
با پيشنهاد معاون اول رييس جمهور؛
تشکيل کارگروهي براي حمايت از مشاغل دريايي به تصويب رسيد
در جلسه شورايعالي صنايع دريايي با پيشنهاد معاون اول رييس جمهور، تشکيل کارگروهي تحت عنوان حمايت از مشاغل دريايي با حضور وزرا و مسئولين مربوطه به تصويب رسيد.
محمدرضا رحيمي عصر امروز (چهارشنبه) در جلسه شورايعالي صنايع دريايي با بيان اينکه فرصتهاي شغلي فراواني در بخش دريا و صنايع دريايي وجود دارد، خواستار تشکيل کارگروهي براي احصاي اين فرصتهاي شغلي شد و گفت: شيلات، معادن، کشتي سازي، گردشگري دريايي و بسياري از زمينههاي ديگر در اين حوزه وجود دارند که ميتوانند منشاء ايجاد مشاغل فراواني شوند.
معاون اول رييس جمهور ضرورت ايجاد انگيزه براي جذب سرمايههاي داخلي و خارجي در بخش صنايع دريايي را مورد تاکيد قرار داد و افزود: فرصتها و زمينههاي فراواني در حوزه فعاليتهاي دريايي وجود دارد که تا کنون مورد توجه قرار نگرفته است و با تبليغات و برگزاري همايشها ميتوان اين فرصتها را بيش از پيش معرفي کرد.
رحيمي همچنين از مناطق جنوبي کشور به عنوان مناطقي با ارزش و داراي مزيتهاي فراوان بويژه در بخش دريا نام برد و خاطرنشان کرد: تاکنون به اندازه کافي به ظرفيتها و مزيتهاي اين مناطق توجه نشده و انگيزه لازم براي فعاليت در اين مناطق وجود نداشته است.
وي افزود: اگرچه مناطق جنوبي کشور از شرايط آب و هوايي مطلوبي برخوردار نيستند اما خداوند در هر منطقهاي نعمتهايي را به ارمغان گذاشته است و امروز ميبينيم که بيشترين منابع نفتي و انرژي در همين نقاط گرمسير و نامساعد وجود دارند و همين موضوع مردم را به سوي اين مناطق کشانده است.
معاون اول رييس جمهور خواستار توجه بيشتر به مناطق جنوبي کشور و استفاده از ظرفيتهاي اين مناطق بويژه در بخش دريايي شد و از مسئولين مربوطه خواست، برنامههاي خود را براي فعاليت هر چه بيشتر در اين مناطق ارائه دهند.
در اين جلسه گزارشي در خصوص اهميت و جايگاه صنايع و امور دريايي در پيشرفت و توسعه کشور ارائه شد و مصوباتي در جهت حمايت از صنايع دريايي به تصويب رسيد.
در اين نشست همچنين توضيحاتي پيرامون مباحث جلسه گذشته شورا و توافقات شکل گرفته با بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران و سازمان امور مالياتي کشور ارائه شد.
رييس موسسه ملي اقيانوس شناسي نيز در اين جلسه از آمادگي اين موسسه براي همکاري با شورايعالي صنايع دريايي و بررسي زمينههاي اشتغال در حوزه صنايع و علوم و فنون دريايي خبر داد و در خصوص سند راهبردي توسعه آموزش عالي کشور در حوزه علوم و فنون دريايي و اقيانوسي به ارائه توضيحاتي پرداخت.