- در اجتماع باشکوه ايراني هاي مقيم امارات دکتر احمدي نژاد پيشرفت ايران در زمينه هاي مختلف متعلق به ملت هاي منطقه است
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 16:31
آلبوم‌های مرتبط
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رييس جمهوري اسلامي ايران تصريح کرد: ايرانيان ساکن امارات حلقه پيوند بسيار مستحکم بين دو کشور دوست و برادر هستند و امروز پيشرفت ايران پيشرفت امارات و موفقيت هاي امارات موفقيت ايران است.

در اجتماع باشکوه ايراني هاي مقيم امارات دکتر احمدي نژاد پيشرفت ايران در زمينه هاي مختلف متعلق به ملت هاي منطقه است

رييس جمهوري اسلامي ايران تصريح کرد: ايرانيان ساکن امارات حلقه پيوند بسيار مستحکم بين دو کشور دوست و برادر هستند و امروز پيشرفت ايران پيشرفت امارات و موفقيت هاي امارات موفقيت ايران است.

شناسه خبر: 4084 - 

دوشنبه 24 ارديبهشت 1386 - 11:19

دکتر محمود احمدي نژاد باحضور در اجتماع باشکوه ايراني هاي مقيم دبي در باشگاه ايرانيان که يکشنبه شب انجام شد؛ جامعه ايرانيان ساکن امارات را يکي از بهترين جوامع ايراني در تمام جهان و نماد اخلاق و قانون پذيري دانست وگفت: خوشبختانه باتوجه به ديدگاه هاي مشترک و اراده مسوولان دوکشور، روابط جمهوري اسلامي ايران و امارات متحده عربي هر روز بهتر و گسترده تر مي شود.

رييس جمهور بابيان اينکه ملت ايران هرجا بوده پرچم دار اخلاق، ادب و قانون پذيري بوده است، خاطرنشان کرد: هر ايراني در هر جاي عالم سفير و نماينده فرهنگ و تمدن ملت ايران است و بايد پاسدار نام ايران و اين تمدن باشد،.

دکتر احمدي نژاد با اشاره به پيشرفت هاي ملت ايران در زمينه‌هاي مختلف علمي، صنعتي، پزشكي و فني تاكيد كرد: ايران پيشرفت خود را ابزاري براي تحميل بر ديگران قرار نخواهد داد و ما پيشرفت و توسعه خود را پيشرفت و توسعه همه ملت هاي منطقه مي‌دانيم.

رييس جمهور بابيان اينکه قدرت هاي فاسد مي‌خواهند دانش وفن آوري را هم در تسلط خود داشته باشند و مخالفت آنها با توسعه و پيشرفت علمي ملت ها ازجمله پيشرفت هسته‌اي ملت ايران نيز به همين دليل است، تصريح کرد: دشمنان بايد بدانند ملت ايران ملتي صلح طلب و خواهان صلح وآرامش براي همه ملتها است و به حقوق هيچ ملتي تجاوز نكرده و نخواهد كرد اما درهرجاي عالم بر روي حقوق خود مي‌ايستد و يك قدم عقب نشيني نخواهد كرد.

دکتر احمدي نژاد همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه تمام مشكلات پيش روي بشريت ناشي از خودخواهي و زورگويي برخي از انسان ها و حكومت هاي فاسد و ناصالح است گفت: تنها راه نجات بشر بازگشت به مسير انبياي الهي است.

رييس جمهور با اشاره به وضعيت امروز جهان به ويژه كشورهايي همچون عراق، فلسطين، افغانستان و لبنان و كشتار مردم بي دفاع اين كشورها؛ ناامني و ويراني اين كشورها را نتيجه خودخواهي و سلطه جويي قدرت هاي زورگو دانست و افزود: قدرتهاي فاسد و زورگو دنبال تسلط بر منابع ملتها هستند و در اين راستا با شعار دروغين حمايت از يهوديان آسيب ديده از جنگ دوم جهاني، صهيونيست هاي غاصب را برملت فلسطين حاكم كرده‌اند كه حاصل آن آوارگي ميليون ها فلسطيني مظلوم است.

دکتر احمدي نژاد در ادامه تصريح کرد: دشمنان به دنبال ايجاد تفرقه بين ملتهاي منطقه هستند و مي‌خواهند با فتنه‌گري و ايجاد رخنه و شكاف دربين ملتها بر ثروتهاي منطقه ما مسلط شوند.

رييس جمهور افزود: ملتهاي حوزه خليج فارس دوست و برادر هستند و ارزش ها، فرهنگ و تاريخ مشترك دارند، صدها سال دركنار يكديگر باصلح و آرامش زندگي كرده‌اند اما از روزي كه پاي قدرت هاي فاسد و زورگو در منطقه بازشده ناامني، جنگ و خون ريزي بر منطقه حاكم شده است.

دکتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه ملت هاي منطقه بيش از اين زورگويي هاي اين قدرت ها را تحمل نخواهند كرد گفت: دوران فتنه گري شما به پايان رسيده و تسلط شما برمنطقه خليج فارس به اتمام رسيده است و امروز دولت هاي منطقه با همدلي و اتحاد فضا را به جايي خواهند رساند كه شما مجبور به ترك منطقه شويد.

رييس جمهور خطاب به دشمنان و قدرتهاي زورگو گفت: به شما نصيحت مي‌كنم هرچه زودتر بساط خود را جمع كنيد و ازمنطقه ما بيرون برويد زيرا اين به نفع شما است و ملت هاي منطقه خودشان مي‌توانند امنيت منطقه خود را تامين كنند.

دکتر احمدي نژاد همچنين در پايان سخنان خود از ايرانيان مقيم امارات خواست با توجه به روابط خوب دو كشور ايران و امارات، براي هرچه مستحكم‌تر و عميق تر شدن اين روابط تلاش كنند.

رييس جمهور لزوم توجه به وضعيت ايرانيان مقيم خارج از کشور از جمله ايراني هاي مقيم امارات را ضروري دانست و گفت: كميته‌اي ويژه با حضور برخي مقامات دولت و نمايندگان جمهوري اسلامي ايران در امارات براي حل مشكلات ايرانيان مقيم اين كشور تشکيل خواهد شد.

پيش از سخنان دکتر احمدي نژاد و در ابتداي اين مراسم باشکوه، حجت الاسلام و المسلمين شاهچراغي نماينده ولي فقيه و دکتر آصفي سفير جمهوري اسلامي ايران در امارات متحده عربي در سخناني گزارشي از وضع ايرانيان مقيم اين کشور ارايه و سفر رييس جمهوري اسلامي ايران را زمينه ساز تحولي عظيم و مثبت در اوضاع ايرانيان مقيم عنوان کردند.

شناسه خبر: 4084  

- سفرهای خارجی