رييس جمهور: 22 بهمن جشن انسانيت و متعلق به آينده و تاريخ بشريت است
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 16:16
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس جمهور در پاسخ به اينكه چه پيامي براي حضور گسترده مردم در مراسم 22 بهمن داريد؟ اظهار داشت: ملت بزرگ ايران همواره در 32 سال گذشته به خوبي با حضور آگاهانه و پرشكوه خود از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي به خوبي حمايت و صيانت كردند؛ بنابراين فقط همه‌ي سياسيون و گروه‌هاي سياسي را دعوت مي‌كنم تا در اين روز خجسته به اقيانوس مردم پيوسته و روح و جان خود را پالايش كنند.

رييس جمهور:

22 بهمن جشن انسانيت و متعلق به آينده و تاريخ بشريت است

رييس جمهور در پاسخ به اينكه چه پيامي براي حضور گسترده مردم در مراسم 22 بهمن داريد؟ اظهار داشت: ملت بزرگ ايران همواره در 32 سال گذشته به خوبي با حضور آگاهانه و پرشكوه خود از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي به خوبي حمايت و صيانت كردند؛ بنابراين فقط همه‌ي سياسيون و گروه‌هاي سياسي را دعوت مي‌كنم تا در اين روز خجسته به اقيانوس مردم پيوسته و روح و جان خود را پالايش كنند.

شناسه خبر: 34774 - 

چهارشنبه 19 بهمن 1390 - 14:23

دكتر محمود احمدي‌نژاد در جمع خبرنگاران با گراميداشت فرا رسيدن 22 بهمن گفت: انقلاب اسلامي متعلق به شخص و گروهي خاص نبوده و به آحاد مردم تعلق دارد و مردم نيز تاكنون به زيبايي از آن حمايت كرده‌اند و از سياسيون و گروه‌هاي سياسي دعوت مي‌كنم تا به درياي مردم پيوسته و روح و جان خود را پالايش كنند و مشاهده كنند كه زلال جاري يك ملت چگونه در پيچ و خم تاريخ توانسته به ‌رغم دشمني‌ها و فتنه پراكني‌ها و بدخواهي‌ها راه خود را به درستي شناخته و اراده خود را بر اراده‌هاي مستكبرين و بدخواهان تحميل كرده و عظمت خود را به اثبات رسانده است.

رييس جمهور خاطرنشان كرد: ملت رشيد ايران به خوبي مي‌داند كه چه بايد انجام دهد و بنده افتخار مي‌كنم كه در 22 بهمن مانند قطره‌اي در اقيانوس ملت غوطه‌ور شده و از عظمت و ايمان ملت ايران براي ادامه راه انرژي كسب خواهم كرد.

رييس جمهور تصريح كرد: 22 بهمن نه تنها سرآغاز دوره و حيات جديدي براي ملت ايران بلكه براي جامعه بشري است، تا به افق‌هاي بلند و متعالي نگاه كنند كه مي‌خواهد زمينه‌ساز تحقق وعده انبياء الهي باشد.

دكتر احمدي‌نژاد اظهار داشت: 22 بهمن جوشش حقيقت انسان از عمق تاريخ و جوشش اراده‌ها و انگيزه‌ها و عشق ملتي است كه به دنبال دسترسي به قله‌هاي كرامت انساني است و در واقع فريادي به نمايندگي از همه انسانها و ملت‌ها براي بيان مهجوريت انسان و ارزش‌هاي انساني و اراده‌اي براي بازگشت به ارزش‌ها و زيبايي‌هايي است كه خدا براي انسان قرار داده است.

رييس جمهور تصريح كرد: 22 بهمن جشن انسانيت است و تنها متعلق به ملت ايران نيست و به آينده و تاريخ تعلق دارد.

دكتر احمدي‌نژاد تاكيد كرد: پيروزي انقلاب اسلامي و 22 بهمن توسط مردم در ايران اسلامي برپا شد و اين پيروزي عظيم متعلق به ملت و براي ملت و در خدمت ملت است.

رييس جمهور خاطرنشان كرد: دهه فجر انقلاب اسلامي در واقع يك گام به جلو و رسيدن به سكويي بالاتر براي انقلاب اسلامي به شمار مي‌رود و روشن است كه دهه فجر امسال نيز گام بلندي به جلو خواهد بود و ملت ايران همان‌گونه كه در 32 سال گذشته نشان دادند كه خودشان از آرمان‌هاي انقلاب، حمايت و صيانت كرده و آن را در مسير آرمان‌هاي انقلاب پيش برده‌اند؛ امسال نيز در اين راه گام برخواهند داشت.

دكتر احمدي‌نژاد با بيان اينكه تقارن دهه فجر با ايام ميلاد پيامبر اسلام(ص) و امام صادق(ع) تقارن مباركي است، اظهار داشت: دهه فجر و حركت ملت ايران در ادامه و برآمده از بعثت پيامبر گرامي اسلام بوده و هدف ملت ايران بازگشت به راه انبياء الهي، اسلام،‌ پيامبر و اهل بيت(ع) و بازگشت به راه توحيد، عدالت، محبت و كرامت انساني است و اين مطالبه تاريخي ملت ايران بوده است.


شناسه خبر: 34774  

- دیدارهای داخلی