
از سوي دكتر احمدينژاد صورت گرفت؛
اهداي نشان ملي ايثار به 9 همسر شهيد استان كهگيلويه و بويراحمد
همسران فداكار 9 تن از شهداي استان كهگيلويه و بويراحمد نشان ملي ايثار و يك نفر از نخبگان اين استان نشان ملي دانش را از دستان رييس جمهور دريافت كردند.
دكتر محمود احمدينژاد امشب (چهارشنبه) در ديدار جمعي از ايثارگران، علما، مديران و منتخبين استان كهگيلويه و بويراحمد در راستاي قدرشناسي از مقام ارزنده همسران شهدا كه شريك ايثارگري همسران والامقام خود بودند، به 9 نفر از شيرزنان استان كهگيلويه و بويراحمد نشان ملي ايثار و به يك نفر از نخبگان اين استان نيز نشان ملي دانش اعطا كرد.
در اين مراسم همسران شهيدان عبدالمحمد هاديپور مطلق، سيدالله زكيپور، نادعلي زراعتي، ايمور عزيزي، محمد رايگان مرادي، حسين كيامرثي، ايمور متقيان، ولي احمدي و محمدعلي شهبازپوه مفتخر به دريافت نشان ملي ايثار شدند.
در اين مراسم همچنين دكتر سيدعلي ملكحسيني كه استاد تمام دانشگاه علومپزشكي شيراز ميباشد، نشان درجه يك دانش را از رييس جمهور دريافت كرد.
وي از بنيانگذاران بيمارستان پيوند اعضاء ابوعلي سينا بوده و نخستين پيوند كبد در ايران و خاورميانه را با موفقيت به انجام رسانده است و در حال حاضر رييس دورهاي انجمن پيوند اعضاء خاورميانه و عضو پيوسته فرهنگستان علوم پزشكي كشور ميباشد.