دکتر احمدي نژاد پيش از عزيمت به پاکستان تاکيد کرد: ضرورت هماهنگي و طراحي خط مشي مشترك اعضاي گروه D8 با توجه به تحولات جهاني
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 12:06
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس جمهور ضرورت هماهنگي و طراحي خط مشي مشترك اعضاي گروه D8 را با توجه به تحولات اخير جهاني مورد تاكيد قرار داد و اظهار اميدواري كرد: مذاكرات و همدلي هاي اعضاي گروه D8 موجب تصميمات اثر بخش و بزرگي در مناسبات جهاني باشد.

دکتر احمدي نژاد پيش از عزيمت به پاکستان تاکيد کرد:

ضرورت هماهنگي و طراحي خط مشي مشترك اعضاي گروه D8 با توجه به تحولات جهاني

رييس جمهور ضرورت هماهنگي و طراحي خط مشي مشترك اعضاي گروه D8 را با توجه به تحولات اخير جهاني مورد تاكيد قرار داد و اظهار اميدواري كرد: مذاكرات و همدلي هاي اعضاي گروه D8 موجب تصميمات اثر بخش و بزرگي در مناسبات جهاني باشد.

شناسه خبر: 43449 - 

چهارشنبه 1 آذر 1391 - 13:37

  -  فرهاد دمشقي

دكتر محمود احمدي نژاد ظهر امروز (چهارشنبه) پيش از عزيمت به پاكستان براي شركت در هشتمين اجلاس سران سازمان همكاري 8 كشور در حال توسعه (D8)، با تسليت ايام عزاي سرور و سالار شهيدان، حضرت امام حسين (ع) به ملت ايران و جامعه بشري اظهار اميدواري کرد مكتب رهايي بخش حسيني هر چه زودتر جهاني شده و ملت ها طعم حقيقت انساني و كمال و سعادت را بچشند.

رييس جمهور در ادامه در بيان اهداف سفر به پاكستان، تصريح کرد: در اين سفر كه با دعوت رسمي رييس جمهور پاكستان انجام مي شود، دو هدف را دنبال خواهيم كرد؛ هدف اول شركت دراجلاس گروه D8 متشكل از 8 كشور بزرگ مسلمان است كه از لحاظ اقتصادي، علمي و فرهنگي قدرتمند و تاثير گذار هستند.

دکتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: در اجلاس هاي قبلي گروه D8 تصميمات خوبي براي توسعه روابط و هماهنگي اعضاي گروه در عرصه بين المللي اتخاذ شده و در سالهاي اخير نيز رابطه اعضا به سرعت گسترش يافته است.

دکتر احمدي نژاد اظهار اميدواري كرد با توجه به تحولات عرصه بين المللي و نياز به هماهنگي هاي بيشتر خط مشي مشتركي در اجلاس D8 اتخاذ شود تا اعضا با گفتگو و همدلي بيشتر تصميمات اثر بخشي را در مناسبات جهاني بگيرند.

رييس جمهور ديدار و مذاكره با مسئولان پاكستان را از ديگر اهداف اين سفر عنوان كرد با اشاره به روابط بسيار عميق و گسترده ايران و پاكستان گفت: دو کشور در حقيقت در يك حوزه فرهنگي قرار داشته و داراي اعتقادات و نگاه مشتركي هستند.

وي با بيان اينکه امروز جمهوري اسلامي ايران و پاکستان مصمم هستند كه از حداكثر ظرفيت ها براي گسترش روابط و توسعه مناسبات استفاده كنند، خاطر نشان كرد: احداث خط لوله گاز، مبادلات تجاري و سرمايه گذاري مشترك از جمله مواردي است که در ديدار با مسئولان پاکستان در مورد آنها بحث و گفتگو خواهيم کرد كه اميدوارم موجب انجام توافقات بسيار خوبي براي ايجاد جهش در روابط تهران - اسلام آباد شود.





شناسه خبر: 43449  

- سفرهای خارجی