
رحيمي در مراسم افتتاح بيش از 10000 واحد مسکن مهر در استان تهران؛
اجراي طرح مسکن مهر باعث بسته شدن دست دلالان و سود جويان شد
معاون اول رييس جمهور با بيان اينکه سودجويان با بالان بردن روزانه قيمت مسکن سعي داشتند شرايطي ايجاد کنند تا بسياري از اقشار جامعه خواب مسکن دار شدن را نبينند گفت: اجراي طرح مسکن مهر باعث بسته شدن دست دلالان و سودجويان شد.
محمد رضا رحيمي صبح امروز شنبه در مراسم افتتاح همزمان 10122 مسکن مهر در سراسر استان تهران که در مجتمع نگين مهر منطقه ضيا آباد اسلامشهر برگزار شد، اظهار داشت: اجراي طرح مسکن مهر انقلابي در کشور بود که دکتر احمدي نژاد در عرصه ساخت مسکن به راه انداخت و به واسطه آن بيش از 4110000 واحد مسکوني در شهرها و روستاهاي کشور ساخته و تحويل مردم خواهد شد.
معاون اول رييس جمهور با بيان اينکه اين انقلاب و شيريني خانه دار شدن هرگز از حافظه و ذائقه ملت ايران فراموش نخواهد شد افزود: به واسطه اجراي طرح مسکن مهر درهاي رحمت الهي گشوده شد و تعداد قابل توجهي از مردم کشورمان که براي تهيه مسکن مشکلات زيادي داشتند صاحب خانه شدند.
محمد رضا رحيمي اظهار داشت: همه کساني که در طرح مسکن مهر ثبت نام کردند يا واحدهاي مسکوني خود را تحويل گرفتند و يا در آينده اي نزديک صاحب خانه خواهند شد.
معاون اول رييس جمهور تصريح کرد: اميدوارم اين نهضت در دولتهاي آينده نيز دنبال شود تا همه ايرانيان از نعمت مسکن برخوردار شوند.
محمد رضا رحيمي در پايان سخنان خود با اعلام خبر به بهره برداري رسيدن قريب الوقوع بيمارستانهاي جديد و ساير امکانات رفاهي در منطقه اسلامشهر و در نزديکي واحدهاي مسکن مهر احداث شده از برخورداري ساکنان اسلامشهر در ماههاي آينده يا نهايتاً اوايل سال آينده از مترو خبر داد.