به رياست دكتر احمدي نژاد؛ جلسه ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد برگزار شد
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 16:40
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

جلسه ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد با حضور معاونين ستاد، وزراي امور خارجه و مسكن و شهرسازي و به رياست رييس جمهور برگزار شد.

به رياست دكتر احمدي نژاد؛

جلسه ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد برگزار شد

جلسه ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد با حضور معاونين ستاد، وزراي امور خارجه و مسكن و شهرسازي و به رياست رييس جمهور برگزار شد.

شناسه خبر: 40123 - 

چهارشنبه 11 مرداد 1391 - 20:14

  -  حمیدرضا خوئینی‌ها

در اين جلسه كه عصر امروز (چهارشنبه) برگزارشد، علي سعيدلو نماينده ويژه رييس جمهور و رييس ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس گزارشي از اقدامات صورت گرفته از سوي اين ستاد براي تمهيد مقدمات برگزاري مناسب و موفق اين اجلاس به رييس جمهور ارائه كرد.

همچنين مسئولين معاونت هاي پنج گانه ستاد نيز گزارشي از اقدامات انجام شده و برنامه هاي خود، در خصوص هر چه بهتر برگزار شدن شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد كه قرار است، پنجم تا دهم شهريور در تهران برگزار شود، ارائه كردند.

دكتر احمدي نژاد در اين جلسه بر همكاري وهماهنگي هر چه بيشتر تمام دستگاهها و ارگانهاي دست اندركار براي برگزاري موفق و مناسب شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد تاكيد كرد و اظهار داشت: بايد تلاش شود، اين اجلاس به گونه اي برگزار شود كه سران و نمايندگان شركت كننده از سوي كشورها، با خاطره اي خوش از برگزاري موفق اين اجلاس و ميهمان نوازي و فرهنگ والاي ايرانيان به كشورهاي خود بازگردند.

رييس جمهور همچنين انتشار و انعكاس دقيق و جامع اخبار و رويدادهاي شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد را بسيار مهم توصيف و تصريح كرد: بايد تلاش شود تا مطالب ارائه شده در اين اجلاس به طور كامل به اطلاع جهانيان رسانده شود و اين وظيفه خطيري است كه بايد به آن به صورت خاص توجه شود

دكتر احمدي نژاد گفت: بايد تلاش شود، پيام اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران به نحو شايسته انعكاس يابد و وظيفه صدا و سيماي جمهوري اسلامي در اين راستا بسيار مهم و خطير است.

رييس جمهور پيش از برگزاري اين جلسه از سالن سران اجلاس و سالن هاي در حال احداث مجاور سالن اصلي كه قرار است، جلسات مختلف شانزدهمين اجلاس جنبش عدم تعهد در سطوح مختلف در آنها برگزار شود، بازديد كرد. در اين بازديد دكتر احمدي نژاد در جريان نحوه اقدامات و پيشرفتهاي صورت گرفته در بخشهاي در حال احداث و روند آماده سازي سالن اصلي اجلاس سران تهران قرار گرفت.

در جريان اين بازديد علي سعيدلو و علي نيكزاد رييس جمهور را همراهي كرده و دست اندركاران احداث و آماده سازي محل برگزاري اجلاس نيز گزارشي از اقدامات صورت گرفته و نحوه آماده سازي سالنها ارائه كردند.

شناسه خبر: 40123  

- دیدارهای داخلی