دکتر احمدي نژاد در ديدار مشاور عالي رييس جمهور سودان: ملتهاي مستقل بايد در برابر مستكبران پشتيبان يكديگر باشند
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 16:08
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس جمهوري اسلامي ايران و مشاورعالي رييس جمهور سودان بر ضرورت گسترش و ارتقا سطح روابط دوجانبه و بين المللي ميان تهران – خارطوم تاکيد کردند.

دکتر احمدي نژاد در ديدار مشاور عالي رييس جمهور سودان:

ملتهاي مستقل بايد در برابر مستكبران پشتيبان يكديگر باشند

رييس جمهوري اسلامي ايران و مشاورعالي رييس جمهور سودان بر ضرورت گسترش و ارتقا سطح روابط دوجانبه و بين المللي ميان تهران – خارطوم تاکيد کردند.

شناسه خبر: 38104 - 

سه‌شنبه 2 خرداد 1391 - 12:55

دکتر محمود احمدي نژاد پيش از ظهر امروز (سه شنبه)، در ديدار مصطفي عثمان اسماعيل مشاور عالي رييس جمهور سودان با اشاره به روابط و همکاري هاي بسيار گسترده ميان جمهوري اسلامي ايران و سودان بر لزوم فعال كردن تمامي ظرفيت ها و استعدادهاي موجود در دو کشور در راستاي تعميق و گسترش همه جانبه مناسبات و تلاش براي تسريع در اجراي توافقات دوجانبه تاکيد کرد.

رييس جمهور با بيان اينکه امروز مستکبران و دشمنان بشريت، ملت ها و دولت هاي مستقل از جمله ايران و سودان را تحت فشار قرار داده اند، تصريح کرد: در چنين شرايطي وظيفه همه ملت ها و دولت هاي مستقل اين است که با همدلي و برادري و پشتيباني از يکديگر در برابر زياده خواهان ايستادگي کنند چرا که اين شرايط پايدار نبوده و مطمئناً در آينده ملتها با صبر، استقامت و توکل بر خدا پيروز خواهند بود.

دکتر احمدي نژاد خاطرنشان کرد: جمهوري اسلامي ايران همواره در کنار مردم سودان ايستاده و از هر اقدامي در جهت پيشرفت و گسترش روابط با اين کشور پشتيباني و حمايت خواهد کرد.

مصطفي عثمان اسماعيل مشاور عالي رييس جمهور سودان نيز در اين ديدار ضمن تسليم پيام کتبي عمر البشير رييس جمهور كشورش به دكتر احمدي نژاد بر لزوم تقويت و گسترش مناسبات تهران - خارطوم در بخش هاي مختلف تاکيد کرد و خواستار استفاده از تجربيات، حمايت ها و پشتيباني هاي جمهوري اسلامي ايران در زمينه هاي گوناگون شد.

شناسه خبر: 38104  

- دیدارهای خارجی