- تاکيد معاون اول رييس جمهور بر گسترش روابط ايران و لسوتو
چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 03:35
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

معاون اول رييس جمهور با اشاره به نگاه ويژه جمهوري اسلامي ايران به کشورهاي آفريقايي، بر لزوم گسترش هرچه بيشتر روابط ايران و لسوتو تاکيد کرد.

تاکيد معاون اول رييس جمهور بر گسترش روابط ايران و لسوتو

معاون اول رييس جمهور با اشاره به نگاه ويژه جمهوري اسلامي ايران به کشورهاي آفريقايي، بر لزوم گسترش هرچه بيشتر روابط ايران و لسوتو تاکيد کرد.

شناسه خبر: 41311 - 

جمعه 10 شهريور 1391 - 18:46

  -  سید امیرحسین صفی زاده

محمدرضا رحيمي عصر امروز (جمعه) در حاشيه آخرين روز از شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد، در ديدار «موتو جوا متسينگ» معاون نخست وزير لسوتو با بيان اينکه مردم دنيا در حال تحول هستند و آگاهي هاي آنان رو به افزايش است گفت: امروز ملتها وضعيت موجود را نمي پسندند و از شرايط کنوني جهان ناراضي هستند.

معان اول رييس جمهور تصريح کرد: بيشتر ثروت جهان در دست صهيونيست ها است و با استفاده از رسانه هاي تحت اختيار خود، هرآنچه که مي خواهند را به خورد ملتها مي دهند.

رحيمي با بيان اينکه قرنها است حقوق ملتهاي آفريقايي توسط قدرتهاي ظالم و زياده خواه پايمال شده، اظهار داشت: قدرتهاي بزرگ با برتري طلبي حقوق ملتها را ضايع کرده و مانع از رشد و پيشرفت ملتهاي آفريقايي شده اند.

وي با تاکيد بر اينکه بايد از ظلم و ستم قدرتهاي سلطه گر جلوگيري شود اظهار اميدواري کرد با گسترش همکاري هاي کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد و بکارگيري ظرفيت هاي اين جنبش، گام هاي بلندي در جهت مقابله با ظلم و گسترش عدالت در سطح جهان برداشته شود.

«موتو جوا متسينگ» معاون نخست وزير لسوتو نيز در اين ديدار از بيانات مقام معظم رهبري در افتتاحيه اجلاس قدرداني و نحوه برگزاري اجلاس تهران را موفقيت آميز و ثمر بخش توصيف کرد.

معاون نخست وزير لسوتو همچنين ضمن ابراز همدردي با خانواده هاي شهداي هسته اي کشورمان، تصريح کرد: لسوتو اينگونه اقدامات را به شديدترين شکل ممکن محکوم مي کند و تاسف خود را از تحريم هاي غيرقانوني عليه ملت ايران ابراز مي دارد.

وي همچنين با بيان اينکه لسوتو استفاده از انرژي صلح آميز هسته اي را حق ملت ايران مي داند گفت: سياست جمهوري اسلامي ايران استفاده از انرژي صلح آميز هسته اي براي همه و استفاده از تسليحات هسته اي براي هيچکس سياستي درست و به نفع ملتهاي جهان است.


شناسه خبر: 41311  

- دیدارهای خارجی