- رييس جمهور در اجتماع پرشور مردم کهنوج احدي حق ندارد از حق مسلم ملت ايران چشم پوشي كند
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 16:19
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهور تاكيد كرد: حق استفاده كامل از همه ظرفيتهاي هسته‌اي متعلق به‌آحاد اين ملت است و احدي حق ندارد از اين حق مسلم كوتاه بيايد و نخواهد آمد.

رييس جمهور در اجتماع پرشور مردم کهنوج احدي حق ندارد از حق مسلم ملت ايران چشم پوشي كند

دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهور تاكيد كرد: حق استفاده كامل از همه ظرفيتهاي هسته‌اي متعلق به‌آحاد اين ملت است و احدي حق ندارد از اين حق مسلم كوتاه بيايد و نخواهد آمد.

شناسه خبر: 4009 - 

پنج‌شنبه 13 ارديبهشت 1386 - 13:17

رییس جمهور ظهر پنجشنبه در جمع پرشور مردم كهنوج گفت: امروز كشور ما آماده يك جهش بلند است اما دشمنان و بدخواهان و قدرتهاي استكباري مخالف پيشرفت و آباداني و رفاه ملت ما هستند.

دکتر احمدي نژاد افزود: در طول ‪ ۱۵۰‬سال اخير حضور دشمنان در اين كشور و بعد از انقلاب نيز استمرار مخالفت‌هاي و تهاجمات آنان، ايران سربلند، آباد و مستقل را نشانه گرفته است.

رييس جمهور خاطرنشان كرد:بدخواهان ملت ايران همواره با هرنوع پيشرفت علمي و دستاوردهاي فناوري و فتح قله‌هاي افتخار توسط جوانان ما، مخالفت كردند و بدنبال اين بوده و هستند كه كشور ما را در عقب ماندگي نگه دارند و ثروتها و منابع كشورمان را غارت كنند.

دکتر احمدي نژاد با اشاره به اينكه دشمنان ملت ايران بعد از پيروزي انقلاب نيز به بهانه‌هاي مختلف سعي‌كردند كه مانع پيشرفت ما شوند، اظهار داشت: آنها خيرخواه هيچكس حتي ملت خود نيز نيستند و قادر به تشخيص منافع خود و ملتهاي خود نيز نمي‌باشند و هرجا مي‌روند با خود جنگ و خونريزي و فقر و عقب ماندگي مي‌برند.

رييس جمهوري خاطرنشان كرد: در ايران نيز كه قادر نيستند اهداف خود را محقق كنند، با جنگ رواني و به خيال خودشان با محاصره اقتصادي و تحريم و سوء‌استفاده از سازمانهاي بين‌المللي، مي‌خواهند مانع پيشرفت ملت ايران شوند.

دکتر احمدي نژاد با اشاره به اينكه ما ‪ ۲۸‬سال است كه در تحريم هستيم و تحريم ها هيچ تاثيري در ادامه مسير ملت ايران نخواهد داشت، گفت: دشمنان ما مخالف توليد سلاح و بمب نيستند چون خودشان توليدكننده و صادركننده انواع سلاحها هستند و از اين سلاحها بر عليه ملتها استفاده مي‌كنند.

رییس جمهور با تاكيد بر اينكه دشمنان با توسعه و پيشرفت علمي ملت ايران مخالف هستند، خطاب به دشمنان گفت:دوران امپراطوري شما و تحميل ها،اقدامات غيرقانوني ،زورگويي و سوء‌استفاده‌از سازمانهاي بين‌المللي به پايان رسيده است.

دکتر احمدي نژاد تاكيد كرد: امروز ملت ايران يكپارچه و مصمم ايستاده، اهل گفت و گو منطق و قانون است، اهل تجاوز و زورگويي و زياده خواهي نيست اما دشمنان بايد بدانند اين ملت سرسوزني از حقوق خود عقب نشيني نخواهد كرد.

به گزارش خبرگزاری ها، رييس جمهور در جمع مردم شهرستان كهنوج در بخش ديگري از سخنان خود ساختن كشور را وظيفه همه دانست و گفت: بايد دست بدست هم دهيم و همه جاي كشور از جمله كهنوج عزيز را بسازيم.

دکتر احمدي نژاد برنامه ريزي، طراحي و توزيع عادلانه امكانات و اختصاص بودجه و پشتيباني از تلاشهاي مردم را وظيفه دولت در ساختن كشور ، كار ، تلاش و همت را ماموريت مردم براي توسعه و پيشرفت كشور عنوان كرد.

رييس جمهور بااشاره به برگزاري جلسه استاني دولت در روز جمعه در مركز استان كرمان، بخشودگي جرايم كشاورزي و مهلت دادن به كشاورزان و رفع مانع براي دريافت وام جدي از بانكها،صدور مجوز قطعي براي اجراي كامل طرح تيتانيوم در كهنوج،اتخاذ تصميم براي ايجاد واحدهاي صنايع تبديلي كشاورزي، احداث مجتمع كشاورزي و ساخت دو مجموعه ورزشي مجهز براي دختران و پسران را از جمله اقدامات در دستور كار دولت براي كهنوج عنوان كرد. وي سهم جوانان كهنوج از تسهيلات ارزان قيمت زودبازده و اشتغال‌زا در سال جاري را بيش از ۵۰۰‬ ميليارد ريال عنوان كرد و از مسوولان استان و شهرستان خواست بدون پيچ و خم‌هاي اداري و عادلانه اين تسهيلات و منابع را در اختيار جوانان قرار دهند.

احمدي نژاد در ابتداي سخنان خود در جمع مردم كهنوج، ياد و خاطره بسيجي شهيد "محمد شهسواري كهنوجي "كه در دوران اسارت خود مقابل دوربين‌هاي خبرنگاران خارجي و در ميان سربازان بعثي شعار "مرگ بر صدام ، ضد اسلام "را سر داد و موجبات خشم بعثي‌هاي متجاوز را فراهم كرد، گرامي داشت.

رييس جمهور افزود: اگر مردم كهنوج در طول تاريخ هيچ خدمتي به عزت و عظمت ايران نمي‌كردند اما فقط و فقط عزيزي مثل شهسواري را تربيت كرده و به ملت ايران تقديم مي‌كردند، جا داشت كه ملت ايران تا ابد مديون مردم كهنوج باشد.

شناسه خبر: 4009  

- سفرهای استانی دور اول