- سخنراني در ديدار با مردم كرمانشاه
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 19:57
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

بسم الله الرحمن الرحيم

سخنراني در ديدار با مردم كرمانشاه

بسم الله الرحمن الرحيم

شناسه خبر: 5277 - 

سه‌شنبه 28 آذر 1385 - 08:43

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافية والنصر واجعلنا من‌ خير انصاره و اعوانه ‌والمستشهدين‌ بين‌ يديه‌



خداي بزرگ را سپاسگزارم كه توفيق داد يكبار ديگر به كرمانشاه قهرمان ديار مردان غيور و دلاور و زنان پاك و عفيف سفر كنم و چهره هاي نوراني مردم اين ديار را زيارت كنم. بدون ترديد مردم كرمانشاه حق بزرگي بر گردن فرهنگ، تمدن، استقلال و عظمت ايران زمين دارند. در طول تاريخ اين ديار كانون جوشش تمدن، فرهنگ، عشق، ايثار و قهرماني بوده است. استان كرمانشاه در تمام تاريخ سرزمين ايران و به خصوص در دوران دفاع مقدس پرچمدار عزت و سرافرازي ملت ايران بوده است. من افتخار دارم كه مقطعي از دوران دفاع مقدس را در اين استان و در بين مردم عزيز اين ديار زندگي كرده ام و شاهد رشادتها، بزرگيها و عظمتهاي اين مردم بوده ام. بيش از 1200 نقطه از شهر كرمانشاه مورد هجوم ددمنشانۀ دشمن بعثي و بمبارانهاي وحشيانه قرار گرفت. جنگ از اين استان آغاز شد و به ملت ايران تحميل شد و در آخر هم عمليات مرصاد براي پاكسازي باقيمانده هاي دشمن متجاوز و وابستگان به اجنبي در همين استان اتفاق افتاد. مردم اين ديار هم زمان در دو جبهۀ مشخص نبرد كردند و از كيان ايران و از استقلال، عظمت و ايمان ملت ايران شجاعانه دفاع كردند. يك جبهه دشمن بعثي و وابسته و يك جبهه عناصر فاسد و خود فروختۀ متكي بر بيگانه. بارها و بارها شاهد بوديم كه علي رغم وحشيانه ترين بمبارانها مردم اين استان هيچ گاه استان و شهر را ترك نكردند و ايستادند، مقاومت كردند و پيروزي را براي ملت ايران به ارمغان آورند. من فكر مي كردم مردم كرمانشاه را چگونه تفسير كنيم؛ ايمان آنها را، پاكي و صلابت آنها و ايثار و جوانمردي آنها را. به نظرم رسيد اگر بخواهيم در يك جمله خلاصه كنيم، بايد بگوييم كرمانشاه قامت ايستادۀ ايثار و جوانمردي ملت ايران است. بدخواهان اين مردم كجا هستند؟ متجاوزين بعثي كجا هستند؟ امريكاييها و اروپاييهاي قلدر و فاسد كه از صدام جنايتكار با همة توان حمايت مي كردند كجا هستند؟ بيايند ببينند اين كرمانشاه است با قامت برافراشته در خطة غرب مي درخشد و مي خروشد.

سلام خدا بر مردم كرمانشاه. سلام خدا بر پدران و مادران مؤمن و دلاور پرور شما. سلام خدا بر علما، دانشمندان، ادبا و عرفاي اين ديار. سلام خدا بر دستان پرتوان كشاورزان، دامداران، كارگران، فرهنگيان، اساتيد و دانشگاهيان، كسبه، دانشجويان، جوانان و دانش آموزان كرمانشاهي. سلام خدا بر شهيدان، جانبازان، آزادگان و ايثارگران و سلام خدا بر شما جوانان عزيز، دختران عفيف، پاكدامن و هنرمند و پسران غيور، شجاع و انقلابي.

در محضر شما عزيزان دو مطلب را عرض خواهم كرد. مطلب اول درس آموزي از مكتب پيامبر اسلام با نگاهي به شرايط امروز جهان و مطلب دوم دربارۀ سازندگي و كارهايي كه در اين استان مردخيز و دلاورپرور بايد انجام بشود.

امسال سال پيامبر گرامي اسلام نام گذاري شده است. پيامبر ما تجلي همۀ خوبيها و زيباييها بود. اميدوارم به بركت اين نام گذاري امسال سال تلاش و كوشش بيشتر، سال ايثار و مجاهدت افزون تر، سال محبت، عشق و مهرورزي بيشتر، سال ايستادگي و پيروزي بيشتر، سال نزول رحمت حق و سال صلوات بر محمد و آل محمد باشد.

اما درس از مكتب پيامبر اسلام، از آنجا كه ميلاد حضرت مسيح پيامبر بزرگ الهي هم نزديك است، مي خواهم درسي را كه در حضور شما مرور مي كنم به گونه اي مرتبط با اين پيامبر عزيز الهي هم باشد. درس امروز درس عشق و ايثار است كه با مردم عزيز كرمانشاه هم همخواني و قرابت بسيار پرمعنايي دارد. عزيزان من! مكتب توحيد همه چيز را از خدا مي داند. خدا را خالق، آفريننده و بخشندۀ همۀ موجودات مي داند. خدا را صاحب همۀ خزائن آسمانها و زمين مي داند. مكتب توحيد خدا را مالك و صاحب همة عالم مي داند. او را مقتدر، عالم، خالق و رازق بي همتا مي داند. اين مكتب در دامان خود انسانهاي عاشق و ايثارگر تربيت مي كند. ايثار و عشق در متن درس و مكتب توحيد است. ايثار يعني انسانها در عين نياز خودشان و در اوج نياز خودشان از آنچه دارند به نفع ديگران گذشت مي كنند و ديگران را بر خود مقدم مي دارند. مؤمنين و موحدين با تسلط بر نفس و با مهار نيازهاي شخصي آنچه دارند در راه ديگران، در راه تعالي جامعه و در راه رفاه هم كيشان و هم نوعان تقديم و ايثار مي كنند.

كساني كه به وحدانيت، قدرت و كرم خدا اعتقاد دارند در عشق، محبت، مهرورزي و بخشندگي به ديگران پيشگام اند و همواره ايثارگري را روح همۀ فعاليتهاي خود قرار مي دهند. انسانهاي مؤمن مي دانند آنچه را در راه خدا مي دهند و ايثار مي كنند باقي و محفوظ خواهد ماند و به عنوان گنجينه اي در وقت مناسب از جانب خداي متعال به آنها برخواهد گشت. اين ايثار در مال است، بالاتر از آن ايثار در جان است. انسانهايي كه جان خود را براي تعالي، عزت و پيشرفت جامعه و براي برپايي عدالت و خداپرستي، براي دفاع از استقلال، عظمت و عزت ملت و جامعه فدا مي كنند آنها مقام بالاتر و برتري دارند كه نمونة اعلاي آن را در رفتار مردم كرمانشاه در طول دفاع مقدس و بعد از آن شاهد بوده ايم. انسان هر مقدار از وابستگيهاي دنيا خلاص بشود، به همان ميزان به خدا، اخلاص، ايثارگري، عشق و فداكاري نزديك تر خواهد شد. هر مقدار از وابستگي به دنيا رها شود، به نور حقيقت، علم حقيقي و به كمال و عشق مطلق نزديك تر خواهد شد. پيروان توحيد در طول تاريخ براي هدايت بشر و دعوت انسانها به كمال، راه رشد، خداپرستي و عدالت از جان و مال خود ايثار كرده اند.

همة پيامبران الهي مظهر ايثار و فداكاري بوده اند، به ويژه حضرت عيسي (ع) كه پيامبر عشق و محبت بود. پيامبري كه از دامن مادري پاك و والا مرتبه به بشريت هديه شد. فرزند و مادري كه در نزد خدا جايگاه والا و بلند مرتبه دارند. خدا حضرت مسيح را براي هدايت بشريت فرستاد و او با مهر، محبت، عشق و ايثار همة وجود و عمر مبارك خود را در راه هدايت انسانها صرف كرد. كج خلقيها، بداخلاقيها، توهينها، فشارها و در انزوا قرار دادنها را تحمل كرد اما لحظه اي دست از هدايت انسانها برنداشت.

در مقابل انبيا همواره عده اي خودخواه، خودپرست و قدرت طلب صف آرايي كرده اند. در مقابل همة پيامبران الهي از جمله در مقابل حضرت مسيح(ع) انسانهاي قدرت طلبي بوده اند كه خودشان را به جاي خدا نشانده اند و مي خواستند بر همة انسانها سلطه داشته باشند و اختيار، حيات، منابع، استعدادها و ثروتهاي انسانها در اختيار و در يد قدرت آنها باشد. كساني بوده اند كه با فشار مانع از ترويج سخن حق حضرت عيسي شده اند.

من مي خواهم در حضور مردم عزيز كرمانشاه جملاتي را خطاب به دنياي مسيحيت عرض بكنم. بعد از اينكه ميلاد حضرت مسيح و سال نو را به همة آنها تبريك عرض مي كنم، سؤال بزرگ من اين است، اگر امروز حضرت مسيح حضور داشتند چه مي كردند؟ اگر امروز حضرت مسيح حضور داشتند در اين كشورهاي مسيحي نشين و در مقابل اين قدرتها و حاكمان مدعي تبعيت از حضرت مسيح چه مي كردند؟ كدام يك از اين حاكمان را ابقا و كدام يك را عزل و تنبيه مي كردند؟ امروز اگر حضرت مسيح بودند در كنار و در مقابل چه كساني بودند؟ در زمان حضرت مسيح هم كساني بودند كه پيامبر الهي وقتي مرده ها را زنده مي كرد آنها ايمان نمي آوردند. وقتي نابيناها را شفا مي داد باز هم ايمان نمي آوردند. دلهاي آنها آنقدر سياه بود كه دم عيسي وقتي به مرده مي خورد و زنده مي كرد، دلهاي مردة آنها را زنده نمي كرد. متأسفانه امروز هم در بسياري از نقاط دنيا قدرتهاي ظالم بساط ظلم، تجاوز و چپاول را گسترده اند و با ادعاي تبعيت از حضرت مسيح بيشترين و ناجوانمردانه ترين جنايات را عليه بشريت اعمال مي كنند. مشكل امروز بشريت مانند مشكل همة تاريخ اين است كه قدرتمندان به جاي تبعيت از خدا، تبعيت از پيامبران الهي و عدالت مسير سركشي، طغيان و تجاوز به انسانها را انتخاب كرده اند. اين مشكل امروز بشريت است و تنها راه بازگشت به مسير انبيا، توحيد و عدالت است. اما بايد اين بشارت را به همة جهانيان و مسيحيان عالم هم بدهيم كه دوران حرمان، سختي، تهديد و كينه ورزي به پايان خواهد رسيد. بدون ترديد روزگار نه چندان دوري حضرت مسيح هم ظهور خواهد كرد و در كنار موعود امم حضرت مهدي (عج) قيام خواهد كرد و بساط ظلم را از جهان برخواهد چيد. اين اميد همة ما، وعدة خدا، بشارت همة انبياي الهي و آرزوي همة انبيا، صلحا و دلسوزان بشريت است.

اما جمله اي هم دربارة عراق و مسائل هسته اي. شما شاهد بوديد در طول دوران دفاع مقدس همين امريكا و انگليس صدام متجاوز را تا دندان مسلح كردند و با حمايت مادي، تبليغاتي و بسيار سنگين سياسي در مجامع جهاني و در فرصتهاي گوناگون او را وادار به حمله به ملت ايران كردند. وقتي كه شهرها را بمباران مي كرد و مردم بي دفاع را به خاك و خون مي كشيد براي او كف مي زدند و هورا مي كشيدند، اما بعدها وقتي صدام از حيز انتفاع ساقط و ديگر براي جبهه استكبار بي فايده شد، همان كساني كه او را ساختند، پرداختند و حمايت كردند به بهانة اسقاط و دفع شر او وارد كشور عزيز عراق شدند. گفتند مي خواهيم مردم عراق را از شر صدام و از شر كشتارها و جنايتهاي صدام نجات بدهيم. در زمان نزديك به چهارسال حضور امريكا و انگليس در عراق مظلوم تا امروز بيش از 150 هزار نفر مردم بي پناه از زن، كودك، بزرگ و كوچك به خاك و خون كشيده شده اند. از ابتدا معلوم بود و امروز هم معلوم تر است كه اينها براي تسلط بر نفت و ملت عراق آمده اند و آمده اند تا براي تسلط بر منطقه براي پشتيباني از رژيم صهيونيستي و براي غارت همة داشته هاي ملتهاي منطقه پايگاه درست بكنند. اما به لطف خدا و به لطف مقاومت مردم عراق امروز در يك باتلاق عميق فرو رفته اند. امروز نه راه پيشرفت دارند و نه راه پسرفت. تنها راهي كه دارند ادامة جنايات است.

من مي خواهم از زبان مردم كرمانشاه به امريكا و انگليس بگويم كه بهترين راه براي شما اين است كه هرچه زودتر بساط ظالمانة خودتان را جمع بكنيد و منطقة اسلامي و منطقه ما و كشور عراق را ترك بكنيد. اگر خيال بكنيد بعد از شكست سنگينتان در مقابل ملت عراق بتوانيد با فتنه گري و تزوير مجدداً زمينه هاي استقرار و ماندن خود را در عراق فراهم كنيد، بدانيد كه اشتباه مي كنيد. ملت عراق ضد بيگانه و اشغالگر است و بدانيد اگر با اراده و تصميم خود عراق را ترك نكنيد دست قدرتمند ملت عراق گوش شما را خواهد گرفت و با ذلت از عراق بيرون خواهد انداخت.

اما دربارة موضوع هسته اي؛ شما عزيزان در جريان مسائل هسته اي هستيد. قدرتمندان زورگو كه انبارهاي خود را پر از انواع سلاحهاي هسته اي كرده اند و هر روز آزمايشات جديدي را به كار مي گيرند و در مقابل فعاليتهاي صلح آميز ما مقاومت مي كنند، آنها بي شرمانه در مقابل اعلام رسمي رژيم اشغالگر صهيونيستي داير بر انباشتن سلاحهاي اتمي سكوت مي كنند و لبخند رضايت سر مي دهند و همة ادعاها، قوانين، آژانس ها و مؤسسات را فراموش مي كنند. اما با اصرار مي خواهند از نفوذ خود در سازمانهاي جهاني استفاده كنند و به قول خودشان ملت ايران را تحريم بكنند. من از زبان ملت ايران به آنها نصيحت مي كنم، اگر تا امروز كمترين ترديدي در خصومت شما نسبت به ملت ايران بود و بعضيها در اطراف دنيا تصور مي كرده اند كه شما نسبت به فعاليتهاي صلح آميز ما ترديد داريد و نگران انحراف و توسعة سلاحهاي هسته اي هستيد، امروز ديگر در دشمني شما با ملت ايران هيچ ترديدي نيست و به خصوص اين سه كشور اروپايي بدانند اگر روي جلوگيري از حركت ملت ايران اصرار بكنند ملت ايران اين رفتار آنها را به عنوان دشمني و خصومت تلقي خواهد كرد و متقابلاً رفتار خودش را با آنها تغيير خواهد داد.

[حضار: انرژي هسته اي حق مسلم ماست]

ملت ايران و جوانان اين سرزمين چرخة سوخت هسته اي را با همت و با اتكا به استعدادها و انديشة خودشان به دست آورده اند و مطمئن باشيد شما كه عددي نيستيد، صد برابر شما هم جمع بشوند نخواهند توانست مانع حركت ملت ايران بشوند. ما به شما نصيحت مي كنيم، دوستي با ملت ايران به نفع شما، به نفع ملتهاي شما و به نفع آيندة شماست. به ما مي گويند مي خواهيم شما را تحريم بكنيم، به شما تجهيزات انرژي اتمي و موشكهاي دوربرد ندهيم. من مي خواهم از زبان جوانان كرمانشاه به آنها بگويم ملتي كه جوانانش با دست خالي توانستند چرخة سوخت هسته اي را به دست بياورند مطمئن باشيد بقية قله ها را هم فتح خواهند كرد.

اما درباره سازندگي و كارهايي كه در كرمانشاه قهرمان بايد انجام بشود. عزيزان! امروز دو مسؤليت مهم به عهدۀ ملت ايران است. مسؤليت اول ساختن ايران و رساندن آن به نقطۀ شايستة ملت ايران است. بايد ايران را با همدلي، وحدت، كار و تلاش، توكل بر خدا و بر پاية عدالت بسازيم و به نقطة شايسته برسانيم و مأموريت دوم ارائه الگو براي همة ملتها و پشتيباني از همة ملتهاي خداخواه و عدالت طلب است به عنوان خادم كوچك به شما عرض مي كنم كه امروز ملتهاي عالم چشم اميدشان به ملت ايران و جوانان برومند اين سرزمين است. در ملاقاتها، نامه ها، پيامها و مسافرتها دو چيز را به طور آشكار و صريح از ما مي خواهند. اولين چيزي كه مي خواهند مي گويند كه ملت ايران به ما كمك كند تا ما هم آزاد و مستقل بشويم. در همين ديدار اخير مهمانان كنفرانس هولوكاست، دانشمنداني كه از كشورهاي گوناگون به خصوص از اروپا و امريكا آمده بودند جملات بسيار جالبي را مطرح مي كردند. به من مي گفتند فلاني در اين سه روزي كه ما در ايران هستيم طعم حقيقي آزادي را چشيديم.

مي گفتند در امريكا و اروپا به خصوص در كشورهاي مدعي آزادي ما اجازه و حق سخن گفتن با هم كيشان خود دربارة موضوعات گوناگون را نداريم. اما در ايران همه آزادند دربارۀ همۀ مسائل صحبت كنند. به ما

مي گفتند اين سه روز ما احساس زندگي، حيات و نشاط كرديم و نكتۀ ديگري كه مي گفتند اين بود كه ما براي ملت ايران دعا مي كنيم تا عزيز و سرافراز باشد، بتواند بيايد و ما را هم نجات بدهد و خواستۀ ديگر آنها از ما اين بود كه ايران را به عنوان الگو بسازيم؛ الگوي فرهنگ، اقتصاد، تمدن و پيشرفت. اين مأموريت امروز ماست.

براي ساختن ايران كارهاي فراواني بايد انجام بشود از [كارهاي] عمراني، فرهنگي و ... من وارد نمي شوم اما يكي از مهم ترين كارهايي كه همه بايد دست به دست هم بدهند و همت كنند، دولت، مجلس و همۀ ارگانها، تلاش همه جانبه با عزم ملي براي ايجاد اشتغال و رفع بيكاري جوانان است. من مي خواهم در حضور مردم عزيز كرمانشاه بگويم، در حالي كه ما مي بينيم جوانان برومند، پر استعداد و مؤمن براي پيدا كردن يك كار شرافتمندانه ماهها و سالها بايد بدوند و در محروميت به سر ببرند و بعضيها آرزوي داشتن شغل مورد علاقة خود را سالهاي طولاني با خود دارند، اگر مسئولين، وزرا، نمايندگان، سياستمداران و توانمندان به جاي خدمت كردن، كار شبانه روزي و تلاش براي ايجاد كار و اشتغال براي جوانان به كار ديگري بپردازند، به باند بازي، حزب بازي، و گروه بازي بپردازند، اين خيانتي نابخشودني به جوانان اين ملت است. امروز همه بايد دست به دست هم بدهيم و در اولويت اول براي جوانان برومند، مؤمن، پاك و بي نظير اين سرزمين ايجاد اشتغال مناسب و مولد كنيم.

براي ايجاد اشتغال كارهاي فراواني بايد انجام بشود. يكي از اين كارها افزايش و سرعت بخشيدن به فعاليتهاي عمراني است. جاده ها، فرودگاهها، دانشگاهها، شبكه هاي آب، سدها، مراكز فرهنگي، راه آهن و ... بايد به سرعت در دستور كار دولت [قرار گيرد] و اجرا بشود كه هم سازندگي و هم اشتغالزاست.

كار ديگري كه دولت در برنامۀ خود قرار داده است، توزيع عادلانة منابع و تسهيلات ارزان قيمت و سريع براي همۀ كشور است. دولت منابع ارزان را سهميه بندي كرده است؛ براي هر استان و هر شهرستان. سهم جوانان عزيز كرمانشاه از تسهيلات ارزان قيمت در جهت اشتغال 688 ميليارد تومان است. من يكي دو مطلب خدمت استاندار عزيز عرض مي كنم، يك مطلب هم به جوانهاي خوبمان.

جناب آقاي استاندار! اين سهميه اي كه دولت قرار داده اگر به نسبت كشور نگاه بكنيم سهميۀ مناسبي است، اما با شناختي كه من از جوانان كرمانشاه دارم، اين سهميه در مقابل توانمندي، غيرت و استعداد جوانهاي كرمانشاه كم است و بايد افزايش پيدا كند و به همين دليل دولت در جلسۀ استاني ان شاءالله رقم قابل توجهي سهم استان را بالا خواهد برد. اما عرض دومم خدمت آقاي استاندار. شما مردم و آقاي استاندار مي دانيد كه دولت با مشكلات، سختيها و در بسياري از اوقات با يك مبارزۀ سنگين با موانع گوناگون اين منابع را فراهم مي كند و در اختيار استان قرار مي دهد. جناب عالي، مديران استان و همكاران عزيز در دستگاههاي گوناگون تلاش بكنيد اين منابع به سرعت، بدون پيچ و خمهاي اداري، بدون تبعيض و پارتي بازي در اختيار جوانها قرار بگيرد.

اما جلسۀ دولت در كرمانشاه تصميمات مهمي براي اين استان خواهد گرفت. بگذاريد قبل از اينكه برخي از اين تصميمات را بگويم يك سؤال از شما بكنم. به من گفتند مردم عزيز از مدتها قبل و از صبح زود در استاديوم جمع شده اند شما از ساعت چند به اينجا آمديد؟ از ساعت نه؟ هشت؟ شش؟ لابد خسته شده ايد؟

[حضار: نه خير]

مطمئن باشم؟

[حضار: بله]

پس كي خسته است؟

[حضار: دشمن]

مي خواهم صدايتان را بشنوند كي خسته است؟

[حضار: دشمن]

گفتند امروز در كرمانشاه هوا خيلي سرد بود. شما سردتان شد؟

[حضار: نه خير]

مطمئن باشم؟

[حضار: بله]

كي سردش است؟

[حضار: دشمن]

كي بايد برود؟

[حضار: دشمن].

ان شاءالله دولت خادم شما در استان كرمانشاه تصميمات بسيار مهمي را براي آباداني استان و رفع نيازها خواهد گرفت. من به بعضي از اينها اشاره مي كنم، بقيه اش را از اخبار دولت خواهيد شنيد.

يكي از تصميمات مهم دولت ان شاءالله توسعۀ فرودگاه كرمانشاه و تصميم ديگر دولت افزايش ظرفيت نيروگاه كرمانشاه به دو برابر خواهد بود. تصميم ديگر دولت ان شاءالله توسعه، نوسازي و مدرن كردن پالايشگاه كرمانشاه به دو برابر ظرفيت خواهد بود.

يك خبر جديد هم برايتان دارم، مخصوص كرمانشاه. ان شاءالله با مشاركت ايران خودرو و وزارت رفاه و خود شما كارخانجات بزرگ خودروسازي و قطعه سازي در كرمانشاه [ايجاد خواهد شد.] اين براي اشتغال جوانان بود. اجازه بدهيد دو مورد ديگر را كه مربوط به جوانان است عرض كنم و ما بقي اش را از اخبار دولت بشنويد. ان شاءالله دانشگاهها به ويژه دانشگاه پزشكي براي جوانان غيور اين استان [توسعه خواهد يافت].

اما مورد آخر باز مربوط به جوانان [است]. اين استان، استان قهرمان خيز و پهلوان پرور است. ان شاءالله يك مجموعۀ بزرگ، مجهز و شايسته به نام دهكدۀ المپيك براي ورزش جوانان [احداث خواهد شد.] اجازه بدهيد بقيه اش را ديگر از اخبار دولت خواهيد شنيد.

من در پايان مي خواهم تشكر كنم. خيلي لطف كرديد تشريف آورديد بنده هم به نوبۀ خودم مي خواهم صميمانه از شما تشكر كنم. مردم غيور، عزيز و مهمان نواز كرمانشاه درياي انسانهاي پاك و مؤمن، آمديد فرزندان و خادمان خود را به خدمت و كار بيشتر تشويق كرديد. آمديد پرچم عزت كرمانشاه را بر بام قله هاي بلند نشانديد و آمديد موجب افتخار ملت ايران و يأس دشمنان شديد. مي خواهم چند دعا كنم.

اي خداي بزرگ اين مردم را بر قله هاي پيشرفت و عزت بنشان!

اي خداي بزرگ اي خداي مهربان؛ روز به روز بر عزت اين مردم بيفزا!

اي خداي بزرگ جوانان عزيز و بي نظير ما را حفظ كن؛ همۀ آرزوهاي خوب آنان را برآورده ساز؛ موانع پيشرفت آنان را برطرف كن!

كرمانشاه عزيز ما را آبادتر بساز!

كرمانشاه عزيز ما را همچنان پرچمدار فداكاري، ايثار و مقاومت بدار!

بدخواهان اين ملت را منكوب كن!

دشمنان بشريت را معدوم كن!

فرج امام زمانمان را برسان!

باران رحمتت را بر اين مردم ببار!

دلهاي اين مردم را متحدتر ساز!

عزيز، سربلند و پيروز باشيد



شناسه خبر: 5277  

- سفرهای استانی دور اول