
معاون اول رييس جمهور در كارگروه ملي زيارت:
خدمت به زائرين امام رضا (ع) نوعي توفيق و نعمت الهي است
معاون اول رييس جمهور تلاش براي توسعه فرهنگ زيارت و ايجاد رفاه بيشتر براي زوار حرم امام رضا(ع) را كاري مقدس و بزرگ دانست و گفت: فرصت تلاش براي خدمترساني و فراهم كردن شرايط آسايش زائرين بارگاه مقدس و نوارني امام رضا (ع) در حقيقت نوعي توفيق و نعمت الهي است.
محمدرضا رحيمي عصر امروز (دوشنبه) در جلسه كارگروه ملي زيارت اظهار داشت: خدمت به زوار بارگاه نوراني و مقدس امام رضا(ع) بركات فراواني بههمراه دارد و هرچقدر براي خدماترساني به اين زائران تلاش كنيم باز هم در برابر عظمت و بزرگي امام رضا (ع) بسيار كم است و بايد در اين راه هرچه در توان داريم هزينه كنيم.
در اين جلسه استاندار خراسان رضوي گزارشي از روند اجراي مصوبات جلسات گذشته كارگروه ارائه كرد و پس از بحث و تبادل نظر، براي رفع موانع پيش روي اجراي برخي از مصوبات كه با مشكل مواجه بودند برنامه ريزي شد.
در اين نشست همچنين پيشنهادات و راهكارهاي جديدي در راستاي اجراي برنامههاي توسعه زيارت و خدمات رساني هرچه بيشتر به زوار امام رضا (ع) مورد بررسي قرار گرفت و مصوباتي نيز به همراه داشت.