- رييس جمهور درگذشت حاج محمدعلي اوحدي را تسليت گفت
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 04:14
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهور در پيامي درگذشت حاج محمدعلي اوحدي ابوالشهيد و استاد پيشکسوت قرآن کريم را تسليت گفت و براي بازماندگان معزز ايشان صبر و شكيبايي مسئلت كرد.

رييس جمهور درگذشت حاج محمدعلي اوحدي را تسليت گفت

دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهور در پيامي درگذشت حاج محمدعلي اوحدي ابوالشهيد و استاد پيشکسوت قرآن کريم را تسليت گفت و براي بازماندگان معزز ايشان صبر و شكيبايي مسئلت كرد.

شناسه خبر: 44554 - 

يکشنبه 1 بهمن 1391 - 20:12

  -  یوسف اسدی

متن اين پيام به شرح زير است:

«انا لله و انا اليه راجعون»

خبر درگذشت محمدعلي اوحدي ابوالشهيد و استاد پيشکسوت قرآن کريم موجب تاثر و تالم خاطر شد.

اين استاد بزرگوار و پدر شهيد والامقام در طول عمر خود براي ترويج دانش قرآن و فهم تعاليم آسماني زحمات زيادي متقبل شد و شاگردان زيادي در محضر ايشان تلمذ کردند.

درگذشت اين استاد بزرگ و پدر فداكار و ايثارگر را به ساحت مقدس حضرت ولي عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامي، جامعه قرآني کشور و خانواده محترم آن مرحوم و ملت بزرگ ايران اسلامي تسليت گفته و از خداي متعال براي آن مرحوم علو درجات و براي بازماندگان معزز صبر و شكيبايي مسالت مي نمايم.



محمود احمدي نژاد

شناسه خبر: 44554  

- پيامها و نامه ها