلي است. واقعاً اراده مردم است كه بر كرسي مي نشيند. ملت ما ملتي فرهيخته، بزرگ و تمدن ساز است، انتخابات هم متعلق به مردم است؛ يعني حق مردم براي مردم و صحنه عمل آنهاست و بايد بيايند انتخاب بكنند. خدا را سپاسگزاريم كه ملت ما به واسطة ايمان و بزرگواريش فضايي را فراهم كرده كه هيچ كس نمي تواند رأي و نظر خود را بر مردم ما تحميل بكند. روز جمعه ان شاءالله روز ملت و روز اعمال اراده ملت است و مطمئنم مردم ما مثل هميشه كار خودشان را به زيبايي هرچه تمام تر انجام خواهند داد. مسئوليت دولت خدمتگزاري است؛ يعني بايد فرصت و امكانات و شرايط را براي اين حضور پر شكوه آماده بكند كه همين كار را هم كرديم و تقريباً همه امكانات دولت الان بسيج است كه ان شاء الله جمع آن اتفاق زيبا بيفتد و محصول انتخاب مردم هم در خدمت پيشرفت و تعالي كشورمان باشد.

گزارشگر:

آقاي رئيس جمهور با توجه به اينكه همكارانتان مي فرمايند كه شما برنامه هاي ديگري هم داريد و علاوه بر اينكه ما سؤالات زياد داشتيم، اجازه بدهيد من به دو نكته خيلي كوتاه اشاره كنم، يكي در خصوص آن صحبتي كه هموطن عزيزمان فرمودند. امروز اطلاعاتي به ما رسيد كه در برخي جاها گفته شده، قيمت نان افزايش پيدا كرده، با توجه به اينكه نان قوت لايموت تمام مردم است بفرماييد آيا دولت برنامه اي در اين خصوص داشته با توجه به اينكه گفته مي شود وزارت بازرگاني هنوز موضوع را تأييد نكرده و علاوه بر اين من يك سؤال كوتاه دارم و بعد از خدمتتان مرخص مي شويم.

رئيس جمهور:

سؤال كوتاه را بعداً مي خواهيد بپرسيد؟

گزارشگر:

بله.

رئيس جمهور:

ببينيد بحث نان يك مقدار بحث پيچيده اي است. در كشور ما سالانه بيش از يازده ميليون تن گندم مصرف مي شود. بخش عمدة آن در نان است. بيش از هشت و نيم ميليون تن در كشور ما نان مصرف مي شود. الان كل شبكه توليد آرد، رساندن آرد، توليد نان و توزيع نان سامان روشني ندارد. بسياري از نانواييهاي ما سنتي هستند. گرچه نان آنها به نسبت از كيفيت بهتري برخوردار است. در فرهنگ ما هم نان گرم و تازه خوردن جايگاه ويژه اي دارد و اصلاً غذاي ما ايرانيها بيشتر با نان تازه هماهنگ است، اما وضعيت يارانه اي كه ما مي دهيم، وضعيت توزيع، پخت و قيمت گذاري آن وضعيت به ساماني نيست؛ يعني هم پرت زياد داريم يعني اتلاف داريم و هم نانواييهايي كه الان دارند كار مي كنند به لحاظ اقتصادي نمي توانند خودشان را اداره بكنند. حتي آنجاهايي كه ما آرد دوازده ريالي يا آرد كيلويي هفت تومان و پنچ ريالي مي دهيم، باز خرجشان با دخلشان نمي خواند. بايد اين وضعيت اصلاح بشود. اما اگر بناست اصلاح بشود بايد طوري باشد كه به مردمي كه به قول شما قوت اصلي آنها نان است فشاري وارد نشود. وزارت بازرگاني با كمك خود نانواها كه مي دانيد نانواهاي ما جز زحمتكش ترين اقشار هستند و واقعاً از صبح زود تا آخر شب تعطيلي خيلي كم دارند، درآمدهاي آنها خيلي پايين است، به مردم خدمت مي كنند، با كمك خود نانواها، با اتحاديه و تعاوني آنها وزارت بازرگاني دارند طراحي اي مي كنند كه كار را به

گونه اي سامان بدهند كه هم مشكلي براي مردم پيش نيايد و هم بتوانيم به نحوي درآمدي نانواها را افزايش بدهيم و كيفيت نان را هم بهتر كنيم. البته توجه داريد كه در قانون برنامه دولت موظف شده كه يارانه ها را هدفمند بكند. معنايش اين است كه ما يارانه ها را نمي توانيم به طور عمومي توزيع بكنيم. بايد يارانه ها را به سمت اقشار خاصي بياوريم. و هدايت كنيم كه اين هم كاري پيچيده و مشكل اقتصادي است. همكاران من دارند طراحي مي كنند. من از وزير بازرگاني خواستم كه هر برنامه اي را قبلاً با مردم در ميان بگذارند، بيايند توضيح مفصل بدهند، سؤالها را جواب بدهند و اگر نيازمند اصلاح است با كمك خود مردم و اقشاري كه طرف تصميم هستنند اصلاحات در آن انجام بشود و بعداً اجرا بشود.

گزارشگر:

متشكرم. آقاي رئيس جمهور. من با توجه به اينكه مي گويند وقت شما خيلي مختصر است از سؤالم صرف نظر مي كنم. در پايان اگر فكر مي كنيد حرف نا گفته اي مانده يا خبري مي خواهيد به مردم بدهيد اين شما و اين دوربين شبكه خبر و اين بينندگان شبكه خبر.

رئيس جمهور:

خبر كه همه اش خبر است. اتفاقات زيادي مي افتد. من مي خواستم يكي دو تا خبر بدهم و يكي دو تا تقاضا از مجموعه عزيزاني كه در شبكه خبر هستند دارم. البته قبل از آن مي خواهم خدا را شكر كنم. من از قبل مي دانستم، وقتي البته به اينجا آمدم يك بار ديگر برايم تجديد شد. خوشبختانه اكثريت عناصري كه در شبكه خبر كار مي كنند جوان هستند. در سنين جواني هستند و اين يك نقطة بسيار نشاط آفرين و اميد بخش است. وقتي ما مي بينيم جوانهاي ما در عرصة به اين مهمي و پيچيدگي كه رقابت ثانيه اي دارد ـ يعني رقابتها الان ديگر ثانيه اي است، شما يك ثانيه ديرتر خبر را بدهيد آن كسي كه يك ثانيه قبلاً داده خبر را از آنجا

مي گيرند ـ در اين عرصه خوب دارند مي درخشند؛ اين نويد روزهاي بسيار پر افتخار است و نويد اين را مي دهد كه بچه هاي ما مي توانند در اين عرصه بسيار مهم در سطح جهاني بدرخشند و نيازهاي همه ملتها را از اخبار مهم و سرنوشت ساز به خوبي تأمين بكنند. اين جاي شكر دارد كه ما بايد خدا را شكر بكنيم.

ما امروز تقريباًً كار لايحه متمم بودجه را در دولت به پايان رسانديم. البته قبلاً كار شده بود. با توجه به تحولاتي كه اتفاق افتاد نيازمند يك مروري بود، ما لايحه را داديم كه عمده اين لايحه براي كارهاي عمراني است. مردم عزيز ما مي دانند كه موتور كارهاي عمراني الان با دور بالا دارد كار مي كند. سدها، راهها، پالايشگاهها، پتروشيميها ، جاده ها و تأسيسات گوناگوني كه براي پيشرفت كشور مورد نياز است، الان با سرعت بسيار بالايي دارند كار مي كنند. با نمايندگان محترم هم گفتگو كرديم. تقريباً بودجه امسال ما الان تمام است؛ يعني تا پايان آذرماه و اوايل دي ما تقريباً تمام مي شود. ما اين سه ماه و يكي دو ماه اول سال آينده كه بودجه جديد مي خواهد بيايد، براي دويدن و كار كردن سوخت نداريم. ان شاء الله اين هم به مجلس خواهد رفت و مطمئناً مجلس محترم هم با نظر مثبت اين كار را دنبال خواهد كرد و به مجموعه خدمتگزاران كمك خواهد كرد كه بتوانند با همين سرعت كار را جلو ببرند. ما بايد به سرعت كشور را بسازيم. يعني نيازهاي پايه اي كشور را تأمين بكنيم تا بتوانيم گامهاي بلندي را در جهت اقتصاد و فرهنگ برداريم. اين خبر است. بودجه سال آينده را باز از چهارشنبه در دستور كار دولت داريم كه اميدواريم بودجه ما باز در خدمت به مردم و رشد سازندگي و پيشرفت فرهنگ و علم كشور باشد. فردا هم من يك ديداري با دانشجويان عزيز در دانشگاه امير كبير دارم، آنجا هم مباحث اقتصادي و سازندگي را يك مقدار بازتر و گسترده تر با جوانهاي عزيز ان شاءالله بحث خواهيم كرد.

عرض من به مردم عزيزمان و همه شما اين است كه امروز ما در يك نقطه عطف تاريخ ملتمان قرار داريم. فرصتي پيدا شده است تا ايران عزيز به سرعت بتواند به جايگاه شايسته خودش در جهان دسترسي پيدا كند و اين وظيفة ما است. ما يك خانواده، يك تن واحد و يك ملت با يك فرهنگ و هويت واحد، آرمان واحد و ايمان زلال هستيم. ان شاءالله دست به دست هم بدهيم و اين هدف بسيار مقدس و بزرگ را محقق كنيم و همان طور كه ملت ايران در طول تاريخ درخشيده است، اين درخشش را روز افزون بكنيم.

گزارشگر:

ان شاء الله. آقاي رئيس جمهور خيلي متشكريم از اينكه يك روز پس از آغاز هشتمين سال فعاليت شبكه خبر در اين شبكه حضور پيدا كرديد. مايه دلگرمي من و همه همكارانم در بخشهاي مختلف اين شبكه شديد. باز از شما و همه همراهانتان و همچنين خبرنگاراني كه شما را در اين ديدار همراهي كردند تشكر مي كنم.

رئيس جمهور:

ان شاء الله. عزيز و سر بلند باشيد و هميشه خبرهاي خوب و خبرهاي پيشرفت براي ملت داشته باشيد.

شناسه خبر: 5312  

- مصاحبه ها