- در دومين نشست هم انديشي بسيج و اقتصاد مقاومتي مورد تاكيد قرار گرفت<br /> ضرورت جامه عمل پوشاندن به شعار «حمايت از توليد ملي، كار و سرمايه ايراني»
جمعه 24 آذر 1391 - 08:26
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

دومين نشست هم انديشي اساتيد دانشگاه و صاحب نظران بسيجي با موضوع بسيج و اقتصاد مقاومتي به ميزباني مركز مقاومت بسيج نهاد رياست جمهوري برگزار شد.

در دومين نشست هم انديشي بسيج و اقتصاد مقاومتي مورد تاكيد قرار گرفت
ضرورت جامه عمل پوشاندن به شعار «حمايت از توليد ملي، كار و سرمايه ايراني»

دومين نشست هم انديشي اساتيد دانشگاه و صاحب نظران بسيجي با موضوع بسيج و اقتصاد مقاومتي به ميزباني مركز مقاومت بسيج نهاد رياست جمهوري برگزار شد.

شناسه خبر: 38744 - 

چهارشنبه 24 خرداد 1391 - 21:21

  -  وحید عسگری

در اين نشست محمدصادق تقوي فرمانده مركز مقاومت بسيج نهاد رياست جمهوري بر ضرورت ايجاد اشتغال براي رونق توليد و تسريع پيشرفت كشور تاكيد و خطاب به شركت كنندگان در اين نشست اظهار كرد: در شرايط فعلي بايد به توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني توجه خاص داشت و بر اين اساس در مسير تعالي كشور و ايجاد اشتغال پايدار گام هايي بلند برداشت.

تقوي با اشاره به اينكه ملت ايران در دوران دفاع مقدس بالاترين سرمايه خود يعني جان، مال و فرزندانشان را تقديم راه صيانت از انقلاب اسلامي كردند، گفت: امروز همه مسئولان موظف هستند بر مبناي حمايت از توليد ملي، براي فرزندان اين آب و خاك شرايط اشتغال مناسب و زندگي مطلوب را فراهم كنند.

فرمانده مركز مقاومت بسيج نهاد رياست جمهوري با تاكيد بر لزوم پايداري در مسير مقابله با استكبار تصريح كرد: مردم ايران در دوران جنگ تحميلي به موقع و به خوبي تهديدي را كه متوجه بنيان انقلاب اسلامي شده بود، دريافتند و با حركت پشت سر ولايت و امام راحل، درسي فراموش نشدني به استكبار دادند و به آنان فهماندند كه اينجا ايران است.

در اين نشست اساتيد دانشگاه و صاحبنظران بسيجي نيز به بيان نظرات و ديدگاه هاي خود در زمينه مشكلات و موانع توليد ملي، راهكارهاي افزايش توليد، نحوه مقابله با قاچاق كالا و چگونگي افزايش ظرفيت‌هاي صادراتي كشور پرداختند و بر ضرورت جهاد و انقلاب اقتصادي براي جامعه عمل پوشاندن فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص حمايت از توليد ملي، كار و سرمايه ايراني تاكيد كردند.

شناسه خبر: 38744  

- جلسات