شيخان در گردهمايي مسئولان روابط عمومي دستگاه هاي اجرايي گيلان: اطلاع رساني از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، انعكاس پيشرفت هاي يك ملت الهي است
چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 08:29
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور اطلاع رساني در حكومت اسلامي را يك تكليف دانست و گفت: اطلاع رساني از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، انعكاس دستاوردها و پيشرفت هاي يك ملت الهي است و اگر اين كار مهم با اين نوع نگاه و رويكرد انجام شود، مطمئناً آثار و بركات خودش را هم در عرصه جامعه داخلي و هم در عرصه بين المللي خواهد گذاشت.

شيخان در گردهمايي مسئولان روابط عمومي دستگاه هاي اجرايي گيلان:

اطلاع رساني از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، انعكاس پيشرفت هاي يك ملت الهي است

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور اطلاع رساني در حكومت اسلامي را يك تكليف دانست و گفت: اطلاع رساني از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، انعكاس دستاوردها و پيشرفت هاي يك ملت الهي است و اگر اين كار مهم با اين نوع نگاه و رويكرد انجام شود، مطمئناً آثار و بركات خودش را هم در عرصه جامعه داخلي و هم در عرصه بين المللي خواهد گذاشت.

شناسه خبر: 38356 - 

دوشنبه 15 خرداد 1391 - 14:41

  -  محمدسعید نجفی مقدم

محمد شيخان سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور در اولين جشنواره مسئولان روابط عمومي هاي دستگاه هاي اجرايي استان گيلان، با اشاره به فرارسيدن بيست و سومين سالگرد ارتحال بنيانگذار کبير انقلاب، حضرت امام خميني(ره) و سالروز قيام 15 خرداد ضمن گراميداشت ياد امام راحل و شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي، اظهار داشت: خرداد، ماه حيات معنوي، سياسي و اجتماعي ملت ايران است.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور با بيان اينکه ملت ايران در خرداد ماه قيام خود را در برابر استبداد رژيم ستم شاهي پايه گذاري کرد و فرياد عدالت خواهي خود را به گوش جهانيان رساند، تصريح کرد: خرداد، ماهي است که در آن ايمان، استبداد ستيزي و عدالت خواهي ملت ايران متجلي شد.

شيخان با بيان اينکه حرکت بزرگ ملت ايران در اين ماه به رهبري امام خميني (ره)، نقطه عطفي در تاريخ معاصر کشور محسوب مي شود، خاطرنشان کرد: ملت ايران در برابر رژيمي قيام کردند که استبداد و ظلم در لايه هاي مختلف آن نهادينه شده بود.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور در تشريح اهداف حرکت تاريخي و قيام مردم ايران در 15 خرداد سال 42، اظهار داشت: اولين هدف حرکت الهي مردم، رساندن پيام الهي ملت ايران به گوش ملت هاي آزاده جهان بود و در حقيقت انقلاب اسلامي ايران ثمره بزرگ اين حرکت نوراني است.

شيخان اضافه کرد: خرداد ماه در تاريخ ايران، شاهد اتفاقات و پيروزيهاي بسيار زيادي براي اين ملت و به تبع آن جامعه جهاني بوده که نشان دهنده آنست که اين ماه در حيات جامعه بشري نقشي تعيين کننده را دارا مي‌باشد.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور تاکيد کرد: امام خميني(ره) فرياد بيداري ملت ها را به گوش همه جهانيان رساند.

شيخان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به وظايف و مسئوليت هاي روابط عمومي‌ها خاطرنشان کرد: انسجام روابط عمومي ها مي تواند به اهدافي چون گستردگي و هدفمندي اطلاع رساني جامه عمل بپوشاند.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور با بيان اينکه الزام اطلاع رساني هدفمند، هوشمند و دقيق به منشاء حرکت انقلاب اسلامي ايران باز مي‌گردد، گفت: انقلاب اسلامي همزمان با مبارزه در برابر ظلم رژيم ستم شاهي، در برابر نظام سلطه که به همه دستگاه هاي تبليغاتي و ابزارهاي اطلاع رساني تحت سلطه لابي صهيونيستي نيز مجهز بود، ايستاد.

شيخان با اشاره به اينكه مستکبران همواره به دنبال سانسور اخبار حرکت ملت ايران و جلوگيري از انعکاس پيام و پيشرفت هاي اين ملت بوده‌اند، تصريح کرد: در يك ارزيابي جامع متوجه مي‌شويم كه پيشرفت‌هاي ملت ايران پيشرفت همه جامعه بشري و تمام ملت‌هاي آزاده دنياست و غفلت در عرصه اطلاع رساني براي انعكاس درست و دقيق اين پيشرفت‌ها يقينا خسران و آسيب‌هاي بزرگي را به همه بشريت وارد مي‌كند.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور با تاكيد بر اينكه بر اين مبنا به نظر مي رسد، كار روابط عمومي ها يك رسالت است، خاطرنشان كرد: رسالت روابط عمومي‌ها بر اين مبنا تكليف ايجاد كرده و انعكاس پيشرفت‌ها و حركت متعالي انقلاب اسلامي را به امري واجب و ضروري بدل مي‌نمايد.

وي اطلاع رساني در حكومت اسلامي را يك تكليف دانست و افزود: اطلاع رساني از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، انعكاس دستاوردهاي يك ملت الهي است و اگر اين كار مهم با اين نوع نگاه و رويكرد انجام شود، مطمئناً آثار و بركات خودش را در هم در عرصه جامعه داخلي و هم در عرصه بين المللي خواهد گذاشت و ملت هايي كه معمولا قدرت‌مداران را بالاي سر خود ديده‌اند به دولتمرداني كه در خدمت پيشرفت جامعه بشري و كشور خود قرار داشته باشند، افتخار مي‌كنند.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور به مطالبه مقام معظم رهبري از دستگاه‌ها براي اطلاع رساني در سال‌هاي اخير اشاره كرد و اظهار داشت: اگر نگاهي به اين مطالبات بياندازيم كه در سال‌هاي اخير بارها تكرار شده و در سخنراني امسال ايشان در ابتداي سال جديد و در مشهد مقدس نيز با تاكيد تكرار شد، درخواهيم يافت كه اين مطالبه نه به منظور تمكين دولت به آن بلكه براي تاكيد بر ضرورت انعكاس پيشرفت‌هاي ملت ايران به عنوان ملتي تمدن‌ساز و فرهنگ آفرين بوده است.

شيخان نكته مهم ديگري را كه بايد مورد توجه روابط عمومي‌ها قرار گيرد، كار هدفمند، عالمانه و هوشمندانه در عرصه اطلاع رساني و تبليغات دانست و تصريح كرد: اگر بتوانيم به عنوان مسئولين روابط عمومي گوش، چشم و زبان سازمان خود باشيم و در اين عرصه‌ها نقش ايفا كنيم، مي‌توانيم مجموعه و سازمان خود را در جايگاهي درخور شأن و شايسته قرار دهيم.

وي در ادامه با طرح اين سوال كه لازمه اين كار چيست؟ خاطرنشان كرد: لازمه اين كار مديريت افكار عمومي در جامعه است و امروز كه مطالبه اصلي و اول مردم از دولتمردان كار و تلاش است، اگر بتوانيم موضوع كار، تلاش و خدمت رساني را در بين مسئولين به عنوان اولويت اول نهادينه كنيم، مي توان گفت در اطلاع رساني، روابط عمومي و در عرصه مديريت انتقال پيام مردم به مديران درست و موفق عمل كرده‌ايم.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور با تاكيد بر اينكه مردم ذينفعان اصلي مديران و كاركنان روابط عمومي‌ها هستند، خطاب به مسئولان روابط عمومي‌هاي دستگاه‌هاي اجرايي گفت: شما پيام آوران مطالبه مردم براي مديران در دولت‌ها هستيد.

شيخان با طرح اين سوال كه چرا در دولت‌هاي نهم و دهم كار و تلاش سرلوحه اقدامات و برنامه‌هاي دولت قرار گرفت؟ اظهار داشت: پيش از آن فضاي سياسي كشور در مسيري قرار داشت كه در آن تأمين نيازهاي عمومي مردم مطرح نظر نبود، لذا مطالبه كار و تلاش براي حل مشكلات مردم شكل گرفت و مسيري كه به واسطه آن پيش روي دولتمردان طراحي شد، چيزي جز كار، تلاش و خدمت را بر نمي‌تابيد و دولت هم به درستي اين مطالبه مردم را تشخيص داد و امروز بزرگترين ويژگي دولت خدمت بي منت به مردم و صاحبان اصلي انقلاب است.

وي با ابراز اميدواري درباره اينكه كاركنان و مديران روابط عمومي‌ها به اهميت جايگاه كاري خود واقف باشند و فرصت خدمت رساني را غنيمت بشمارند، تصريح كرد: در واقع امروز تكليف روابط عمومي‌ها، تكليفي الهي است و اگر مسئولان و كاركنان روابط عمومي‌ها در اين عرصه كوتاهي كنند، مرتكب تقصيري شده‌اند كه بايد در ازاي آن نزد ملت پاسخگو باشند.

سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رييس جمهور همچنين اظهار اميدواري كرد تا حركت رو به رشدي كه در عرصه روابط عمومي‌ها آغاز شده است، با شتاب بيشتري به حركت ادامه داده و بتواند منشا اثرات مثبت و سازنده‌اي در عرصه ارتباط دولت و ملت باشد.

شيخان در اين گردهمايي كه در استان گيلان برگزار شده بود، ياد بزرگان و دلاورمردان اين استان از جمله ميرزا کوچک خان جنگلي، حکيم فياض لاهيجي و آيت الله بهجت را که نامشان در تاريخ ايران درخشان و تابنده است،گراميداشت و مردم گيلان را انسانهايي سرشار از انديشه، استعداد و همت دانست و اظهار داشت: مردم اين خطه در برخورداري از استعدادهاي درخشان بي نظير و در دلاورمردي‌ها بي بديل هستند.

شناسه خبر: 38356  

- جلسات