رحيمي در جمع ايرانيان مقيم عمان: امروز ايران با انقلاب اسلامي و آرمانهاي امام خميني (ره) در جهان شناخته مي شود
چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 05:00
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

معاون اول رييس جمهوري اسلامي ايران گفت: ملت ايران امروز در مقابل همه زياده‌خواهي‌هاي كشورهاي ظالم ايستاده است و با بي‌عدالتي‌ها و ظلم‌هايي كه بر ملت‌ها روا شده مبارزه مي‌كند.

رحيمي در جمع ايرانيان مقيم عمان:

امروز ايران با انقلاب اسلامي و آرمانهاي امام خميني (ره) در جهان شناخته مي شود

معاون اول رييس جمهوري اسلامي ايران گفت: ملت ايران امروز در مقابل همه زياده‌خواهي‌هاي كشورهاي ظالم ايستاده است و با بي‌عدالتي‌ها و ظلم‌هايي كه بر ملت‌ها روا شده مبارزه مي‌كند.

شناسه خبر: 34377 - 

دوشنبه 10 بهمن 1390 - 20:47

محمدرضا رحيمي شامگاه (دوشنبه) در ديدار ايرانيان مقيم عمان با تبريك ايام دهه فجر و ابراز خرسندي از ديدار با هموطنان ايراني در عمان اظهار داشت: پيش از انقلاب اسلامي، ايران در سطح جهان با بشكه‌هاي نفت شناخته مي‌شد، اما امروز به واسطه پيروزي انقلاب اسلامي با انقلاب، امام خميني و آرمان‌هاي امام خميني(ره) شناخته مي‌شود.

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه با انقلاب اسلامي ديوارهاي نامشروع صهيونيست‌ها در آن سوي جهان به لرزه درآمد، گفت: دشمنان ملت ايران با آغاز انقلاب اسلامي اذعان كردند كه زلزله‌اي در ايران رخ داده است و اين زلزله دامن بنيان‌هاي سست آنها را در بر گرفت.

رحيمي با اشاره به اينكه امروز تمام هم و غم قدرت‌هاي ظالم جلوگيري از پيشرفت ملت ايران است، گفت: اين نشان مي‌دهد كه در ايران خبرهايي هست و ملت ايران در حال طي كردن پله‌هاي ترقي است.

وي با بيان اينكه دهه فجر، دهه نويد طلوع آفتاب است، گفت: آفتاب با طلوع خود زشتي‌هاي شب را نمايان مي‌كند و زشتي‌هايي كه در تاريكي به چشم نمي‌آيد در روشنايي و با طلوع فجر آشكار مي‌شود. با انقلاب اسلامي همه بدي‌ها زدوده شد و جوشش و زلزله‌اي در سطح جهان آغاز شد كه همه دشمنان را هراسان كرد.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به اينكه طلوع فجر همواره نويد دهنده روشنايي و نور است، خاطرنشان كرد: انفجار نور كه با انقلاب اسلامي شكل گرفت به همه ايرانيان هويت بخشيد و باعث شد امروز ملت ايران در ميان بسياري از ملت‌ها و دولت‌ها سربلند باشد.

رحيمي افزود: كساني كه در اثر تبليغات دشمنان در جهل و ناآگاهي مانده اند به محض اطلاع يافتن از دستاوردهاي بزرگ انقلاب لب به تمجيد و ستايش انقلاب اسلامي و ملت ايران مي‌گشايند.

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه هر روز در ايران شاهد يك شكوفايي و تحول در عرصه علمي هستيم، گفت: ملت ايران امروز در حال طي كردن گام‌هاي توسعه و پيشرفت با حداكثر سرعت مي‌باشد.

رحيمي اضافه كرد: با اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها و تدبير دكتر احمدي‌نژاد انقلاب ديگري در بخش اقتصادي و وضعيت معيشتي مردم ايجاد شده و همه از مزاياي اجراي اين طرح بهره‌مند هستند.

رحيمي از برگزاري جشن مسكن‌دار شدن همه متقاضيان در بسياري از استان‌ها تا پايان سال جاري خبر داد و گفت: امروز دولت دو ميليون و هفتصد هزار واحد مسكوني در دست ساخت و تحويل دارد و اين موضوع رفاه و آسايش فراواني را براي مردم ايجاد كرده است.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به اقدامات دولت در ميدان گازي پارس جنوبي خاطرنشان كرد: پيمانكاران خارجي تصور مي‌كردند با رها كردن پارس جنوبي حركت ملت ايران در بهره‌برداري از ذخاير نفتي متوقف مي‌شود اما دولت بلافاصله با پيمانكاران برجسته و ممتاز ايراني قراردادهايي بالغ بر 22 ميليارد دلار منعقد كرد و اين پيمانكاران در حال بهره‌برداري از اين ذخاير در جهت رفاه و منافع ملت ايران هستند.

رحيمي با بيان اينكه در بخش صنعت و نوآوري و فناوري، بالاتر از بسياري از كشورهاي منطقه قرار داريم، گفت: ملت ايران علي‌رغم 32 سال تحريم، وضعيت بسيار بهتري نسبت به گذشته دارند و مقايسه آمارها با گذشته به حدي خيره‌كننده است كه عده‌اي را به ترديد وا مي‌دارد.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به برنامه‌هاي دولت در راستاي اشتغال‌زايي، احداث جاده، خطوط ريلي، ساخت پالايشگاه و حفر چاه نفت خاطرنشان كرد: در ايران هر روز يك خبر خوش و تحول مثبت در حال شكل‌گيري است.

رحيمي خاطرنشان كرد: پيروزي و سرافرازي با ملت مقاومي است كه آغاز انقلاب آنها با انفجار نور همراه بود و با فجر آميخته شد تا زشتي‌ها را در برابر جهانيان آشكار كند.

معاون اول رييس جمهور تأكيد كرد: امروز در جهان اتفاقاتي در حال شكل‌گيري است كه نشان مي‌دهد قدرت‌هاي زورگو نخواهند توانست بر ملت‌هاي جهان حاكم باشند و الگوي اين انتظارات برخاسته از انقلاب اسلامي و فجر اسلامي است.

معاون اول رييس جمهور تا ساعتي ديگر به سفر يكروزه خود به عمان پايان داده و مسقط را به مقصد تهران ترك خواهد كرد.

شناسه خبر: 34377  

- سفرهای خارجی