
در حاشيه اولين اجلاس سران مجمع گفتگوي همكاري آسيا صورت گرفت؛
ديدار دكتر احمدي نژاد و رييس جمهور سريلانكا
روساي جمهور ايران و سريلانكا در خصوص گسترش روابط و مناسبات دوجانبه بحث و تبادل نظر كردند.
دكتر محمود احمدينژاد ظهر امروز (چهارشنبه) به وقت محلي در حاشيه اولين اجلاس سران مجمع گفتگوي همكاري آسيا، در ديدار ماهينا رجا پاكسا، رييسجمهور سريلانكا با بيان اينكه برقراري صلح و آرامش در جهان مايه خوشحالي و خرسندي همه انسانها ميشود، گفت: مستكبران براي تداوم حاكميت و سلطه خود بر جهان به دنبال ايجاد درگيري و اختلاف بين ملتها هستند.
رييس جمهور تصريح كرد: اگر همه قدرتمندان بخواهند از ابزاري كه در اختيار دارند، عليه ديگران استفاده كنند، ديگر اثري از آرامش و امنيت در جهان باقي نخواهد ماند.
رييسجمهور سريلانكا نيز در اين ديدار با تأكيد بر عزم كشورش براي گسترش روابط با جمهوري اسلامي ايران، خواستار رفع برخي از موانع و مشكلات در مسير توسعه همكاريهاي دو كشور در زمينههاي مختلف بويژه در حوزه انرژي شد.
روساي جمهور دو كشور همچنين بر لزوم تداوم گفتگوها و مراودات مسئولين ايران و سريلانكا در جهت توسعه و تقويت روابط تأكيد كردند.