
رييسجمهور در ديدار نخستوزير سوريه:
جنبش عدم تعهد ظرفيت بينظيري براي دفاع از حقوق ملتهاي عضو است
رييسجمهور با بيان اينكه جنبش عدم تعهد فرصت مناسبي براي دفاع از حقوق ملتهاي عضو است، گفت: جنبش عدم تعهد و اجلاس شانزدهم آن در تهران فرصت خوبي را نصيب اعضاء كرد تا از ظرفيتهاي اين جنبش در مسير تلاش براي تحقق اهداف انساني استفاده كنند.
دكتر محمود احمدينژاد شامگاه (جمعه) در حاشيه آخرين روز از شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد در ديدار نادر وائلالحلقي نخستوزير سوريه، حضور نمايندگان اين كشور در اجلاس را در پيگيري اهداف و موفقيت آن بسيار مؤثر ارزيابي كرد و اظهار داشت: در جريان تدوين اسناد نهايي شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد توافقات بسيار سازنده و مفيدي صورت گرفته كه بخشي از عصبانيت و ناراحتي بدخواهان ملتهاي عضو جنبش ناشي از همين توافقات ميباشد.
رييس جمهور با تاكيد بر لزوم رعايت حقوق مردم تصريح كرد: خشونتها بايد هر چه سريعتر متوقف شود. هيچ كس حق ندارد تشويق به خشونت كند چرا كه اين راه حل مناسبي براي حل مسايل نيست.
دكتر احمدينژاد خاطر نشان كرد: مسايل بايد از طريق گفتگو و تفاهم حل شود.
نادر وائلالحلقي نخستوزير سوريه نيز در اين ديدار با تبريك به رييسجمهور كشورمان به مناسبت برعهده گرفتن رياست جنبش عدم تعهد اظهار داشت: سطح شركتكنندگان در اجلاس و نحوه برگزاري آن بسيار عالي بود و لازم است از حسن مديريت جلسات از سوي جنابعالي، نظم حاكم بر اجلاس و ميهماننوازي دولت ايران سپاسگزاري كنم.
نادر وائلالحلقي گفت: سوريه نتايج اجلاس شانزدهم جنبش عدم تعهد را با اميدواري دنبال ميكند و يقين دارد، اين نتايج در آينده تحولات سوريه مؤثر خواهد بود.
وي هدف تحولات اين كشور را تضعيف و در نهايت شكستن محور مقاومت عنوان كرد و گفت: وقايع سوريه در قالب طرح ايجاد خاورميانه بزرگ سازماندهي شده است، اما شكست اين طرح از قبل آشكار و عيان ميباشد.
نخستوزير سوريه تصريح كرد: يقيناً روند اصلاحات در سوريه ادامه خواهد يافت و دولت فاصلهاي با مهار ناآراميها ندارد.