- سخنراني در ديدار با مردم سيريك
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 15:15
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

بسم الله الرحمن الرحيم

سخنراني در ديدار با مردم سيريك

بسم الله الرحمن الرحيم

شناسه خبر: 38095 - 

پنج‌شنبه 24 فروردين 1391 - 12:57

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافية والنصر واجعلنا من‌ خير انصاره‌ واعوانه‌ و المستشهدين‌ بين‌ يديه‌



خداي بزرگ را سپاسگزارم كه توفيق زيارت شما مردم عزيز، مؤمن، شجاع و انقلابي شهرستان سيريك را عنايت فرمود؛ مردماني پرتلاش و زحمتكش و همراه با نفع و سود براي ملت ايران بوده و خواهند بود؛ مردماني كه با عرق جبين و تلاش مستمر به دنبال روزي حلال و زندگي سعادتمند هستند. مردمان سيريك با دل‌هاي پاك، انديشه‌هاي بلند و اراده‌هاي راسخ بر بام خليج فارس ايستاد‌ه‌اند و همواره از عزت، شرف و استقلال ايران با قدرت دفاع مي‌كنند.

سلام و درود خدا بر مردم سيريك؛ بر شهيدان، جانبازان و آزادگان؛ سلام و درود خدا بر صيادان و دريادلان، كشاورزان و دامداران، كسبه و كارگران، فرهنگيان و دانشگاهيان، دانش‌آموزان و دانشجويان عزيز اهل سيريك؛ سلام خدا بر جوانان برومند، دختران عفيف و هنرمند و پسران شجاع، انقلابي و غيرتمند.

خدا را سپاسگزارم كه توفيق ديدار شما را عنايت فرمود. دو مطلب را مي‌خواهم خدمت شما عرض كنم: درسي از مكتب پيامبر اسلام حضرت محمد مصطفي(ص) و بعد هم مطلبي دربارة سازندگي.

عزيزان من، درس از محضر پيامبر عزيز اسلام خطاب به همة بشريت است؛ از تريبون سيريك به عالم. همه به دنبال سعادت، ماندگاري و جاودانگي هستند و مي‌خواهند حاصل تلاش‌هايشان در جيبشان براي هميشه بماند. همه از اينكه عمر، فرصت، جواني و ثروت و موجودي را از دست مي‌دهند، ناراحت هستند. همه دوست دارند تلاششان ماندگار و ذخيره شود و موجب سعادت باشد. خداي متعال راه ماندگاري را نشان داده است. خدا از طريق پيامبر اسلام راه حفظ سرمايه، موجودي، تلاش‌ها و همت‌ها و جاودانگي را در برابر بشريت گشوده است.

خدا مي‌فرمايد هر عملي كه در راه خدا و براي خدا باشد، خواهد ماند. براي شما هم در اين دنيا و هم در عالم زندگي جاودان ذخيره خواهد شد. آنچه شما براي خدا انجام مي‌دهيد، ماندگار خواهد شد. عمل خيري كه با نيت الهي و براي خدا انجام شود، ماندگار است. چرا ماندگار است؟ كار خير و عملي كه براي خدا باشد، متصل به غيب، حقيقت عالم و خداست كه جاودانه است و آن عمل هم خواهد ماند و جاودانه خواهد بود.

خداوند خودش حافظ اعمال نيك انسان‌هاست. خدا مي‌فرمايد: اليه يصعد الكلم الطيب و العمل الصالح يرفعه، عمل صالح، كلمة طيبه و نيت پاك و كار براي خدا، كسي كه اصلاحگري مي‌كند و جامعه را پيش مي‌برد و موانع را برطرف مي‌كند، فاصله‌ها، تبعيض‌ها، ضعف‌ها و ظلم را مي‌زدايد يعني عمل صالح مي‌ماند و بالا مي‌رود و نزد خدا خواهد ماند و هرگز زائل نخواهد شد.

يك مرد، زن، جوان براي اعتلا و تأمين خانواده به خاطر خدا دست به تلاش مي‌زند و خودش را به دل دريا مي‌زند. در زمين و مزرعه كار و تلاش مي‌كند و عرق مي‌ريزد و سختي‌ها را تحمل مي‌كند. اين عمل نيك و صالح است، خواهد ماند و ذخيره خواهد شد و اثر آن براي انسان جاودانه است. كسي براي دفاع از سرزمين، موجوديت وطن و مردم خود، دل به صحرا و دريا مي‌زند، سختي‌ها را تحمل مي‌كند، در برابر دشمن قدرت‌نمايي مي‌كند، و او را از فكر بد، شر و تجاوز منصرف مي‌كند، اين عمل صالح است. كلمة طيبه و عمل خير است كه مي‌ماند و ذخيره مي‌شود و موجب اعتلا و كمال الفت خواهد شد.

كسي براي عمران و آباداني كشورش تلاش مي‌كند و تلاش مي‌كند مشكلات جامعه برطرف شود. اگر فاصلة طبقاتي هست، برطرف شود، اگر ضعفي هست جبران شود. يك جا راه، يك جا آب و جاي ديگري برق نياز دارند، جايي كارخانه و مزرعه و جاي ديگري نياز به اشتغال دارد؛ اينها را تأمين مي‌كند و براي خدا و خدمت به جامعه حركت مي‌كند. پيشبرد امور جامعه و برطرف كردن ضعف‌هاي جامعه عمل خير و صالح و كلمة طيبه است و براي انسان و جامعه خواهد ماند. خدا فرموده است: و ما عندالله باق، چيزي كه نزد خداست، باقي مي‌ماند، جاودانه خواهد شد و از بين نخواهد رفت.

عزيزان من، در طول تاريخ مشكل جامعة بشري از آنجا بوده است كه عده‌اي اين حقيقت روشن را فراموش كرده و تصور كرده‌اند اگر براي خودشان و اميال و خودخواهي‌هاي خودشان تلاش كنند، جاودانه خواهند ماند. خيال مي‌كنند آن چيزي كه خودشان مصرف كردند برايشان مانده است. فكر مي‌كنند كه كارهايي كه براي پر كردن جيب خودشان و تسلط بر ديگران انجام داده‌اند، برايشان باقي مي‌ماند. كارشان به جايي مي‌رسد كه مي‌خواهند دنيا را بگيرند، چون انسان هم در مسير كمال و هم در مسير سقوط سيري ناپذير است. يك كشور بزرگ چند صد ميليوني با ثروت‌هاي فراوان زير دست آنهاست، راضي نيستند و قانع نمي‌شوند. فكر مي‌كنند اگر كشورهاي ديگر را تصاحب كنند، باقي خواهند ماند. لشكركشي و اشغال مي‌كنند، مي‌كشند و غارت مي‌كنند، براي اينكه جاودانه بمانند. مي‌‌خواهند بر نفت منطقة ما مسلط باشند تا خيالشان راحت باشد و جاودانه بمانند؛ اما مي‌بينم همة كساني كه در طول تاريخ به خاطر منافع خودشان، حق، پاكي، عمل صالح و نيت خير را زير پا گذاشته‌اند، همه رفته‌اند و اثري از آنها در تاريخ جز بدنامي باقي نمانده است. آنچه در تاريخ باقي مانده است ناشي از عمل خير و كار براي خداست. يك پينه‌دوز، صياد يا كشاورز، دامدار يا يك انسان معمولي زندگي خانوادگي‌اش را بر مدار خدا تنظيم مي‌كند. او مي‌ماند مانند نورافكني در مسير هدايت بشريت و نورافشاني مي‌كند. حتي مزار او زيارتگاه مؤمنان و عاشقان و انسان‌هاي پاك مي‌گردد، اما آنها كه در مسير غيرخدا و براي غيرخدا و فقط براي اميال و هواهاي خودشان تلاش مي‌كنند، رفتني و نابود شدني هستند.

ما خدا را سپاسگزاريم كه ملت ايران و مردم عزيز شهرستان سيريك اهل عمل خير و صالح هستند و زندگي‌شان را براي خدا تنظيم كرده‌اند. به همين دليل است كه مردم سيريك هستند، ايستاده‌اند و از هيچ قدرتي نمي‌ترسند و همة دشمنان خود را در خليج فارس دفن خواهند كرد.

اگر اين فرهنگ، در همة جهان عمومي شود، ببينيد آيا مشكلي باقي خواهد ماند؟ هرگز، همة مشكلات عالم به خاطر اين است كه عده‌اي براي خودشان مي‌دوند، نه براي خدا. اينها ريشة تمام مشكلات عالم‌اند.

مطلب دوم دربار‌ة شهرستان سيريك؛ ما سه سفر و 49 مصوبه براي اين شهرستان داشتيم. البته شهرستان جديدالتأسيس است، اما براي منطقه تصميم‌گيري شده بود.

19 مصوبه محقق شده و 11 مورد در دست اجراست و 19 مورد هم هنوز شروع نشده است. ما امروز در جلسة دولت اول اين 19 مورد را كه شروع نشده بررسي مي‌كنيم كه آيا بودجه نداشته است و مشكلش چه بوده است؟ ان‌شاءالله مانع را برطرف مي‌كنيم و به لطف خدا تلاش مي‌كنيم تا پايان اين دولت همة قول ها و مصوبات عملياتي شود و در اختيار مردم عزيز سيريك قرار بگيرد.

بعضي كارها هست كه حتماً بايد تكميل شود. يكي از اين كارها، صدور مجوزهاي صيادي است. جمع زيادي از جوان‌ها مي‌خواهند صيادي كنند، شيلات اجازه نمي‌دهد. ان‌شاءالله در دولت مانع را برمي‌داريم و مسئولين محلي هم اجازه بدهند و كمك كنند. دست جوانان را بگيرند و وام بدهند. تجهيزات و قايق بخرد و به دل دريا بخرد.

امام جمعه فرمودند، اين دريا با اين وسعت روزي همه را مي‌دهد، كسي جلوي روزي‌رساني خدا را نگيرد. ما در خدمت شما هستيم، پشتيباني از ما و كار و توليد از شما جوانان عزيز.

گفتند كه اينجا پزشك متخصص نيست. امروز با وزير بهداشت صحبت مي‌كنم و حتماً شهرستان شما يك مركز درماني مناسب لازم دارد. امروز اين را در دولت تصويب مي‌كنيم.

الان بندرگاهي اينجا ساخته شده است. ظاهراً اين بندر طرح توسعه دارد و موج‌شكن و چيزهاي ديگر مي‌‌خواهد. ان‌شاءالله هم مجوزش و هم طرح توسعة‌ بندر را در دولت تصويب مي‌كنيم و كار را آغاز خواهيم كرد.

براي مركز فني و حرفه‌اي تصميم گرفته شده است، اما كار كامل نشده است. امروز از وزير خوب كار خواهيم خواست كه اين مركز فني و حرفه را تكميل كند و در اختيار جوانان عزيز سيريك قرار دهد.

روي تابلويي نوشته‌اند كه ما سالن ورزشي مي‌خواهيم، چشم، هم براي بخش بماني و هم براي سيريك، مجموعة ورزشي را تصويب خواهيم كرد.

در سيريك بايد دو سالن داشته باشيم يك سالن مخصوص دختران مؤمن سيريك و يكي هم مخصوص پسران شجاع سيريك. يك مجتمع فرهنگي هم اينجا بايد برپا شود؛ پول و انجام از ما، محلش را خودتان تعيين كنيد. به خاطر دختران مؤمن و عزيز، نياز روستاي كنارجو به پل را نيز برطرف مي‌كنيم.

مركز آموزش عالي نداريد. ان‌شاءالله يك مركز آموزش عالي مخصوص جوانان عزيز شهرستان ايجاد خواهد شد. به ساختمان دانشگاه‌هاي پيام‌نور و آزاد هم كمك مي‌كنيم.

از شما مردم سيريك به خاطر همة خوبي‌هايتان در طول تاريخ تشكر مي‌كنم. تاريخ ايران از مردم اين خطه جز شجاعت، جوانمردي، مهمان‌نوازي، ايمان و صفا و صميميت ثبت نكرده و به فضل خدا هرگز هم ثبت نخواهد كرد.

تشكر دومم به خاطر لطف و بزرگواري است كه به اين خادم و فرزند كوچك خودتان در انتخابات و صحنه‌هاي ديگر داريد.

و تشكر سوم به خاطر حضور حماسي امروز است. آمديد در اين اجتماع عظيم و در‌ آفتاب سوزان يك بار ديگر اراده و عظمت خودتان را به رخ دشمنان كشيديد و در تاريخ ثبت كرديد كه مردم سيريك زنده، پاينده و سرافرازند و تا آخر تاريخ همين گونه باقي خواهند ماند.

اي خداي بزرگ اين مردم را به قله‌هاي عزت عالم برسان.

ملت ما را به اوج پيشرفت نائل بگردان. جوانان عزيز ما را كه بهترين عالم هستند، حفظ كن؛

آنها را به اوج علم، ايمان و عمل صالح برسان؛

همة آرزوهاي نيك جوانان ما را برآورده ساز؛

اي خدا، موانع پيشرفت ملت ما را برطرف كن؛

بدخواهان ملت ما را منكوب كن؛

ملت‌هاي مظلوم نجات عنايت بفرما؛

اي خداي مهربان و اي رزاق كريم، همة لطف و نعمت و رحمت و باران رحمتت را بر اين مردم مؤمن ببار؛

اي خداي حكيم و اي يگانة مقتدر، تو وعدة عدالت داده‌اي، جهان پر از ظلم است، گردنكشي و قلدري مي‌كنند، مي‌كشند و مي‌زنند و مي‌برند. ملت‌ها به ستوه آمده‌اند. وعدة نجات‌بخش دادي، اي خداي بزرگ فرزند پيامبر ما عدالت‌گستر جهان، منجي حقيقي و عاشق واقعي انسان‌ها، امام زمان را برسان.



عزيز و سربلند و پيروز باشيد



شناسه خبر: 38095  

- سفرهای استانی دور چهارم

, سخنراني ها

, متن کامل سخنرانی