
دكتر احمدينژاد در اجتماع پرشور و باشكوه مردم قوچان:
ساختن ايران مستلزم همدلي وهمكاري دوجانبه دولت و مردم است
رييسجمهور با تأكيد بر اينكه امروز بايد آحاد ملت در هر نقطهاي از کشور و با هر شغلي، توجه خود را به ساختن و آباداني كشور متمركز كنند، اظهار داشت: ساختن كشور مستلزم ايجاد يك همكاري و همدلي دوجانبه بين دولت و مردم در جهت فراهم شدن زيربناها و رونق بخشيدن به كار و توليد است.
دكتر محمود احمدينژاد بعدازظهر امروز (دوشنبه) در ادامه برنامههاي يكصدمين سفر استاني هيأت دولت، در اجتماع پرشور و صميمي مردم شهرستان قوچان كه زير بارش رگبار بهاري براي ديدار با رييس جمهور حضور يافته بودند، گفت: اگر در جامعهاي همه مقدمات پيشرفت، عمران و آباداني فراهم باشد اما كار و تلاش براي توليد نباشد، پيشرفتي صورت نگرفته و حركتي انجام نميشود.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود عقل را شاكله انسانيت عنوان کرد و اظهار داشت: همه ويژگيهاي انسان تابعي از عقل اوست و تعقل راه تعالي انسان با كمال است.
دكتر احمدينژاد ادامه داد : همه مشكلات و بدبختيهاي عالم در طول تاريخ ناشي از عدم استفاده از تعقل در زندگي و تدبير امور از سوي عدهاي است كه اين نعمت بزرگ خدادادي را كنار گذاشته و بر نفس خود و وسوسههاي شيطان تكيه كردهاند.
رييسجمهور با اشاره به حمله آمريكا به عراق و افغانستان تصريح كرد: آن کسي که با صحنه سازي و بهانه جويي به عراق و افغانستان حمله کرده و قصد داشت به واسطه اين اقدام اقتصاد كشور خود و دوستان سرمايهدارش را نجات دهد، امروز بايد پاسخگو باشد كه چرا با وجود اين همه طراحي، هزينه و كشتار مردم، همچنان در بحران بسر ميبرند؟
دكتر احمدينژاد اقدامات مستکبران در جهان را نتيجه بي عقلي و تبعيت آنان از هواهاي نفساني و وسوسه هاي شيطاني دانست و خاطر نشان كرد: تجربه تاريخي ثابت کرده که ملت ايران، هميشه ملتي عاقل بوده و بهتر است مستكبران و اشغالگران به نصيحت هاي ملت ايران اهميت داده و هر چه سريعتر بساط خود را از منطقه برچينند تا بيش از اين ضرر نكنند.
رييس جمهور تصريح کرد: زورگويان و مستكبران بايد بدانند که محال است بتوانند جاي پايي در منطقه پيدا كنند چرا كه ملتهاي منطقه به قدري باهوش بوده که زير پاي آنان را خالي کرده و آنها را به باتلاق تاريخ مي فرستند.
رييس جمهور با بيان اينکه مستكبران ممكن است در كوتاهمدت بتوانند با فروش اسلحه ثروتهاي ملتهاي منطقه را به يغما ببرند، خاطر نشان کرد: حكومت در كشورهاي منطقه به هر حال در آيندهاي نزديك در اختيار ملتها قرار خواهد گرفت و آن وقت اين اسلحهها در اختيار حكومتهاي برآمده از راي و خواست واقعي ملت ها خواهد بود.
دكتر احمدينژاد اضافه کرد: ملت ايران از هر رفتار عاقلانه و عادلانه استقبال کرده و به هرکس که در برابر اين ملت شأن خود را حفظ كرده و با او محترمانه رفتار كند، احترام خواهد گذاشت؛ ملت ايران همواره اهل عقلانيت و تعقل بوده و عادلانه، خدايي و انساني تصميم گرفته است و هيچگاه به دنبال تسلط بر ديگران و چپاول ثروت آنها نبوده و با صدايي بلند اعلام ميکند كه هرگز از حقوق اساسي خود سرسوزني عقبنشيني نخواهد كرد.