سعيدلو در ديدار معاون نخست وزير و وزير آشتي ملي سوريه: جنايات اخير رژيم صهيونيستي نشانه شكست در برابر مقاومت ملت هاي منطقه است
جمعه 24 آذر 1391 - 09:12
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

معاون امور بين الملل رييس جمهور با محكوم كردن جنايات وحشيانه اخير رژيم صهيونيستي در غزه تاكيد كرد: كشتار زنان و كودكان بي دفاع غزه از سوي رژيم جعلي صهيونيستي، نشانه شكست آنها در برابر مقاومت ملت هاي منطقه از جمله فلسطين و سوريه است.

سعيدلو در ديدار معاون نخست وزير و وزير آشتي ملي سوريه:

جنايات اخير رژيم صهيونيستي نشانه شكست در برابر مقاومت ملت هاي منطقه است

معاون امور بين الملل رييس جمهور با محكوم كردن جنايات وحشيانه اخير رژيم صهيونيستي در غزه تاكيد كرد: كشتار زنان و كودكان بي دفاع غزه از سوي رژيم جعلي صهيونيستي، نشانه شكست آنها در برابر مقاومت ملت هاي منطقه از جمله فلسطين و سوريه است.

شناسه خبر: 43435 - 

سه‌شنبه 30 آبان 1391 - 12:54

  -  حمیدرضا خوئینی‌ها

علي سعيدلو رييس ستاد توسعه و بازسازي سوريه در ديدار قدير جميل معاون نخست وزير و علي حيدر وزير آشتي ملي سوريه با بيان اينكه رژيم رو به اضمحلال صهيونيستي با كشتن زنان و كودكان بي دفاع به دنبال آن است تا خود را از سراشيبي سقوط نجات دهد، گفت: امروز ملت هاي مسلمان، آزاده و عدالت طلب بايد با ايجاد امت واحد اسلامي در برابر اين جنايات ددمنشانه رژيم صهيونيستي بايستند و اجازه چنين جناياتي را به اين رژيم جعلي ندهند.

وي با اشاره به آنچه اين روزها در غزه مي گذرد، افزود: گرگ صفت هاي صهيونيست اين روزها ملتي مقاوم را تحت فشار قرار دادند و اگر امت واحد اسلامي شكل گرفته بود، رژيم صهيونيستي به خود اجازه نمي داد تا دوستان مارا قتل عام كنند.

معاون رييس جمهور در ادامه به روابط صميمي و ديرينه جمهوري اسلامي ايران و جمهوري عربي سوريه اشاره كرد و بيان داشت: ‌دوكشور در حال حاضر روابط سياسي و اقتصادي خيلي خوبي با يكديگر دارند و بايد در شرايط فعلي تلاش شود تا سطح اين همكاري ها افزايش يابد.

رييس ستاد توسعه و بازسازي سوريه همچنين گفت: امروز جمهوري اسلامي ايران اين آمادگي را دارد تا پيشرفت هاي خود در بخش هاي مختلف از جمله علمي و زير ساختي را در اختيار كشور دوست و برادر خود سوريه قرار دهد چرا كه ايران پيشرفت سوريه را پيشرفت خود مي داند.

سعيدلو با بيان اينكه آينده و سرنوشت سوريه تنها بايد توسط مردم آن تعيين شود، تاكيد كرد: قطعا ارسال سلاح به سوريه مردود است.

قدير جميل معاون نخست وزير سوريه نيز در اين ديدار ضمن تشكر از حمايت هاي جمهوري اسلامي ايران از دولت و ملت سوريه گفت: ايران تنها كشوري است كه طي سالهاي گذشته و تا به امروز همواره كنار ملت و دولت سوريه ايستاده است.

وي همچنين ضمن تحليل شرايط فعلي كشورش اظهار داشت: در حال حاضر دولت سوريه در صدد آن است تا اقتصاد خود را همچون سياستش مقاومتي ببندد، تا تحت فشار دشمنان زانو خم نكند.

قدير جميل در ادامه به فشارهاي وارده از سوي كشورهاي غربي و برخي كشورهاي عربي به دولت سوريه اشاره كرد و گفت: برخي كشورها با ارسال سلاح به مخالفين در صدد آن هستند تا ناآرامي هادر سوريه افزايش پيدا كند، اين در حالي است كه مردم سوريه همراه دولت به دنبال آرامش در كشور خود هستند.

در اين ديدار همچنين علي حيدر وزير آشتي سوريه نيز گزارشي از اوضاع اين كشور و نشست مخالفان و موافقان سوريه ارائه كرد.

شناسه خبر: 43435  

- دیدارهای خارجی