
برگزاري نشست مشترك دبيران شوراهاي فرهنگي دستگاه هاي دولتي با موضوع خانواده
نشست مشترك دبيران شوراهاي فرهنگي وزارتخانه ها و دستگاه هاي اجرايي به ميزباني شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري و با محوريت موضوع خانواده برگزار شد.
در اين نشست حجت الاسلام و المسلمين اميري فر رييس شوراي فرهنگي نهاد با اشاره به آيات و احاديث وارده، خانواده را در جامعه اسلامي ركن اصلي برشمرد و گفت: همه برنامه هاي فرهنگي و اجتماعي در جامعه بايد با محوريت خانواده برگزار شود.
وي با بيان اينكه اصلاح نهاد خانواده، اصلاح جامعه است، افزود: در آموزه هاي اسلامي الگوهاي موفقي در خصوص خانواده امن و سلامت وجود دارد كه بايد به صورت مصداقي براي آحاد جامعه و به ويژه خانواده بزرگ دولت بازنمايي و بازتعريف شود.
علي الحسيني جانشين نماينده ويژه رييس جمهور در راهيان نور نيز در اين نشست اظهار داشت: نقش خانواده در دفاع مقدس مغفول مانده و برنامه ريزان امور فرهنگي بايد زواياي پنهان اين بخش را آشكار سازند.
همچنين نماينده مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري در اين نشست پيشنهاد كرد به كمك شوراهاي فرهنگي دستگاه ها، فيلم كوتاه سينمايي از خانواده موفق، امن و سلامت ايراني-اسلامي توليد و به جامعه هدف ارائه گردد.