- حاشيه هاي ديدار دكتر احمدي نژاد با خبرنگاران
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 12:01
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

ديدار دكتر محمود احمدي‌نژاد با خبرنگاران و اصحاب رسانه در آخرين سال دولت دهم حاشيه‌هايي از سوي رييس‌جمهور و ميهمانان وي داشت.

حاشيه هاي ديدار دكتر احمدي نژاد با خبرنگاران

ديدار دكتر محمود احمدي‌نژاد با خبرنگاران و اصحاب رسانه در آخرين سال دولت دهم حاشيه‌هايي از سوي رييس‌جمهور و ميهمانان وي داشت.

شناسه خبر: 40303 - 

سه‌شنبه 17 مرداد 1391 - 19:55

  -  وحید عسگری

رييس‌جمهور كه دقايقي پس از استقرار خبرنگاران در صحن مجلس قديم به همراه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي وارد اين سالن شد، در بدو ورود در محل يادمان گراميداشت شهداي عرصه خبر، ايستاده و فاتحه‌اي براي شادي روح آنان قرائت كرد.

حاضرين در سالن با شعار صلّ علي محمد ياور رهبر آمد به دكتر احمدي‌نژاد خوش‌آمد، گفتند.

در روزي كه به پاس تجليل از زحمات و تلاش‌هاي اصحاب رسانه به نام روز خبرنگار نام‌گذاري شده است نيز عكاس‌ها به شدت مشغول فعاليت و تردد از سويي به سوي ديگر صحن مجلس قديم و بالا و پايين شدن در طبقات اول و دوم آن هستند و خبرنگار و تصويربردار شبكه خبر جمهوري اسلامي ايران نيز پس از پخش سرود ملي و قرائت قرآن و در حين سخنان ميهمانان در حال مصاحبه با برخي از حضار هستند.

اسماعيل شفيعي سروستاني به عنوان خبرنگار پيشكسوت، آمنه سادات ذبيح‌پور از باشگاه خبرنگاران جوان، عادل علي‌بازي خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران، مهدي پورصفا خبرنگار خبرگزاري فارس، سينا علي‌محمدي از روزنامه جام‌جم، عبدالمطهر محمدخاني از خبرگزاري مهر، پريسا مهرآفر خبرنگار شبكه خبر و حامد فتاحي به عنوان نماينده فعالان فضاي مجازي سخنراناني بودند كه از جمع ميهمانان اين جلسه فرصت ارائه ديدگاه‌ها و نظراتشان در حضور رييس‌جمهور را يافتند.

علي بازي خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران (ايرنا) با اشاره به آيين‌نامه پرداخت وام خريد مسكن به خبرنگاران از عدم تخصيص اين وام به خبرنگاران مجرد گلايه كرده و گفت: اگر اين وام به خبرنگاران مجرد نيز پرداخت شود آنان قول و تعهد محضري مي‌دهند كه در اولين فرصت متاهل شوند.

وي همچنين با گلايه از تنگ‌نظري‌ها و عدم تحمل انتقادات نزد برخي مسئولان و ساير قوا به اخراج خود از جلسه سخنگوي يكي از ارگان‌هاي كشور اشاره كرد و اظهار داشت: در حالي كه هر فرد و رسانه‌اي به خود اجازه مي‌دهد هر آنچه به ذهنش مي‌رسد درباره رييس‌جمهور و دولت منتشر كند، فضايي ايجاد شده كه هيچ‌كس جرأت انتقاد از دستگاه‌هاي ديگر و بويژه قوه قضائيه را ندارد و از رييس‌جمهور به عنوان مجري قانون اساسي استدعا دارم اجازه ندهد فضاي رسانه‌اي كشور پژمرده‌تر از آنچه هست بشود.

پورصفا خبرنگار، خبرگزاري فارس نيز رويارويي نظام استكبار با كشورمان را جنگي تمام عيار توصيف كرد كه با سلاح خبر و جريان اطلاع‌رساني در جريان است و تأكيد كرد: دولت و رسانه‌ها بايد در اين جنگ پشتيبان يكديگر باشند تا گرگ‌هايي كه دندان‌هاي خود را به نشانه تهديد به جمهوري اسلامي مي‌نمايانند از كرده خود پشيمان شوند.

پريسا مهرآفر خبرنگار شبكه خبر نيز با نقل خاطراتي از دوران كودكي خود به علاقه شديد خود براي خبرچيني اشاره و تصريح كرد: حتي سرزنش‌ها و كتك‌هاي مادرم هيچ‌گاه نتوانست عطش خبرچيني را در من فروبنشاند و چه جنجال‌ها و دعواهايي كه بر اثر همين خبرچيني‌هاي من در ميان اقوام بپا نشد.

فتاحي نماينده فعالان فضاي مجازي نيز به بازداشت و صدور احكام بازداشت براي آن دسته از فعالان عرصه فضاي مجازي كه به حمايت از دكتر احمدي‌نژاد و دولت شناخته مي‌شوند، در برابر گشاده‌دستي قوه قضائيه در قبال برخي ديگر از آقازاده‌ها كه با گذشت چندين ماه از تأخير در اجراي احكام قطعي قضايي آنان آزادانه از كشور خارج مي‌شوند، اشاره كرد و گفت: اگر ادبياتي كه برخي افراد درباره دكتر احمدي‌نژاد بكار مي‌برند در مواجهه با روساي ساير قوا كه پشتوانه راي 25 ميليوني ملت را هم ندارند، بكار برده شود، آيا باز هم شاهد هيچ واكنشي نخواهيم بود؟!

دكتر احمدي‌نژاد نيز در كنار سخنان رسمي و معمول خود حاشيه‌هايي زد كه معرفي كردن مردوخي خبرنگار پيشكسوت كشورمان به عنوان «برند» جلسات خبري مسئولان يكي از آنها بود.

رييس‌جمهور در بخشي از سخنان خود با اشاره به گلايه‌اي كه نزد يكي از مسئولان عالي نظام درباره موج تخريب‌هاي ناجوانمردانه عليه دولت مطرح كرده بود، اظهار داشت: به ايشان گفتم اجازه بدهيد بنده با روش احمدي‌نژادي كه البته صرفاً مختص به بنده نيست و يك روش زنده و شناخته شده در دنيا است جواب تخريب‌كنندگان را بدهم.

دكتر احمدي‌نژاد وقتي در حين سخنان خود با اظهارات برخي خبرنگاران درباره بازگرداندن خواهر و برادري كه احكام محكوميت آنها صادر شده و از كشور خارج شده‌اند، خاطر نشان كرد: نبايد انجام همه كارهاي دنيا را از من مطالبه كنيد.

وي همچنين در پاسخ به گلايه‌هاي مكرر برخي خبرنگاران از برخوردهاي تند دستگاه قضا با فعالان رسانه‌اي و عرصه فضاي مجازي تأكيد كرد: شما بايد پاي حق بايستيد، قدري تأمل كنيد و بايد بدانيد كه ايستادن پاي حق سيلي خوردن هم دارد؛ اجراي عدالت به اين راحتي‌ها هم نيست.

رييس‌جمهور ادامه داد: پيش از انقلاب اسلامي باور قطعي بنده اين بود كه با پيروزي انقلاب عمل صالح آسان خواهد شد؛ اما كمتر از سه ماه بعد از پيروزي انقلاب اين باور من در هم شكست و متوجه شدم كه انجام عمل صالح بسيار سخت‌ است.

رييس جمهور در بخشي از اظهارات خود با بيان اينكه همه رسانه ها نزد دولت محترم هستند، گفت: از نظر دولت چه روزنامه ايران كه به ظاهر متعلق به دولت است و نه يك ريال از دولت پول مي گيرد و نه دولت به او مي گويد كه چه بنويسد و چه ننويسد با خبرگزاري مهر كه مستقل است اما بودجه اش را از دولت مي گيرد، يكي هستند.

دكتر احمدي نژاد همچنين در بخش ديگري از سخنان خود، در پاسخ به انتقاد نماينده اين خبرگزاري از نبود عدالت رسانه اي خاطرنشان كرد: شما مصاديق آن را به بنده ارائه دهيد، حتما پيگيري خواهم كرد؛ البته نگران نباشيد بودجه شما را هم همچنان تامين خواهيم كرد.

دكتر احمدي‌نژاد در پاسخ به درخواست‌هاي مكرر حاضران براي تسهيل شرايط دريافت وام مسكن خبرنگاران از وزير ارشاد خواست تا محدوديت‌ها براي دريافت وام از سوي خبرنگاران مرتفع شود و اظهار داشت:‌ دولت هيچ‌گونه محدوديتي براي مسكن خبرنگاران قائل نيست و حتي خودمان هم حاضر هستيم بياييم با افتخار كارگري كنيم و براي خبرنگاران خانه بسازيم. رييس جمهور همچنين در واكنش به تكرار اظهارات خبرنگاران مجرد براي استفاده از اين تسهيلات با خنده گفت: مگر مي شود به افراد مجرد خانه داد؟ انسان اگر در خانه تنها باشد، دق مي كند.

وي گفت: كار خبرنگاران سخت و فشرده است و امروز كه روز خود آنهاست نيز مي‌بينيم كه خبرنگاران و عكاسان سخت مشغول كار در همين جلسه هستند.

رييس‌جمهور در پايان سخنان خود با اشاره به خاطرات خبرنگار شبكه خبر از علاقه وي به خبرچيني در دوران كودكي تأكيد كرد: اين اظهارات نشان داد كه كار خبرنگاري سخت و زيان‌آور است.

شناسه خبر: 40303  

- دیدارهای داخلی