- در پنجمين روز از دهه فجر و روز فناوري فضايي صورت گرفت بازديد دكتر احمدي نژاد از نمايشگاه دستاوردهاي فضايي كشور

رييس جمهور از نمايشگاه تازه ترين دستاوردها و فناوري هاي فضايي كشور در زمينه طراحي، ساخت و اعزام ماهواره به فضا كه به مناسبت روز فناوري فضايي در محل سالن اجلاس سران برگزار شده است، بازديد كرد.

در پنجمين روز از دهه فجر و روز فناوري فضايي صورت گرفت

بازديد دكتر احمدي نژاد از نمايشگاه دستاوردهاي فضايي كشور

رييس جمهور از نمايشگاه تازه ترين دستاوردها و فناوري هاي فضايي كشور در زمينه طراحي، ساخت و اعزام ماهواره به فضا كه به مناسبت روز فناوري فضايي در محل سالن اجلاس سران برگزار شده است، بازديد كرد.

شناسه خبر: 44858 - 

دوشنبه 16 بهمن 1391 - 10:55

  -  زهرا لطفی

قرار است در اين مراسم همچنين از مدل مهندسي ماهواره‌اي ناهيد و مدل توسعه‌اي ماهواره زهره رونمايي شود.

مدل مهندسي ماهواره مخابراتي ناهيد در پژوهشكده سامانه‌هاي ماهواره اي پژوهشگاه فضايي وابسته به سازمان فضايي ايران، با اهدافي از جمله طراحي، ساخت و آزمون مكانيزم بازشوندگي صفحات خورشيدي، طراحي، توسعه و آ‌زمون بخش مخابراتي ارسال و دريافت اطلاعات در باند KU و توسعه و اجراي پروژه‌هاي مشترك چند رشته‌اي در قالب تيم‌هاي تخصصي به منظور توسعه سيستم‌هاي پيشرفته فضايي ساخته‌ شده است.

مدل توسعه‌اي مهندسي ماهواره زهره نيز براي اولين بار در كشور، توسط متخصصان و محققان پژوهشكده سامانه‌هاي ماهواره در پژوهشگاه فضايي وابسته به سازمان فضايي ايران طراحي و ساخته شده است و اصلي‌ترين خروجي آن روند اوليه تجميع و يكپارچه سازي ماهواره مخابراتي است.

شناسه خبر: 44858  

- دیدارهای داخلی