مردم سمنان در استقبال گرم و صميمي از دكتر احمدي‌نژاد؛ رييس جمهوري عزيز به هُشتُن‌ كيهَ خوش اَميِچه
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 15:06

«رييس جمهوري عزيز به هُشتُن‌ كيهَ خوش‌اَمِيچه» جمله‌اي بود كه مردم سمنان با رساندن خود به خودروي حامل رييس جمهور با لهجه محلي به وي خوش‌آمد مي‌گفتند و از حضور دكتر احمدي‌نژاد در زادگاه خود اظهار خوشحالي مي‌كردند.

مردم سمنان در استقبال گرم و صميمي از دكتر احمدي‌نژاد؛

رييس جمهوري عزيز به هُشتُن‌ كيهَ خوش اَميِچه

«رييس جمهوري عزيز به هُشتُن‌ كيهَ خوش‌اَمِيچه» جمله‌اي بود كه مردم سمنان با رساندن خود به خودروي حامل رييس جمهور با لهجه محلي به وي خوش‌آمد مي‌گفتند و از حضور دكتر احمدي‌نژاد در زادگاه خود اظهار خوشحالي مي‌كردند.

شناسه خبر: 46869 - 

پنج‌شنبه 22 فروردين 1392 - 12:24

  -  زهرا لطفی

دكتر محمود احمدي‌نژاد پس از خروج از فرودگاه سمنان و در مسير حركت به سمت محل ديدار و سخنراني عمومي در حلقه گرم و صميمي هم‌استاني‌هاي خود قرار گرفت.

اقشار مختلف مردم سمنان اعم از پير و جوان و زن و مرد، فرزند برومند استان خود را به گرمي در بر گرفته و با شور و اشتياق وصف‌ناپذيري از حضور دكتر احمدي‌نژاد در زادگاه خود ابراز خوشحالي كرده و به وي خيرمقدم گفتند.

استقبال‌كنندگان كه عمدتاً خانوادگي و در حالي كه فرزندان نوزاد خود را در آغوش و در بالاي دوش خود گرفته بودند، با شعارهاي حماسي و انقلابي و در حالي كه تصاويري از مقام معظم رهبري و دكتر احمدي‌نژاد در دست داشتند رييس جمهور را تا محل سخنراني همراهي كردند.

انبوه جمعيت استقبال‌كننده به حدي بود كه خودروي حامل رييس جمهور در ازدحام جمعيت بارها به طور كامل از حركت باز ايستاد و به كندي مسير خود را طي مي‌كرد.

شناسه خبر: 46869  

- سفرهای استانی دور چهارم