سعيدلو در نشست مشترك هيات هاي عالي رتبه ايران و سودان: فعالان بخش خصوصي محرك افزايش همكاري هاي اقتصادي مشترك تهران-خارطوم هستند
چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 09:34
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار برگزیده

معاون امور بين الملل رييس جمهور كشورمان در نشست مشترك هيات هاي عالي رتبه ايران و سودان بر اراده مقامات دو كشور و همدلي بين اين دو ملت بزرگ براي افزايش سطح همكاري ها و مناسبات تاكيد كرد و گفت: امروز دو كشور مسلمان ايران و سودان در تلاشند تا گام هاي بلندتري را در جهت افزايش همكاري هاي مشترك اقتصادي بردارند كه اين امر به نفع دو كشور و نهايتا جهان اسلام خواهد بود.

سعيدلو در نشست مشترك هيات هاي عالي رتبه ايران و سودان:

فعالان بخش خصوصي محرك افزايش همكاري هاي اقتصادي مشترك تهران-خارطوم هستند

معاون امور بين الملل رييس جمهور كشورمان در نشست مشترك هيات هاي عالي رتبه ايران و سودان بر اراده مقامات دو كشور و همدلي بين اين دو ملت بزرگ براي افزايش سطح همكاري ها و مناسبات تاكيد كرد و گفت: امروز دو كشور مسلمان ايران و سودان در تلاشند تا گام هاي بلندتري را در جهت افزايش همكاري هاي مشترك اقتصادي بردارند كه اين امر به نفع دو كشور و نهايتا جهان اسلام خواهد بود.

شناسه خبر: 37429 - 

يکشنبه 17 ارديبهشت 1391 - 18:21

علي سعيدلو پيش از ظهر امروز (يكشنبه) به وقت محلي در ديدار هيات هاي عالي اقتصادي جمهوري اسلامي ايران و سودان كه به رياست وي و مشاور ارشد رييس جمهوري سودان برگزار شد، به تحولات اخير در منطقه و خيزش هاي كشورهاي اسلامي در مبارزه با ظلم، استبداد و ديكتاتوري اشاره كرد و اظهار داشت: شكست متحدين غرب و رژيم صهيونيستي در منطقه و همچنين بحران عميق اقتصادي غرب از جانب ديگر، نشان دهنده فرو ريختن پايه هاي نامشروع چپاول، غارت، جنگ طلبي، تجاوز و در نهايت شكست دشمنان ملت هاي آزاده و عدالتخواه جهاني از جمله ايران و سودان است.

معاون امور بين الملل رييس جمهور با بيان اينكه در شرايط فعلي، دشمنان اسلام بدنبال جبران شكست هاي پي در پي خود در مقابل جبهه عدالت و مقاومت مي باشند، افزود: اين كشورها فكر مي كنند با فشار بر كشورهاي مقاوم و انقلابي مانند ايران و سودان مي توانند مامني پيدا كنند، اما اين اقدام آنها نشان از غفلت از وعده هاي الهي و نابخردي نسبت به توانمندي هاي ملت هاي استوار و مقاوم دارد.

سعيدلو همچنين در ادامه سودان را يكي از بزرگترين كشورهاي اسلامي و آفريقايي با سابقه فرهنگي و تمدني عميق كه همواره نقش موثر و سازنده در منطقه و جهان اسلام داشته است، برشمرد و خاطر نشان كرد: همه اين ويژگي هاي ممتاز موجب گشته دشمنان اسلام بدنبال ايجاد رخنه، ‌توطئه و فشار به اين كشور باشند تا بتوانند نيات شوم و پليد خود را به اجرا درآورند كه البته با مقاومت همه جانبه ملت مقاوم سودان و نيز درايت و خردمندي مقامات اين كشور، توطئه بيگانگان همواره خنثي شده و امروز شاهد وحدت، همدلي و هماهنگي ميان مردم و دولت سودان هستيم.

معاون امور بين الملل رييس جمهور همچنين در بخش ديگري از سخنان خود به توانمندي هاي جمهوري اسلامي ايران و ظرفيت هاي بزرگ فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي و اهميت فوق العاده ويژه پولتيكي و استراتژيكي و بي بديل اين كشور در تنظيم مناسبات منطقه اي و جهاني اشاره كرد و گفت: اين توانمندي ها باعث شده است كه دشمنان اسلام و استكبار جهاني همواره به دنبال ايجاد موانع و مشكلات براي جلوگيري از پيشرفت و تعالي ايران باشند و فشار به ملت ايران براي جلوگيري از استفاده از فناوري صلح آميز هسته اي و ايجاد موانع و تحريمها در اين رابطه نشاندهنده خودخواهي و روحيه استكباري دشمنان اسلام در مواجهه با كشورهاي آزاديخواه، عدالت طلب و صلح جو در سطح جهان است.

سعيدلو با اشاره به اشتراکات تاريخي، تمدني و مذهبي و همچنين وجود دشمنان مشترک ميان دو کشور، اظهار داشت: افزايش مناسبات و همکاري‌هاي ميان ايران و سودان امري لازم و ضروري است و خوشبختانه سطح بالاي روابط دوستانه و صميمانه ميان مقامات عالي‌رتبه دو کشور نشان از عزم و اراده موجود در اين رابطه دارد.

وي در ادامه ضمن اعلام آمادگي ايران براي فعاليت‌هاي صنعتي، تکنولوژيك، فناوري، تجاري، اقتصادي و علمي در سودان اظهار داشت: حضور بخش‌هاي خصوصي دو کشور به عنوان عوامل محرک روابط اقتصادي، مي‌تواند کمک شاياني به افزايش سطح همکاري‌هاي تهران – خارطوم کند.

شناسه خبر: 37429  

- سفرهای خارجی