
دکتر احمدي نژاد در جمع خبرنگاران عنوان کرد:
خدمت به مردم وظيفه اصلي دولت است
رييس جمهور با تاکيد بر اينکه دولت با مردم رودربايستي و پنهان کاري ندارد، اظهار داشت: خدمت به مردم وظيفه اصلي دولت است.
دكتر محمود احمدي نژاد پيش از ظهر امروز (چهارشنبه) در پايان جلسه هيأت دولت با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر شايعاتي در خصوص بركناري معاون اول رييسجمهور و وزير كشور و تغيير و تحولات در دولت گفت: در اين خصوص هيچ تصميمي در دولت اتخاذ نشده و اگر هم قرار باشد تصميمي اتخاذ شود به اطلاع مردم خواهيم رساند.
رييس جمهور با بيان اينكه دولت با مردم رودربايستي و پنهان كاري ندارد، گفت: ما همه در خدمت مردم هستيم و اين وظيفه اصلي دولت است و بنده به عنوان مربي اين تيم در نهايت نفع تيم را خواستارم.
وي در پاسخ به سوالي درباره اينكه كميته فناوري مجلس حكم سرپرستي نيكزاد را غيرقانوني دانسته است، گفت: در اين خصوص اگر قانوني با رعايت همه مراحل تصويب شود، همه بايد آن را اجرا كنند، اما بايد توجه داشت كه اينگونه مسايل، مسايل مهم كشور نيست.
دكتر احمدي نژاد در خصوص بودجه سال آينده كشور نيز گفت: بودجه در معاونت و شوراهاي زيرمجموعه دولت به سرعت در حال طي کردن مراحل كاري بوده و در نهايت براي تصويب به دولت خواهد آمد.
رييس جمهور تصريح کرد: در تنظيم لايحه بودجه پيش از آنكه بخواهد در دولت مطرح شود، موارد به صورت جز به جز و با رعايت پيشبينيهاي درآمدي و هزينههاي آينده مورد بررسي قرار گرفته و جمعبندي نهايي آن در دولت است.
دكتر احمدي نژاد ادامه داد: در تنظيم لايحه بودجه سال آينده تلاش ميكنيم تا نياز به ارز نفتي در بودجه را يا به طور كامل قطع و يا آن را تا حدي به حداقل برسانيم كه نياز به آن جدي نباشد.