رييس جمهور در اجتماع مردم شهرستان خواف: ايستادگي ملت ايران و خادمان مردم در برابر توطئه هاي بدخواهان در مسير آباداني کشور
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 15:39
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رييس جمهور با تاکيد بر لزوم تلاش بي وقفه مردم و مسئولان در مسير آباداني و ساختن کشور تصريح کرد: دولت و ملت بايد در مسير حمايت از توليد و ايجاد اشتغال براي جوانان در تلاش باشند.

رييس جمهور در اجتماع مردم شهرستان خواف:

ايستادگي ملت ايران و خادمان مردم در برابر توطئه هاي بدخواهان در مسير آباداني کشور

رييس جمهور با تاکيد بر لزوم تلاش بي وقفه مردم و مسئولان در مسير آباداني و ساختن کشور تصريح کرد: دولت و ملت بايد در مسير حمايت از توليد و ايجاد اشتغال براي جوانان در تلاش باشند.

شناسه خبر: 37581 - 

جمعه 22 ارديبهشت 1391 - 12:13

دکتر محمود احمدي نژاد ظهر امروز (جمعه) در ادامه برنامه‌هاي دومين روز از سفر به استان خراسان رضوي و در اجتماع مردم شهرستان خواف، آنان را انسانهايي صميمي، مؤمن، انقلابي و شجاع برشمرد و اظهار داشت: حقيقتاً خواف ديار مهرباني، شجاعت، جاودانگي، خدمت و برادري است و تاريخ بجز ايمان، پاكي، صداقت، صفا و صميميت و ايستادگي در برابر بيگانگان چيزي از مردم اين خطه ثبت نكرده و نخواهد كرد.

رييس جمهور افزود: مردم اين ديار با ايستادگي از توحيد، عدالت و راه پيامبرگرامي اسلام(ص) دفاع كرده و همواره در برابر قلدري‌ها و بي‌ادبي‌هاي مستكبران و دشمنان بشريت استوار و محكم بوده‌اند.

دکتر احمدي نژاد در بخش ديگري از سخنان خود در بيان درسي از مكتب پيامبر گرامي اسلام(ص) با اشاره به اينكه همه انسان‌ها نيازمند هدايت بوده تا از ميان گرايشات، دعوت‌ها و انديشه‌هاي گوناگون، مسير الهي را پيدا كرده و خود را به قله‌هاي كمال، سعادت و انسانيت برسانند، گفت: خداوند استعدادهاي فراواني در انسان قرار داده تا بتواند با استفاده از آنان جلوه اسماء الهي در زمين شود.

رييس جمهور با بيان اينكه انسان براي رسيدن به سعادت و قرار گرفتن در صراط مستقيم الهي نيازمند تشخيص و هدايت است، گفت: حق و باطل در اين عالم به هم پيچيده است، به گونه‌اي كه در برابر انسان تمايلات و گرايشات گوناگوني وجود دارد كه دسته‌اي از آنان انسان را در نابودي و عمق ذلالت مي‌پسندد و دسته‌اي ديگر انسان را در اوج عزت، كمال و زندگي خدايي قرار مي‌دهد.

دکتر احمدي نژاد با بيان اينكه انسان‌ها براي دستيابي به سعادت و كمال نيازمند معيار تشخيص حق از باطل هستند، گفت: خداي متعال قرآن را به عنوان معجزه بزرگ پيامبر اسلام(ص) براي هدايت انسان قرار داده كه در دل و انديشه انسان‌هاي آزاد و خداجو جاري است.

رييس جمهور با اشاره به اينكه قرآن براي هدايت همه بشريت است و تمام دستورات لازم براي رسيدن به سعادت و قله‌هاي كمال در قرآن بيان شده، گفت: قرآن به انسان قدرت تشخيص و تمايز حق و باطل را از يكديگر داده و تمامي احكام و دستورات آن، براي تعالي انسان، استقرار عدالت، مهرباني، صلح و صميميت در جهان و پيشرفت و كمال همه بشريت است.

دکتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: قرآن در حقيقت جامع تمامي كتب، دستورات و هدايت‌هاي، پيامبران الهي و هديه خداي متعالي به بشريت و هركس قرآن را بفهمد و به آن عمل كند، هدايت يافته و زندگي او با سعادت و خير همراه خواهد بود.

رييس جمهور با اشاره به اينكه در تاريخ هرگاه كساني به هر بخشي از قرآن عمل كردند در آن مورد به پيروزي رسيدند و عمل به قرآن موجب عزت، سعادت و پيشرفت شده است، تصريح كرد: در نقطه مقابل هرجا انحرافي از قرآن و فرامين آن بوده، موجب بدبختي، شقاوت و سقوط بوده است.

دکتر احمدي نژاد با بيان اينكه در ميان كساني كه مدعي هستند پيامبر و كتاب خدا را بهتر از ديگران دريافت كرده و به آن عمل كرده‌اند نيز آنطور كه بايد به قرآن اهميت داده نمي‌شود، گفت: اگر به فرامين الهي و دستورات قرآن به طور حقيقي عمل مي‌شُد، امروز در منطقه شاهد آن نبوديم كه چند صهيونيست بي‌فرهنگ 65 سال سرزمين فلسطين را اشغال كرده و به ملت‌هاي منطقه توهين كنند.

رييس جمهور افزود: كافيست ملت‌ها و دولت‌هاي منطقه تنها يك اخم به صهيونيست‌ها بكنند تا آنها از ترس پا به فرار گذاشته و نزد اربابان خود بازگردند.

دکتر احمدي نژاد خطاب به مستكبران و صهيونيست‌ها اظهار داشت: به شما توصيه مي‌كنم كه از اين اقدامات جنايتكارانه دست برداريد و خيال نكنيد كه اين جنايات شما را پيروز و تثبيت خواهد كرد؛ بايد به راه هدايت و احترام به ملت‌ها بازگرديد و حقوق ملت‌ها را به رسميت بشناسيد اما اگر اين كار را نكنيد، بدانيد كه ملت‌ها اقدامات شما را فراموش نكرده و روز حساب شما بزودي فرا مي‌رسد و ان‌شاء الله با دست قدرت ملت‌ها ريشه ظلم و مستكبران از عالم برچيده خواهد شد.

رييس جمهور با بيان اينكه براي استقرار عدالت و توحيد در جهان نيازمند حاكميت قرآن و حاكماني هستيم كه بتوانند تمامي معارف قرآن را دريافت كرده و در جامعه پياده کنند، گفت:‌ تنها كسي مي‌تواند كمال قرآن را دريافت كرده و در جامعه پياده كند كه تقوا و ايمان او كامل بوده و از هر خطا و گناه معصوم باشد.

دکتر احمدي نژاد با تأكيد بر اينكه ما نيازمند انسان كامل هستيم، گفت: همه استعدادها، صفات و اسماء الهي در انسان كامل متجلي شده است.

رييس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر تلاش همگاني در مسير ساختن كشور گفت: اگر امروز ملت ايران به گذشته خود افتخار مي‌كند، بخاطر خدمات و مجاهدت‌هاي گذشتگان در راه سعادت انسان و بشريت است و اگر نياكان ما مانند مستكبران به دنبال چپاول و غارت ملت‌ها و ظلم و ستم بودند جايي براي افتخار وجود نداشت.

دکتر احمدي نژاد با اشاره به اينكه امروز مهمترين كار و مأموريت ملت ايران ساختن و آباد كردن سراسر كشور است، گفت: بايد دست به دست هم داده و با كار و تلاش كشور را بسازيم و جايگاه ايران را به اندازه‌اي ارتقاء دهيم، كه موجب افتخار جهانيان شود.

رييس جمهور خاطر نشان كرد: دولت و ملت بايد در مسير حمايت از توليد و ايجاد اشتغال براي جوانان در تلاش باشند.

دکتر احمدي نژاد همچنين اظهار داشت: بدخواهان ملت ايران بايد بدانند كه اگر همه شياطين جمع شوند و در مسير سعادت و كمال كشور توطئه كنند، خادمان مردم و ملت ايران در مسير آباداني و ساختن اين كشور ايستاده‌اند و تا رسيدن به قله‌هاي كمال و سعادت و دستيابي به آرمان‌ها و اهداف انقلاب تلاش خواهند كرد.

رييس جمهور همچنين با بيان اينكه شهرستان خواف از استعدادهاي طبيعي فراواني از جمله سرزمين‌هاي حاصل‌خيز و معادن غني برخوردار است، گفت: توجه به معادن و كارخانجات فولاد از جمله برنامه‌هاي دولت در خصوص اين شهرستان است و بنده اعلام مي‌كنم كه هركس در ايران بخواهد در معادن سنگي كه در شهرستان خواف براي بهره‌برداري از آنها تاكنون برنامه‌ريزي نشده سرمايه‌گذاري كند، دولت بشرط ايجاد اشتغال براي شهرستان اين شهرستان با همه وجود از آنان حمايت خواهد كرد.

دكتر احمدي نژاد درباره اقدامات دولت در خصوص برطرف كردن مشكلات آب شهرستان خواف نيز خاطر نشان كرد : دولت درصدد است تا منابع جديد آبي براي اين استان و شهرستان هاي آن فراهم كند كه از جمله آن قراردادي مبني بر انتقال حجم عظيمي از آب تاجيكستان به استان خراسان رضوي است.

وي با تاكيد لزوم استفاده مناسب از آب موجود در منطقه و بهره گيري كشاورزان از شيوه هاي نوين آبياري ، اظهار داشت : دولت در راستاي تكميل و تجهيز سيستم هاي آبياري تحت فشار و استفاده آن در زمين هاي كشاورزي آماده هرگونه كمك و اعطاي يارانه به كشاورزان است .

دکتر احمدي نژاد با بيان اينكه دولت سال گذشته 140 ميليارد تومان به منظور كمك و يارانه به كشاورزان خرسان رضوي تخصيص داد، خاطر نشان كرد: دولت بودجه بسيار مناسبي در سال جاري براي استفاده بهينه از منابع آب و تغيير شيوه‌هاي آبياري قرار داده و مصمم است 85 درصد هزينه‌هاي تغيير شيوه‌هاي آبياري را به صورت يارانه به كشاورزان اعطا كند.


شناسه خبر: 37581  

- سفرهای استانی دور چهارم