رييس جمهور در ديدار وزير امور خارجه سوريه: مستكبران در منطقه به دنبال نجات رژيم صهيونيستي و تحكيم سلطه خود هستند
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 11:56
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس‌جمهور عصر امروز (يكشنبه) در ديدار وليد معلم وزير امور خارجه سوريه با بيان اينكه امروز همه ملت‌ها خواهان عدالت و احترام و آزادي هستند، گفت: اين حق همه ملت‌ها و بسيار محترم است و بايد از طريق مناسب تأمين شود.

رييس جمهور در ديدار وزير امور خارجه سوريه:

مستكبران در منطقه به دنبال نجات رژيم صهيونيستي و تحكيم سلطه خود هستند

رييس‌جمهور عصر امروز (يكشنبه) در ديدار وليد معلم وزير امور خارجه سوريه با بيان اينكه امروز همه ملت‌ها خواهان عدالت و احترام و آزادي هستند، گفت: اين حق همه ملت‌ها و بسيار محترم است و بايد از طريق مناسب تأمين شود.

شناسه خبر: 39981 - 

يکشنبه 8 مرداد 1391 - 19:23

  -  محمدسعید نجفی مقدم

دکتر محمود احمدي نژاد با يادآوري اينكه با اراده و خواست ملت‌ها، جهان در حال تحول اساسي است، تأكيد كرد: در اين روند مديريت تحولات و اصلاحات از نقش كليدي بسيار مهمي برخوردار است.

وي افزود: بدون ترديد نيروهاي ناتو و دولت‌هايي كه خودشان نشاني از احترام به آزادي و عدالت ندارند نمي‌توانند آن را به ملت‌ها هديه كنند؛ آنها در منطقه به دنبال نجات رژيم صهيونيستي و تحكيم سلطه خود هستند.

رييس‌جمهور ضمن دعا براي ملت سوريه و آرزوي سعادت براي همه ملت‌ها، اظهار اميدواري كرد كه با تدبير و هوشمندي ملت و دولت سوريه هر چه زودتر ثبات و امنيت در اين كشور برقرار شود.

وليد معلم وزير امور خارجه سوريه نيز در اين ديدار ضمن ابلاغ سلام‌هاي رييس‌جمهور و ملت سوريه به رهبري، دولت و ملت ايران، گزارشي از شرايط كشورش ارائه كرد.


شناسه خبر: 39981  

- دیدارهای خارجی