
دکتر احمدي نژاد در مراسم اهتزاز بزرگترين پرچم جمهوري اسلامي ايران:
امروز جهان به شدت نيازمند فرهنگ امام و شهيدان است
رييس جمهور با بيان اينکه امروز جهان به شدت به فرهنگ امام راحل و شهيدان نيازمند بوده و محتاج آرمان، مكتب و فرهنگي است كه در باطن پرچم جمهوري اسلامي وجود دارد، اظهار داشت: امروز ماموريت بزرگ ملت ايران آن است كه اين ارزشها را در اين سرزمين نوراني مستقر و آنها را تبيين و تدوين کرده و براي بشريت تشنه امروز زنده كند.
دکتر محمود احمدينژاد عصر امروز (جمعه) در مراسم اهتزاز بزرگترين و بلندترين پرچم مقدس جمهوري اسلامي ايران كه در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، ضمن تبريک ايام دفاع مقدس به ملت ايران و جامعه بشري و قدرداني از شهردار تهران و مجموعه شهرداري و همچنين بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس، اظهار داشت: پرچم يك نشانه و علامت است که اولاً نشانه عوامل به هم پيوستگي و وحدت ملي يك كشور محسوب شده و ثانياً فرهنگ، مطالبات و آرمانهاي يك ملت و نگاه آنان به روابط اجتماعي در عرصه بين الملل را نشان ميدهد.
رييسجمهور ارزشها و آرمانها را از عوامل وحدت ملت بزرگ ايران و پرچم جمهوري اسلامي دانست و تصريح کرد: شايد بتوان قاطعانه بيان کرد كه پرچم جمهوري اسلامي ايران، يگانه پرچم توحيد است.
دکتر احمدي نژاد با اشاره به اينکه تاريخ ملت ايران سرشار از مجاهدتها براي اهتزاز پرچم توحيد و استقرار عدالت در جهان است، گفت: احترام به پرچم واجب و لازم است چراکه پرچم علامتي مقدس براي ملتها، بويژه در جمهوري اسلامي که نشانه و فرياد توحيد است، قرار دارد.
رييس جمهور با تاكيد بر اينكه بايد حرمت پرچم نگه داشته شود، خاطرنشان كرد: رعايت حرمت پرچم بايد در دو سطح انجام شود که سطح اول احترام قابل لمس و فيزيكي است؛ پرچم هيچ ملتي نبايد به زمين افتاده و زير پا بماند، بلکه بايد به پاکترين و زيباترين شكل آراسته و به اهتزاز درآيد چرا که پرچم علامت موجوديت و هويت يک ملت بوده است.
رييس جمهور ادامه داد: احترام به پرچم مي بايست در رفتار آحاد ملت ايران نهادينه شود.
دکتر احمدي نژاد حفظ حقيقت پرچم را به عنوان سطح ديگر احترام به آن توصيف و تصريح کرد: ممكن است پرچم ملتي در ظاهر در اهتزاز بوده و محترم شمرده شود، اما در حقيقت اينگونه نباشد؛ اهتزار حقيقي پرچم توحيد زماني صورت مي گيرد كه آحاد، سردمداران و بزرگان جامعه به اصل توحيد، آرمانها، ارزشها و لوازم استقرار توحيد و عدالت پايبند باشند.
رييس جمهورافزود: ممكن است كشوري به نام اسلامي شناخته شود و جاي جاي آن پر از نشانههاي اسلام باشد، اما کمترين آثار از حقيقت اسلامي را در متن زندگي مردم مشاهده كنيم.
دکتر احمدينژاد با بيان اينکه هنگامي که ما در اين سرزمين پرچم توحيد را برافراشته مي كنيم، يعني تمام اعمال خود را بايد فقط و فقط براي خدا انجام دهيم، اظهار داشت: يك موحد كاري جز براي خدا انجام نمي دهد و بايد توحيد در زندگي تك تك ما شعله ور شده و خود را نشان دهد.
رييس جمهور با اشاره به اينکه اگر مي خواهيم پرچم ما هميشه در اهتزاز باشد، بايد عدالت را در اين سرزمين مستقر كنيم، گفت: اجراي عدالت، تفسير عملي ايمان به توحيد است و اگر بخواهيم پرچم ما هميشه برافراشته باقي بماند، بايد پاکي، محبت ، عدالت و ايستادگي در برابر ظلم، تبعيض و قلدري هاي منطقه اي و بين المللي را در اين سرزمين نهادينه و راه شهيدان، امام شهيدان و آرمانهاي آنان را در لحظه لحظه زندگي خود اجرا كنيم.
رييس جمهور در پايان تصريح کرد: مناسب است كه در هفته دفاع مقدس با امام راحل، شهيدان و امام عصر(عج) ميثاق ببنديم كه راه و هدف آنها را تا آخر ادامه دهيم و اين رمز ماندگاري است.